הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות בנוגע להתחלת סייקל

bdaniel2

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
1
77
0
שלום , רציתי להתייעץ איתכם אני הייתי מעוניין להתחיל בשימוש של סטרואידים.
אני בן 21 ולפני כשנתיים גילו לי מום בלב שנקרא bicuspid aortic valve
הלכתי לרופא מומחה , קרדיאולוג והוא אמר לי שהכל בסדר ושאני לא צריך לדאוג בנוגע לכל האימונים במכון כושר ואני יכול לעשות מה שבא לי רק שלא שאלתי אותו בנוגע לסטרואידים אם אני יכול או לא ..
תודה לעוזרים.

אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזאת כאן או בכל מקום אחר, וגם במקומך לא הייתי סומך על עצה של מישהו שהוא לא רופא.

אי אפשר לדעת מה יהיו ההשלכות. סביר להניח שבטווח הקצר לא יקרה לך כלום. אבל שימוש לאורך זמן בטווח הארוך גורם ל cardiac hypotrophy ופה כבר אי אפשר לדעת מה יכול לקרות לך. זה סיכון ועכשיו אתה צריך להחליט האם שווה לך לקחת את הסיכון.

• פותח/ת השרשור
שימוש לאורך זמן אם הבנתי נכון זה מספר סייקלים נכון ?
שני סייקלים זה נחשב להרבה ?
תוכל להסביר לי בבקשה בקצרה מה זה cardiac hypo trophy
כמובן שאני אלך לקרדיולוג ואתייעץ איתו גם
תודה רבה על העזרה

• פותח/ת השרשור
ברור וזה תמיד לא נגמר באחד, תגיד אם אני הולך לרופא זה מקובל, מותר לשאול אותו על צריכה של סטרואידים ?

• פותח/ת השרשור
כן אבל כמו שהוא אומר בסייקל אחד/שניים אין גדילה משמעותית לפחות ואם זה תלוי בחיים שלי ובבריאות שלי אז אני אעשה מקסימום אחד/שניים.
הקרדיולוג אמר לי שאני יכול לעשות הכל, חדר כושר ומה שאני רוצה ובינתיים אין לי חשש כי הכל תקין ויכול להיות שרק בגיל מבוגר יותר אני אצטרך לטפל בזה. אני אשאל אותו בנוגע לשימוש בזה

כן אבל כמו שהוא אומר בסייקל אחד/שניים אין גדילה משמעותית לפחות ואם זה תלוי בחיים שלי ובבריאות שלי אז אני אעשה מקסימום אחד/שניים.
הקרדיולוג אמר לי שאני יכול לעשות הכל, חדר כושר ומה שאני רוצה ובינתיים אין לי חשש כי הכל תקין ויכול להיות שרק בגיל מבוגר יותר אני אצטרך לטפל בזה. אני אשאל אותו בנוגע לשימוש בזה

אל תעשה אחד שתיים ,כמו שעדי אמר ומניסיון אישי שלי אין מצב שזה נגמר בשניים,
נגעת נסעת , אל תגע בכלל אם יש לך איזושהי סיבה לדאגה מבחינה בריאותית נקודה ! שמע לי .
סטרואידים זה לא משחק ילדים ,אתה לא רוצה להזריק ואחר כך לגלות שיש לך בעיה בלב חס ושלום ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית