הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופנוע (?)

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
הגיע הזמן להתחיל לעשות רישיון והברירת מחדל היא הרכב המשפחתי כמובן , אבל תמיד רציתי אופנוע .
אני יודע שיש כמה אופנוענים בפורום ואשמח לכל מידע שנוגע להתחלה (כנהג חדש), רישיון , והתלבטות רכב מול אופנוע .

TL;DR : עזרה בהחלטה אופנוע או רכב רגיל ומידע כללי על רשיון לאופנוע .

לדעתי 12344 צודק .. אופנוע זה נחמד וזה נותן לך אפשרות לרשיון מוקדם .. גם אני חשבתי על זה לפני שהוצאתי רשיון לרכב.. אם יש הסכמה מצד ההורים ויש כסף בכיף אבל אל תזניח את הרשיון של הרכב. בעקרון זה מפתה כי אופנוע זה 10 שיעורים טסט וישר אתה יכול לסוע בלי מלווה ..

• פותח/ת השרשור
אל תישאר בלי רישיון לרכב. או רק רכב או שניהם.

זה המצב האידיאלי , הבעיה היא הכסף .
מה סדר הגודל הממוצע של מחירים לשיעורי נהיגה לאופנוע , ולכלי עצמו ?
(ברור שהמחיר תלוי באופנוע , הכוונה היא מה המחיר הסביר לנפח נמוך )

אני רוצה לחפש אופנוע להתחלה, רק כדי לעשות חשבון כמה זה יצא בסה"כ . מה אני מחפש?
(אין לי שום מושג באופנועים)

נערך לאחרונה:
רשיון ראשוני לדו-גלגלי יעלה לך 1000-1500 שיעורים + טסט. קטנוע ראשון יעלה לך בין 7000-10,000 כולל ביטוח.

ממליץ להוציא לרכב ואז לדו-גלגלי דרג א' ולהשתפשף במשלוחים על קטנוע קקה עד שתוכל להשקיע ולעבור לאופנוע רציני יותר.

תוותר על אופנוע זה לא שווה תסיכון,לפני שבוע חבר שלי קנה אופנוע יצא לבדוק כמה האופנוע שלו סוגר התהפך והוא כבר שבוע ומשו באישפוז..ואל תגיד בטח עשה שטויות לי זה לא יקרה זה סתם להיות ראש קטן..
תחכה לרישיון לרכב פרטי...

תוותר על אופנוע זה לא שווה תסיכון,לפני שבוע חבר שלי קנה אופנוע יצא לבדוק כמה האופנוע שלו סוגר התהפך והוא כבר שבוע ומשו באישפוז..ואל תגיד בטח עשה שטויות לי זה לא יקרה זה סתם להיות ראש קטן..

איזה אופנוע זה ?

מפתיע

• פותח/ת השרשור
רשיון ראשוני לדו-גלגלי יעלה לך 1000-1500 שיעורים + טסט. קטנוע ראשון יעלה לך בין 7000-10,000 כולל ביטוח.

ממליץ להוציא לרכב ואז לדו-גלגלי דרג א' ולהשתפשף במשלוחים על קטנוע קקה עד שתוכל להשקיע ולעבור לאופנוע רציני יותר.

בהנחה שאני אוציא לרכב , אחר כך לדרג א' כמו שהצעתה וארצה לקנות קטנוע , מה אני מחפש בקטנוע במונחים של חברה , נפח , דלק וכו'? (מה נחשב טוב , באופן כללי )

תודה רבה לכולם על העזרה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית