הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור manash
  • פורסם בתאריך

manash

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני חדש בו.. אני בן 24 ושוקל 72 ק"ג, אני מעוניין בסייקל ראשון וכבר קראתי את המאמר של המתחילים.
לפי הסייקל שיש לי מתברר שהוא בכלל מתאים לסייקל שני או שלישי.
הסייקל מורכב מדקה 200MG בשבועיים הראשונים , 400MG בשבועיים שאחרי ו200MG בשבועיים אחרונים , ויש לי סוסטנון 250MG לשבועיים ראשונים 500MG לשבועיים שאחרי ו 250MG לשבועיים אחרונים. ובנוסף דיאנבול 30MG במשך 4 שבועות ראשונים , וכמבובן PCT כלומיד ונובדקס וHCG.

עכשיו אני יודע שזה סייקל שהוא לא מתאים למתחילים , איך אני יכול להפוך אותו כן למתחילים ?
האם אפשר להתחיל סוסטנון בלבד במקום הטסטוסטרון אנטט בלבד כסייקל ראשון ? או סוסטנון עם דיאנבול ? או שבכלל אי אפשר וצריך להתחיל רק בטסטוסרון אנטט למשך 10 שבועות , מה שאין לי כרגע ביד.
ותודה לעזרתכם.

שוב שאלה שאני שואל אותה שוב ושוב. למה אתה קונה את החומרים לפני שאתה יודע מה אתה צריך לעשות??
תעשה סייקל של טסט בלבד (אנטט או סוסטנון) HCG במהלך הסייקל ו PCT. תשמור את הדקה ודיבול לסייקל אחר או שתמכור אותם אבל מה שיותר מעניין זה..למה אתה עושה סייקל שאתה שוקל רק 74קג? בכלל כמה זמן אתה מתאמן? למה אתה חושב שאתה צריך סייקל?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא לגדול יותר ,אני מזה מגיל 16 מתאמן ומפסיק .הרבצתי חזק בשנתיים האחרונות עם הפסקה קטנה. אני גובה 168 , ואני הולך על תזונה טובה ותוכנית אימון טובה ולא עולה במשקל , אני תקוע , בשבל כך אני מתחיל עם סייקל.
לגבי הסוסטנון , לקחת 250MG בהתחלה ולעלות ואז לרדת בהתאם ?
ואיך עדיף לקחת את הסוסטנון 500MG בשבוע שני שלישי בזריקה אחת או לפצל פעמיים בשבוע ?
ואם כבר סוסטנון הוא חומר בסיס אז למה לא לקחת איתו את הדיאנבול כמובן עם מנקה הכבד ומולטי ויטמין ?

תודה מראש למנהל הפורום על העזרה, אני היום מתחיל את הסייקל .

אני במקומך לא הייתי שוקל בכלל שימוש באוראליים לפני סייקל שלישי.
ובאופן אישי, אני לא בעד די-בול בכלל.

מספיק לך בשביל סייקל ראשון 250 בשבוע.
בסייקל ראשון הגוף מגיב מעולה ותשמור את המינונים היותר גבוהים לסייקלים מתקדמים יותר.

אני במקומך לא הייתי שוקל בכלל שימוש באוראליים לפני סייקל שלישי.
ובאופן אישי, אני לא בעד די-בול בכלל.

מספיק לך בשביל סייקל ראשון 250 בשבוע.
בסייקל ראשון הגוף מגיב מעולה ותשמור את המינונים היותר גבוהים לסייקלים מתקדמים יותר.

מניסיונך, בשימוש ב250 טסט אנטט פעמיים בשבוע-תוך כמה זמן אמורים להרגיש עליה בכוח בהנחה שאוכלים ונחים טוב?

מניסיונך, בשימוש ב250 טסט אנטט פעמיים בשבוע-תוך כמה זמן אמורים להרגיש עליה בכוח בהנחה שאוכלים ונחים טוב?

קודם כל אני אמרתי 250 בשבוע.
אתה שואל על 500, אבל לא משנה.

בערך 3 שב'.

• פותח/ת השרשור
מישהו עונה על השאלה שלי, ובנוסף מישהו יכול להסביר לי כמה UNITS של HCG לקחת , ובאיזה שבוע להתחיל לקחת (מדובר בסייקל של 6 שבועות על סוסטנול 250MG - 500MG בהדרגה). כנל גם לכלומיד ול נולבדקס .
והאם אפשר לקחת רק נולבדקס או כלומיד או שצריך שניהם ביחד לאחר הסייקל ?

מישהו עונה על השאלה שלי, ובנוסף מישהו יכול להסביר לי כמה UNITS של HCG לקחת , ובאיזה שבוע להתחיל לקחת (מדובר בסייקל של 6 שבועות על סוסטנול 250MG - 500MG בהדרגה). כנל גם לכלומיד ול נולבדקס .

אין לך מה לעשות סייקל 6 שבועות. אתה לא תעלה כלום.
כמה אחוזי שומן אתה?

לפעמים הדילרים דוחפים דיבול כי החומרים האחרים לא משהו
איזה חברות יש לך?

מה אחוז שומן שלך ד"א

• פותח/ת השרשור
החומרים אצלי מתוצרת חברת BALKAN , אחוז שומן עדכני כרגע אין לי אני ארשום אותו בהמשך.
מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה בקשר ל HCG ול PCT , כי יש כאלו שאומרים HCG עדיף בסוף הסייקל ויש כאלה שאומרים שהוא מומלץ בתוך הסייקל עצמו .

נערך לאחרונה:
המטרה שלי היא לגדול יותר ,אני מזה מגיל 16 מתאמן ומפסיק .הרבצתי חזק בשנתיים האחרונות עם הפסקה קטנה. אני גובה 168 , ואני הולך על תזונה טובה ותוכנית אימון טובה ולא עולה במשקל , אני תקוע , בשבל כך אני מתחיל עם סייקל.
לגבי הסוסטנון , לקחת 250MG בהתחלה ולעלות ואז לרדת בהתאם ?
ואיך עדיף לקחת את הסוסטנון 500MG בשבוע שני שלישי בזריקה אחת או לפצל פעמיים בשבוע ?
ואם כבר סוסטנון הוא חומר בסיס אז למה לא לקחת איתו את הדיאנבול כמובן עם מנקה הכבד ומולטי ויטמין ?

תודה מראש למנהל הפורום על העזרה, אני היום מתחיל את הסייקל .
אני חושב שהסיבות שלך לעשות סייקל הם טיפשיות סיבה כמו "אני תקוע" זאת לא סיבה אתה תקוע?! תשנה תכנית תשנה תזונה סייקל זה לא הפתרון. אתה סתם מתפתה כי איזה אידיוט במכון שלך פיתה אותך! אבל אני יכול לדבר ללמפה אתה כבר החלטת! אני רק מרים דגל ואומר לך בכמעט וודאות. את לא מתקדם כי התזונה שלך או אימונים או שניהם קלוקלים. וסייקל לא יקדם אותך. אתה תעלה במשקל ותפסיד אותו לאחר הסייקל. אני אומר את זה מניסיון!

אבל אם כבר החלטת אז אני ממליץ לך אם אתה עושה סייקל של 6 שבועות (לא החלטה רעה) תחליף את הטסט לפרופ. תקח פרגניל מהשבוע הראשון 500 יחידות בשבוע. 3-4 ימים לאחר הזריקה האחרונה תתחיל PCT עם כלומיד וטמוקספן. אם יש לך רק סוסטנון תמשוך ל 8 שבועות. ותתחיל את ה PCT כ 14 יום לאחר הזריקה האחרונה.
החומרים אצלי מתוצרת חברת BALKAN , אחוז שומן עדכני כרגע אין לי אני ארשום אותו בהמשך.
מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה בקשר ל HCG ול PCT , כי יש כאלו שאומרים HCG עדיף בסוף הסייקל ויש כאלה שאומרים שהוא מומלץ בתוך הסייקל עצמו .
תוך כדי סייקל

פותח הפוסט
במקרה שלך-בחור שלא מתאמן ברצינות לא אוכל ברצינות עושה הפסקות באימונים התוצאות שאולי [דגש על האולי] תשיג מהסייקל יעלמו לך אחרי חודשיים בערך מסוף הסייקל
אני אומר לך-אם אתה לא מחויב לתחום הזה אל תתחיל סטרואידים-אתה מבין שזה פאקינג הורמונים?! זה לא איזה סוג חדש של פורמול קריאטין-זה ה-ו-ר-מ-ו-נ-י-ם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית