עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה חמה שלי- לך על קורס פסיכומטרי באינטרנט... זה רק דורש משמעת... הכל חינם כל החומרים תשובות והסברים מעולים
לי זה עזר הרבה
מה גובה הפסיכומטרי שלך? תוכל לפנות ללחמן ואולי לקידום, יואל גבע לוקחים רק בעלי ניסיון במכונים אחרים. השכר מעולה והעבודה קלה. אתה יכול גם לעשות שיעורים פרטיים בפסיכומטרי, הבנתי שיש פראיירים גם בזה.
מאוד תלוי מה אתה לומד וכמה זמן אתה מתכוון לעסוק בזה.
בלחמן (ששייכת לקידום היום) דורשים ממך לעשות קורס הכשרה של חודשיים, שמשלמים לך בהם על הנוכחות 21 ש"ח לשעה + דורש ממך הרבה עבודה בבית.
אחרי שעברת את ההכשרה נותנים לך להשתפשף על קורס תיכון, בשכר של 45~ ש"ח לשעה, שכמובן לא כולל זמן הכנה בבית, אלא משלמים לך על זמן שיעור פרונטלי בלבד.
בנוסף לכל זה הם בינתיים יכולים לסנג'ר אותך לתעסוקות (כמו לבוא לפרסם בתיכונים וכו') בשכר של 21.
אחרי הקורס השני שלך כבר יהיה לך מו"מ ראשון על העלאת שכר, שבד"כ עולה ל55 בפעם הראשונה אם אתה טוב, וכו'. מפה השמיים הם הגבול ואפשר תוך שנתיים שלוש להגיע לשכר שעתי מכובד ביותר.
מתי כל זה משתלם?
אם אתה מתכוון להדריך כמה שנים טובות. אחרת עשית השקעה אדירה וסה"כ השכר פר שעה נטו הוא לא כזה גבוהה. תלוי גם מה אתה לומד ומה האלטרנטיבות האחרות שלך.
הסיבה שהרבה מהמדריכים הם סטודנטים לרפואה זה לא רק בגלל הפסיכו הגבוהה שלהם, אלא היא גם בגלל שהם לומדים כמה שנים טובות שהם יכולים לעבוד בהם, ואין להם הרבה אלטרנטיבות \ לא צריכים עבודת סטודנט בשביל לצבור ניסיון.
לגבי פותח הפוסט - אני אישית ממליץ על קידום אישי. אתה גם תהיה באווירה של אנשים רגילים שבאו לעשות פסיכומטרי ולא תיכוניסטים שבאו לעשות צחוקים.
כל הפרטים באתר של המרכז הארצי:אם רוצים לגשת לבד לפסיכו לאיפה הולכים וכמה זה אמור לעלות?