הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הו לא! אסור לאכול טונה כל יום!

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
הקיר שלה פתוח להטרלות למי שמעוניין...

---------- התגובה התווספה ב 12:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

אגב כספית זה מינרל? זה לא מתכת?

אבל אני אוכל 2 ביום כבר שנתים איך זה שאני לא מת?

הקיר שלה פתוח להטרלות למי שמעוניין...

---------- התגובה התווספה ב 12:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

אגב כספית זה מינרל? זה לא מתכת?

מינרל-"יסוד או תרכובת כימית גבישית בדרך-כלל הנוצרים כתוצאה מתהליכים גאולוגיים"
ויקפדיה

רואים שאתה לא מעודכן. עודף כספית לא גורם לך למות, הוא גורם לך להפוך לדג. חכה, זה עיניין של זמן עד שתראה קסקסים

שלא יעשה את הטעות הזאת! שלא יאכל יותר מדי! אני לצערי עשיתי והרופא המליץ לי על הד אנד שולדרז 500 מ"ג ביום ומאז זה השתפר.

• פותח/ת השרשור
זה מה שמלמדים אותם. היום הייתי בקורס תזונה ולימדה ש4 כפיות שמן זה כמות השומן היומית המומלצת ופיתה עם חומוס זה צריכה מספיקה של חלבון (אמיתי לגמרי).

זה מה שמלמדים אותם. היום הייתי בקורס תזונה ולימדה ש4 כפיות שמן זה כמות השומן היומית המומלצת ופיתה עם חומוס זה צריכה מספיקה של חלבון (אמיתי לגמרי).

חחחחח חיים במיתוסים מוזרים
תכלס כל התזונאים האלה נראה לי הולכים לפי כמות קלוריות בסוף היום ולא משנה באמת מאיפה הקלוריות
אבל תכלס לגבי השומן אל תשכח שמדובר על סתם אנשים רגילים ולא ספורטאים או מפתחי גוף כמונו
שמדובר בפיתוח גוף הכללים של האוכל משתנים בתכלס אני במאסה עכשיו ואם מישו רגיל לא מתאמן היה אוכל כמוני הוא נראה לי היה מת מהשמנת יתר מזמן כבר

• פותח/ת השרשור
על מה שאלת? פחמימות כוהליות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית