הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מבחנים לקבוצת הפוטבול שלנו.

צ1ר16

משתמש פעיל
713
3
נק' מוניטין:
1,517
713
3
http://www.facebook.com/groups/402012446494381/

430542_3064894699672_1182652066_32490043_813982941  _n.jpg

בחודש מאי יערכו מיונים לקבוצה
אני לא חושב שיש מה לספר לכם יותר מידי על פוטבול אמריקאי
מי שרוצה להכנס לספורט שיקח אתכם לקצה היכולות הפיזיות והמנטליות שלכם אתם מוזמנים להגיע
הדרישות הן:
מחויבות גבוהה לקבוצה-אנחנו לא מחפשים אנשים שיפרשו אחרי חודש כי הם מבינים ששני אימונים בשבוע[האימונים מתקיימים בבית דני בדרום ת"א ולמשחקי חוץ יוצאת הסעה מאורגנת של הקבוצה] ומשחק פעם בשבוע-שבועיים זה יותר מידי להם-אנחנו מחפשים אנשים שיכולים להיות מחויבים לפעמים האלו
כושר סביר ובריאות תקינה-אנחנו נכניס אתכם לכושר שיא סמכו עלינו
לא חובה רקע או ידע מוקדם בפוטבול למרות שעדיף אנחנו נלמד אתכם את כל החוקים ואיך משחק נראה לפני תחילת האימונים עם הקבוצה [זה במידה והתקבלתם]
כוח וגודל זה פלוס גדול מאוד אבל גם לחבר'ה הממש מהירים וזריזים שיודעים לרוץ יש מקום חשוב מאוד על המגרש[הם אלו ששמים נקודות בד"כ]
הליגה כבר מונה 10 קבוצות
בימים אלו מוקמת נבחרת ישראל
חלק מהמשחקים מצולמים לערוץ ONE
משחקי חצי הגמר משודרים לייב
הליגה הולכת ותופסת תאוצה גדולה באופן מפתיע
לפרטים פשוט להכנס ללינק המצורף להצטרף לקבוצה ואת כל החומר הרלוונטי תקבלו שם

מי שרוצה מוזמן גם לפנות אלי בפרטי\פייסבוק nadav moore

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נרשמתי. זה נכון שפותחים קבוצה ברחובות?

• פותח/ת השרשור
שמעתי על זה דיבור בפורום של השחקים, שאיזה מאמן\שחקן מפ"ת עובר לפתוח שם קבוצה אבל אומרים שזה ממש יפגע בפ"ת אז אין לי מושג, בכל מקרה מנסיון קצר עדיף לשחק בקבוצה שקיימת כבר שנים גם מבחינת הלמידה של המשחק וגם מבחינת התחרותיות עצמה בתוך בקבוצה ונגד קבוצות אחרות. אבל בעיקרון אנחנו מפרגנים לכל הקבוצות והמטרה בסופו של דבר שתהיה ליגה גדולה עם המון אנשים.

• פותח/ת השרשור
לא צריך פסיכומטרי 700?

לא אחי זה רק הליינמים, זה בחסות נייט.
אני ק.ב אדיוט ובגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים אבל היי, משחקים לכיף.

הא, אולי גם הדוקטור יבוא ואז בכלל הליינמנים שלנו יוכלו לפתוח ביה"ס לפסיכומטרי

נערך לאחרונה:
בתכלס עשיתי את המבחן שהבאת כדוגמה למבחן שעוברים שחקני פוטבול באמריקה בלי טעות אחת. אני לא אמור להתקבל אוטומטית? אולי אפילו אתם צריכים לפנות אליי, כמו במודיעין.

הופה! פסיכומטרי! אני מעלה את הממוצע!

לא, עוד מלפני פאניק אני צוחק עליו על הקטע הזה.

חוץ מזה שזה לא נכון, זה עדיין ברמה של פאניק. זה לא משנה מי רשם לפני מי. ודווקא כשאיתגרתי אותך לנמק למה פוטבול ספורט יותר אינטיליגנטי מכדורגל הבאת הסבר טוב, חבל שאתה חוזר להיות מפגר.

נערך לאחרונה:
1. הלינק לא עובד.
2. האם זה רלוונטי (יש קבוצה בצפון?) גם לגרים בצפון הארץ?

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה שזה לא נכון, זה עדיין ברמה של פאניק. זה לא משנה מי רשם לפני מי. ודווקא כשאיתגרתי אותך לנמק למה פוטבול ספורט יותר אינטיליגנטי מכדורגל הבאת הסבר טוב, חבל שאתה חוזר להיות מפגר.

לא חושב שאני צריך להוכיח את עצמי בפני ילד בן 18 , אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך. בכל מקרה הכל בצחוק והטרלה.

כנסו ללינק הזה http://www.facebook.com/pages/Hammers-Football/247929968578538?__adt=2 ותרשמו שם

או שתשלחו לי הודעה פרטית
שם, משפחה, גיל, גובה, משקל, ענף ספורט קודם/משקלי עבודה סקוואט/דדליפט/בנצ', עיר מגורים, טלפון, מייל, פייסבוק, ואם אתה מכיר את הספורט (צופה/חוקים...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית