הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכשל בבגרות בספורט

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
הרגע חזרתי מהבגרות שלי בספורט והתוצאות שלי היו כאלה:
41 שכיבות סמיכה(לא יודע מה המינימום אבל 50 שכיבות זה 100)
44 כפיפות בטן(המינימום הוא 40)
ובריצה לא עברתי, המינימום הוא 16 וחצי דקות ל3 קילומטר ואני עשיתי 19 וחצי דקות. שאלתי את המורה שלי מה קורה איתי אז הוא אמר שאני חייב לגשת למועד ב', ואין מצב בחיים שאני עוד פעם עושה את הבגרות הזאת. עשיתי 3 קילומטרים מלאים ועברתי את שתי המבחנים האחרים, מעבר לזה בכלל לא הביאו בוחן חיצוני, המורה שהיה לי כל השנה היה הבוחן בבחינת בגרות. גם לפי מה שהבנתי בתי ספר אחרים בכלל עושים רק 2 קילומטרים, אבל אצלנו זה 3.
יש למישהו מושג איך אני מוציא בזה עובר?

תרגע, זה מבחן פנימי של ביה"ס.
בין אם תעבור או לא, אתה תקבל את תעודת הבגרות.

44 כפיפות?
אני זוכר שבבגרות שלי הייתי עושה רבע תנועה והוא היה מעביר לי, יצא לי איזה 90 תוך 30 שניות והמורה אמר לי שאני השיאן של כל הזמנים ואפילו לא התאמצתי חחחח פשוט שים את הידיים ממש קדימה ואל תרד עד הסוף.

כן זה 2ק"מ עם בוחן חיצוני.
ותביא אישור מרופא משפחה שאתה לא כשיר לריצה,
תגיד לרופאה שנפלת שביצעת תרגיל בחדר כושר ומאז הגב כואב ואתה לא יכול לרוץ שוב בזמן הקרוב.

חחח מה זה הבית ספר לקומנדו הזה? 80% מהתלמידים כשהייתי בי"ב לא היו עוברים.

מה הבעיה לרוץ 3 קמ במתחת ל16 דקות?לא צריך להיות בכלל בכושר בשביל לעשות את זה. בשביל מה אתה מתאמן בחדר כושר אם אתה לא מסוגל לבצע דבר בסיסי כזה?

אל תדאג גבר אני מסיין את הריצת 2000 ב6 דקות אתה יודע איך? באמצע הסיבוב אני מתחבא מאחורי השיחים מודד רואה מתי הראשון מתחיל את הסיבוב האחרון שלו ויוצא ספרינט מורים לספורט הם מטומטמים ועיוורים

מורים לספורט הם לא כלכך חכמים בלשון המעטה.
אני אמרתי למורה שלי שאני לא יכול לרוץ עד חצי שנה אחרי שאני מסיים לקחת רואקוטן ושאני מסיים רק עוד שנה.

תוציא פתק מאורתופד שאומר שדפקת את הברך חבל על הזמן באימונים לריצות חרטה חרטה (אפילו סקוואטים זה לא ממש משנה, כל מה שהאורתופד יסכים אליו) תוציא פטור מספורט תגיש עבודה מפגרת במקום

lol
אצלנו אנחנו ספרנו לאחרים את המספר שכיבות סמיכה וכפיפות בטן אצלכם המורה ספר?
אצלנו בכלל 100 זה 85 בכל אחד מהם...
פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה נכשל בספורט
אם מישהו לא בא או לא יכול לבוא לבגרות הוא מגיש עבודה במקום ..

הציון בספורט הוא רק 30% מבחנים ומשהו כמו 70% נוכחות בשיעורים. הוא לא יכול להכשיל אותך אם היית בשיעורים והשתתפת.

אל תדאג תהיה לך תעודת בגרות זה רק ציון פנימי של בית ספר.
ומה זה הקטע הזה צריך לגשת למועד ב' אם נתתה מאה אחוז וסיימת בתוצאה כזאת אין מה לעשות צריך לתת לך ציון עובר.

אל תדאג תהיה לך תעודת בגרות זה רק ציון פנימי של בית ספר.
ומה זה הקטע הזה צריך לגשת למועד ב' אם נתתה מאה אחוז וסיימת בתוצאה כזאת אין מה לעשות צריך לתת לך ציון עובר.

חייב ציון עובר בספורט בשביל לקבל תעודת בגרות.

פעם ראשונה אני שומע על 3 קילומטר בבית ספר,מה זה הם מכינים אותך ליום סיירות וגיבוש שייטת?
אצלינו אנשים רצו למות מ2 קילומטרים בלבד,אני למזלי משלב ריצה גם עם הכלב אז הכושר שלי טוב

פעם ראשונה אני שומע על 3 קילומטר בבית ספר,מה זה הם מכינים אותך ליום סיירות וגיבוש שייטת?
אצלינו אנשים רצו למות מ2 קילומטרים בלבד,אני למזלי משלב ריצה גם עם הכלב אז הכושר שלי טוב

רק אצלנו היה ריצה 5 קילומטר ?
140 כפיפות בטן
70 שכיבות שמיכה

הבגרות בספורט היא בגרות פנימית וכל בית ספר יכול לעשות מה שבא לו.
המורה יכול להחליט שהבגרות היא בבדמינגטון, קפיצה בחבל, עמידת ידיים או הורדת ידיים. זה לא משנה.
כל בית ספר גם יכול לקבוע שרירותית מה זה ציון 100 בכל קטגוריה שהוא בוחר. יש המלצות ממשרד החינוך, אבל הן לא חובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית