הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הו לא! אסור לאכול טונה כל יום!

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
הטרלה זה חבל דק. אי אפשר לשאול משהו שהיא יודעת וגם אי אפשר לשאול משהו שהיא לא יודעת. צריך משהו שהיא חושבת שהיא יודעת.

מישהו פה יודע כמה כספית יש בטונה שאנחנו אוכלים? אני זוכר שאמרו פה שעדיף לא לעבור את האחת ביום מחמת הספק

חח פשוט לא להאמין. היום היה לנו ישיבת שופטים (פעם בחודש יש ישיבה שכזאת) בכל מקרה יש איזה שופט שהביאו שירצה על תזונה, הוא לומד תואר בתזונה והוא דיבר כל כך הרבה בולשיט. (למרות שקצת מהדברים נכונים)
רציתי לתת לו שאלות מכשילות כדי שיצא לפלף אבל לא היה לי ממש מה לשאול אותו.
הוא אמר למשל שלפני משחק יש לאכול בין שעתיים-שלוש, ארוחה שכוללת פחמימות בלבד כי חלבון ושומן מתעכלים יותר זמן.. ואז הוא הביא רשימה של דברים שלא כדאי לאכול בארוחה הזאת:
חלבון - דגים, עוף, בקר וכו'
שומן - אגוזים, שוקולד, באקלווה, קוראסונים
סיבים תזונתיים - פירות, סלטים וכו'
אמרתי לו איך שוקולד וקוראסונים נחשבים לשומן?? אז הוא אמר שהמרגרינה בקוסארון מלאה בשומן, לפחות 10 גרם!
איזה אחד אמר לו "המתח והאנדרלין לפני המשחק מעלים את רמת הסוכר, מה אפשר לעשות" אז הוא ענה לו "רמת הסוכר אכן עולה ומה שצריך לעשות זה לאכול פרי.."
כמובן שהוא היה צריך להוסיף שחלבון בסוף הופך לפחמימה.. איי אין סוף לליצנות.
הייתי צריך לשאול אותו איך פחמימות רב כוהליות משפיעות על האימונים.. 😛

נערך לאחרונה:
מה זה "הגבלה מסודרת", יש יענו פקחי טונה שבודקים כמה כספית יש בדם של הנבדק לא הבנתי?

מה זה "הגבלה מסודרת", יש יענו פקחי טונה שבודקים כמה כספית יש בדם של הנבדק לא הבנתי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אחי ^^
וואי איזה הטרלות אפשר להביא על הליצנית הזאת:jester:

מישהו פה יודע כמה כספית יש בטונה שאנחנו אוכלים? אני זוכר שאמרו פה שעדיף לא לעבור את האחת ביום מחמת הספק

זה לא משנה,אני זוכר שפעם משה אמר פה בפורום שהמדד של הכספית בטונה ומה שמסתמכים עליו שאסור לאכול X קופסאות טונה ביום,בכלל נעשה בארה"ב ומתייחס לקופסאות הגדולות של הטונה שם (פי 3-4 מקופסא פה)

רואים שאתה לא מעודכן. עודף כספית לא גורם לך למות, הוא גורם לך להפוך לדג. חכה, זה עיניין של זמן עד שתראה קסקסים
חקה, דווקא אני אוהב משחקי מילים!

ד"א אצל כל בנאדם כמות הכספית משתנה בהתאם לנתונים שלו, לאדם הממוצע אין בעיה לאכול 250-350 גרם טונה ביום בשביל להגיע לכמות הכספית 'המותרת' ביום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית