הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהמבין

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אני מעוניין לרדת בחיטוב הזה ל11-10 בשביל שהמסה הבאה שלי תהייה כמה שיותר ארוכה עם התכנית כוח שלי וחשבתי לקראת הסוף לעבור לדל פחמימה ולהשתמש ביוהמבין הבעיה שאני בן 16 וחצי מותר בגיל הזה?

מה המינון המתאים של אפדרין ליום? כמה לוקחים איזה תקופות וכו' אם אפשר קצת פירוט עליו(לא מבחינה כימית/ביולוגית). ואם אפשר לדעת אז גם מה המחירים של אפדרין?

מה המינון המתאים של אפדרין ליום? כמה לוקחים איזה תקופות וכו' אם אפשר קצת פירוט עליו(לא מבחינה כימית/ביולוגית). ואם אפשר לדעת אז גם מה המחירים של אפדרין?

1.איך מה שאתה שואל קשור בכלל לנושא היוהימבין?
2.לשאלות ששאלת יש תשובות בפורטל, אם רק הייתי מנסה טיפה לחפש+טחנו את הנושא הזה 100000 פעם פה.
3.בקשר למחיר של כימיה כזו או אחרת אף אחד לא יענה לך, לא מדברים פה על הדברים האלה.
מה שאני כן יכול להגיד לך, גם אם מאוד תרצה לא נראה לי שתוכל להשיג כרגע אפדרין בארץ.

1.איך מה שאתה שואל קשור בכלל לנושא היוהימבין?
2.לשאלות ששאלת יש תשובות בפורטל, אם רק הייתי מנסה טיפה לחפש+טחנו את הנושא הזה 100000 פעם פה.
3.בקשר למחיר של כימיה כזו או אחרת אף אחד לא יענה לך, לא מדברים פה על הדברים האלה.
מה שאני כן יכול להגיד לך, גם אם מאוד תרצה לא נראה לי שתוכל להשיג כרגע אפדרין בארץ.

פחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע איפה להשיג 🖕 ותמיד אפשר להשיג רק צריך לדעת ממי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית