עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בזמנו אני סירבתי לזה וכמובן בשכל,כשתסיים עם התיכון תעשה את זה,יחסוך לך לחץ שיש גם ככה בתיכון
המלצה חזקה אח שלי, מלאת תוכן ועניין.אתה בן אדם מטומטם אם אתה לא עושה, זה מה שיש לי להגיד
זה הקורס הכי לא יעיל שתפגוש במהלך חייך.
עברתי אותו בזמנו בחופש הגדול של בין יא' ליב', ומה אני יגיד לך, פשוט בזבוז של זמן וכסף, שלא לדבר על הלחץ הטיפשי והמיותר שזה הכניס אותנו.
בהתחלה עוד חשבנו לבוא לזה בגישה בוגרת ורצינית, אבל אחרי השיעור ה-3 זה היה פשוט בדיחה כמה חומר נתנו לנו לשיעורי בית. לא היינו מוכנים לזה, שלא לדבר על כל הלימודים הרגילים שהעמיסו.
בסוף יצא מצב ש-40% מהכיתה אמרה FUCK IT ופשוט הרצנו דאחות לאורך כל הקורס. גם אלו שחרשו את התחת שלהם ולמדו את כל המילים גירדו את ה650 בקושי.
עצה שלי - תתרחק מזה כמו מאש. יש לך פוטנציאל? תשקיע בבגרויות, תרחיב מגמות, לא חסר.
זה הקורס הכי לא יעיל שתפגוש במהלך חייך.
עברתי אותו בזמנו בחופש הגדול של בין יא' ליב', ומה אני יגיד לך, פשוט בזבוז של זמן וכסף, שלא לדבר על הלחץ הטיפשי והמיותר שזה הכניס אותנו.
בהתחלה עוד חשבנו לבוא לזה בגישה בוגרת ורצינית, אבל אחרי השיעור ה-3 זה היה פשוט בדיחה כמה חומר נתנו לנו לשיעורי בית. לא היינו מוכנים לזה, שלא לדבר על כל הלימודים הרגילים שהעמיסו.
בסוף יצא מצב ש-40% מהכיתה אמרה FUCK IT ופשוט הרצנו דאחות לאורך כל הקורס. גם אלו שחרשו את התחת שלהם ולמדו את כל המילים גירדו את ה650 בקושי.
עצה שלי - תתרחק מזה כמו מאש. יש לך פוטנציאל? תשקיע בבגרויות, תרחיב מגמות, לא חסר.
זה הקורס הכי לא יעיל שיש כי הייתם חבורה של כשלונות שלא מסוגלים ללמוד? הקורס הזה לא שונה בשום צורה משאר הקורסים של פסיכומטרי.
עזוב אותו, הוא אוהב לעקוץ, זה המקצוע שלו. זה מגדיל לו את איבר המין :🙁זה נכון ולא נכון.
הקורס הזה הוא על הפנים ביחס לקורס של יואל גבע. ספר אחד לעומת 17, 10 מפגשים לעומת 45. אין אפס פה. סביר להניח שאת המקס' שלך לא תוציא בקידום תיכון, אז אם אתה רוצה רפואה, זה נחמד להתנסות, אבל סביר להניח שלא תקבל את ה750 שלך [שוב, היו דברים מעולם, אבל סביר להניח שלא - זה לא סותר את זה שאני בעד בכל מקרה]. אם אתה צריך את ה650-680, אכן אפשר בהחלט בקידום תיכון. אבל בתכלס זה 1000 לעומת 7000, אז אין ספק ששווה.
שורה תחתונה - כדאי מאוד, גם אם זה בשביל התנסות חד פעמית ויכול להיות שתפגע בציון שיספיק לך ואז גם הרווחת [מניסיון].