הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קורס פסיכומטרי

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני בתיכון עכשיו והציעו לנו קורס פסיכומטרי מוזל משמעותית
מה אתם חושבים על זה??

בזמנו אני סירבתי לזה וכמובן בשכל,כשתסיים עם התיכון תעשה את זה,יחסוך לך לחץ שיש גם ככה בתיכון

• פותח/ת השרשור
בזמנו אני סירבתי לזה וכמובן בשכל,כשתסיים עם התיכון תעשה את זה,יחסוך לך לחץ שיש גם ככה בתיכון

עושים את זה בחופש הגדול אז אין לחץ..
וזה 1500 במקום 5000 ועכשיו החומר עוד יושב טוב במוח אז דיי עוזר
אז איך בדיוק עשית בשכל?

תלוי כמה אתה צריך. אם אתה צריך מעל 700 - רוב הסיכויים שלא תוציא, אלא אם כן אתה בא בגישה בוגרת. אם אתה צריך להוציא 650~ חד משמעית כן.

אני עשיתי וקיבלתי ציון שהספיק לי, ממליץ מאוד. חוסך המון זמן וכסף.

לפי מה שאני יודע קורסים שמציעים ב-1,500 אחרי בצפר זה לחמן, שגם ככה עולה 1,500.
אבל תנסה, למה לא.

זה הקורס הכי לא יעיל שתפגוש במהלך חייך.
עברתי אותו בזמנו בחופש הגדול של בין יא' ליב', ומה אני יגיד לך, פשוט בזבוז של זמן וכסף, שלא לדבר על הלחץ הטיפשי והמיותר שזה הכניס אותנו.
בהתחלה עוד חשבנו לבוא לזה בגישה בוגרת ורצינית, אבל אחרי השיעור ה-3 זה היה פשוט בדיחה כמה חומר נתנו לנו לשיעורי בית. לא היינו מוכנים לזה, שלא לדבר על כל הלימודים הרגילים שהעמיסו.
בסוף יצא מצב ש-40% מהכיתה אמרה FUCK IT ופשוט הרצנו דאחות לאורך כל הקורס. גם אלו שחרשו את התחת שלהם ולמדו את כל המילים גירדו את ה650 בקושי.

עצה שלי - תתרחק מזה כמו מאש. יש לך פוטנציאל? תשקיע בבגרויות, תרחיב מגמות, לא חסר.

מנסיון, אם יש לך משמעת עצמית גבוהה + אם אתה לא צריך ציון כל כך גבוה (כמו רפואה), לך על זה.

עברתי אותו בזמנו בחופש הגדול של בין יא' ליב', ומה אני יגיד לך, פשוט בזבוז של זמן וכסף, שלא לדבר על הלחץ הטיפשי והמיותר שזה הכניס אותנו.
בהתחלה עוד חשבנו לבוא לזה בגישה בוגרת ורצינית, אבל אחרי השיעור ה-3 זה היה פשוט בדיחה כמה חומר נתנו לנו לשיעורי בית. לא היינו מוכנים לזה, שלא לדבר על כל הלימודים הרגילים שהעמיסו.
בסוף יצא מצב ש-40% מהכיתה אמרה FUCK IT ופשוט הרצנו דאחות לאורך כל הקורס. גם אלו שחרשו את התחת שלהם ולמדו את כל המילים גירדו את ה650 בקושי.

עצה שלי - תתרחק מזה כמו מאש. יש לך פוטנציאל? תשקיע בבגרויות, תרחיב מגמות, לא חסר.

הבחור פה צודק לגמרי, זה בדיוק מה שקורה שם.
מצד שני, זה תלוי בסופו של דבר בך. עשיתי את הקורס הזה ובאמת אחרי השיעור ה-3 בערך הפסקתי לבוא וגם כשבאתי זה היה שוק ולא למדתי כלום. בסופו של דבר יומיים לפני המבחן תפסתי את עצמי והוצאתי את הציון שהייתי צריך.

זה הקורס הכי לא יעיל שיש כי הייתם חבורה של כשלונות שלא מסוגלים ללמוד? הקורס הזה לא שונה בשום צורה משאר הקורסים של פסיכומטרי.

מצד שני, אלו שמושכים מתוך התיכון הם נתח דמוגרפי שונה מזה בקורסים ככלל.
בדר"כ חסרה הבגרות, הרצון וההתמדה הנדרשים לכך ולהוסיף את הלחץ על שאר הלימודים בתיכון, זה באמת מיותר.

הבעיה העיקרית היא שאחרי הצבא מתפגרים...

ממתי התחלנו להתייחס לתלמידים בתיכון כאל יצורים עם בגרות מנטלית של שימפנזה?

זה הקורס הכי לא יעיל שיש כי הייתם חבורה של כשלונות שלא מסוגלים ללמוד? הקורס הזה לא שונה בשום צורה משאר הקורסים של פסיכומטרי.

זה נכון ולא נכון.
הקורס הזה הוא על הפנים ביחס לקורס של יואל גבע. ספר אחד לעומת 17, 10 מפגשים לעומת 45. אין אפס פה. סביר להניח שאת המקס' שלך לא תוציא בקידום תיכון, אז אם אתה רוצה רפואה, זה נחמד להתנסות, אבל סביר להניח שלא תקבל את ה750 שלך [שוב, היו דברים מעולם, אבל סביר להניח שלא - זה לא סותר את זה שאני בעד בכל מקרה]. אם אתה צריך את ה650-680, אכן אפשר בהחלט בקידום תיכון. אבל בתכלס זה 1000 לעומת 7000, אז אין ספק ששווה.

שורה תחתונה - כדאי מאוד, גם אם זה בשביל התנסות חד פעמית ויכול להיות שתפגע בציון שיספיק לך ואז גם הרווחת [מניסיון].

ממתי לעזאזל לרפואה לא צריך פסיכומטרי גבוה? אי אפשר להשיג את הסכם הדרוש לרפואה בלי פסיכו מצויין (לפחות הסכם שאני מכיר בטכניון)

זה נכון ולא נכון.
הקורס הזה הוא על הפנים ביחס לקורס של יואל גבע. ספר אחד לעומת 17, 10 מפגשים לעומת 45. אין אפס פה. סביר להניח שאת המקס' שלך לא תוציא בקידום תיכון, אז אם אתה רוצה רפואה, זה נחמד להתנסות, אבל סביר להניח שלא תקבל את ה750 שלך [שוב, היו דברים מעולם, אבל סביר להניח שלא - זה לא סותר את זה שאני בעד בכל מקרה]. אם אתה צריך את ה650-680, אכן אפשר בהחלט בקידום תיכון. אבל בתכלס זה 1000 לעומת 7000, אז אין ספק ששווה.

שורה תחתונה - כדאי מאוד, גם אם זה בשביל התנסות חד פעמית ויכול להיות שתפגע בציון שיספיק לך ואז גם הרווחת [מניסיון].
עזוב אותו, הוא אוהב לעקוץ, זה המקצוע שלו. זה מגדיל לו את איבר המין :🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית