הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מאסה

דוד בלומנפלד

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
29
107
0
עדכון מאסה

קבצים מצורפים

• Photo1841.jpg
    Photo1841.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 454
לא רע. אין לי מושג אם זה כי אתה ב"מסה" ומן הסתם יש יותר נוזלים וקצת שומן אבל נראה שגדלת בידיים מהתמונות האחרונות של החיטוב.

איך בשנה אחת השגתה כזה כוח בלי להתאמן בתוכנית כוח זה מטריף אותי!!!! וככה ראיתי עוד מתחרה את ראובן עושה סקוואט 160 קילו ל7 חזרות ואיך הם משיגים את הכוח הזה בלי תוכניות כוח...

איך בשנה אחת השגתה כזה כוח בלי להתאמן בתוכנית כוח זה מטריף אותי!!!! וככה ראיתי עוד מתחרה את ראובן עושה סקוואט 160 קילו ל7 חזרות ואיך הם משיגים את הכוח הזה בלי תוכניות כוח...

למה חייב תוכנית כוח כדי להתחזק?

כי זאת הדרך היחידה מה המנהלים פה בפורום לא אמרו לך? בלי SS לא תתחזק!

מצבך מצויין

סתם מתוך סקרנות, עם איזה תוכנית אתה עובד?

לירון בבקשה ממך זה לא עובד ככה אתה לא יודע שבתוכניות של בילדרים צריך להתאים את התוכנית לגוף שלך ולפרופורציות שלך...

---------- התגובה התווספה ב 16:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:47 ----------

למה חייב תוכנית כוח כדי להתחזק?

לא חייבים אבל תוך שנה אחת של אימונים עם נפח כל כך גבוהה להגיע ל 160 קילו סקוואט זה לא דבר שרואים כל יום..

ממש לא
אני בלי תוכנית כוח ובשנה אחת הגעתי למשקל דומה מאוד לזה ואני בכוונה לא רושם כי יזיינו ת'מוח ויגידו "חוב לראק" מה שאני לא מתכוון לעלות סרטון ככה ש.........

אני בכוונה לא רושם כי יזיינו ת'מוח ויגידו "חוב לראק" מה שאני לא מתכוון לעלות סרטון ככה ש.........

כי כנראה יש לך סקוואט כמו ל-90% מהחבר'ה הקשוחים בחדר הכושר שלנו שיש להם "מעל 3 פלאטות".🙄

• פותח/ת השרשור
תוכנית אימונים בסיסית גם מתחזקים וגם גדלים והשקעה אדירה על אוכל

• פותח/ת השרשור
עליה של 4 קילו גדילה אדירה ברגליים

103 קילו

קבצים מצורפים

• Photo2012.jpg
    Photo2012.jpg
    KB 23.5 · צפיות: 178
  • Photo2007.jpg
    Photo2007.jpg
    KB 23.5 · צפיות: 255
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית