הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שלום לכולם

Geniarus

משתמש מתחיל
117
0
נק' מוניטין:
192
117
0
היי, בימים האחרונית קראתי קצת בפורום והחלטתי להצתרף.
אני מגיע מתחום ה Weightlifting אני מתעסק בתחום כבר מספר רב של שנים, ראיתי מספר הודעות בפורום שעוסקות בתחום, רובן היו מאוד מעמיקות ומגובות בידע תיאורטי נרחב אבל מעניין אותי לדעת מה הרקע המעשי של האנשים בפורום בהרמת משקולות.
מקווה ללמוד מכם משהו ואולי ללמד אתכם משהו.
my.php
my.php
Geniarus
my.php
my.php
my.php
my.php

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בשמחה

אני מתאמן בבאר שבע כבר למעלה משש שנים ואני לומד פיזיותרפיה בבן גוריון ככה שנושא השרירים והתנועה הוא נושא שאני קרוב אליו. נכון להיות בגלל הלימודים ירדתי קצת בתוצאות שלי אבל תוצאות השיא שלי הן 115 הנפה, 150 דחיקה, 200 סקוואט וגם דד ליפט 200.

אני מתאמן בבאר שבע כבר למעלה משש שנים ואני לומד פיזיותרפיה בבן גוריון ככה שנושא השרירים והתנועה הוא נושא שאני קרוב אליו. נכון להיות בגלל הלימודים ירדתי קצת בתוצאות שלי אבל תוצאות השיא שלי הן 115 הנפה, 150 דחיקה, 200 סקוואט וגם דד ליפט 200.

על איזה משקל גוף?

אההה ג'יניה, מה קורה? למה לא נרשמת לפה לפני הרבה זמן, איך רציתי שתגיב פה לכל השטויות שאומרים פה. למה בכלל אמרת על השיאים שלך ועל הידע הייתה עושה לכמה מהם פאדיחות חחח. Royal אתה רועי? וואלה חחחח כמה יש פה. יותר מעניין ככה.

נערך לאחרונה:

אתה מתאמן באוניברסיטה ?

תוספת מבורכת 👋
אני זוכר שראיתי אותך באליפות ישראל לנוער האחרונה, דחקת באזור ה 140+ אם אני לא טועה.

יפה מאד!
אחלה משקלים, באיזה קטגוריה אתה?

אההה ג'יניה, מה קורה? למה לא נרשמת לפה לפני הרבה זמן, איך רציתי שתגיב פה לכל השטויות שאומרים פה. למה בכלל אמרת על השיאים שלך ועל הידע הייתה עושה לכמה מהם פאדיחות חחח. Royal אתה רועי? וואלה חחחח כמה יש פה. יותר מעניין ככה.

משעשע שאתה צריך שאחרים יילחמו את המלחמות שלך.

• פותח/ת השרשור
בקרוב אני יעלה כמה סירטונים מהאליפות הארץ האחרונה

אני שוקל סביב ה 84 קילו, בתחרות האחרונה התחרתי בקטגוריה של עד 85 קג'.
אתם מוזמנים להיכנס לאתר של האיגוד ולראות קצת שיאים ותוצאות.
www.Lifting.co.il
ול coldfire אכן Kaga הפנה אותי לפורום הזה וראיתי לא מעט תגובות טועות ומטעות ולכן החלטתי להירשם כדי קצת לשתף אנשים בידע שצברתי בשנים שאני בתחום ואולי קצת לשבור כמה סטיגמות על הספורט ואני ממש לא מתכוון להילחם בשום מלחמות של אף אחד.
Geniarus.

אני שוקל סביב ה 84 קילו, בתחרות האחרונה התחרתי בקטגוריה של עד 85 קג'.
אתם מוזמנים להיכנס לאתר של האיגוד ולראות קצת שיאים ותוצאות.
www.Lifting.co.il
ול coldfire אכן Kaga הפנה אותי לפורום הזה וראיתי לא מעט תגובות טועות ומטעות ולכן החלטתי להירשם כדי קצת לשתף אנשים בידע שצברתי בשנים שאני בתחום ואולי קצת לשבור כמה סטיגמות על הספורט ואני ממש לא מתכוון להילחם בשום מלחמות של אף אחד.
Geniarus.

אתה מוזמן לשתף אותנו בדיעות ובידע שלך. ההודעה שלי הייתה מופנית ל Kaga שלא מסוגל להביע את הדיעות שלו בעצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית