הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על טלפונים ותינוקות

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0

מזכיר לי כמה פעוטות 😃...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נצל"ש
בעקבות השפעת האחרונה שעברתי, שהרגה אותי פשוט, חשבתי על משהו...

זה לא אירוני שאנחנו מתאמנים, מתחזקים מתחילים להרים 200-300 קילו, מגיעים למשקל של 100 קילו, דופקים כיכר לחם ו13 ביצים ביום... ואז באים כמה חיידקים בגודל מיקרומילימטר ומשביתים אותנו למיטה, גורמים לנו לצעוק "אמא כואב לי אמא" ושאנחנו מבריאים אחרי שבועיים אין לנו כוח בשיט וירדנו 5 קילו.
סוסים סוסים אבל אין על וירוסים.

נ.ב
לא צעקתי אמא כואב לי, צעקתי רק שכואב לי, ובמקרה אמא היתה בסביבה וצעקה שאקח כדור... כמובן שסירבתי.
אם כבר לא מתאמנים אז לפחות נהנה מהDOMS המזוייפים =]

ומי,לדעתך, עוזר לך לעכל את האוכל הזה ובכלל לתפקד כראוי כשאתה בריא?
אנחנו מנהלים חוות חיות 24X7..

נצל"ש
בעקבות השפעת האחרונה שעברתי, שהרגה אותי פשוט, חשבתי על משהו...

זה לא אירוני שאנחנו מתאמנים, מתחזקים מתחילים להרים 200-300 קילו, מגיעים למשקל של 100 קילו, דופקים כיכר לחם ו13 ביצים ביום... ואז באים כמה חיידקים בגודל מיקרומילימטר ומשביתים אותנו למיטה, גורמים לנו לצעוק "אמא כואב לי אמא" ושאנחנו מבריאים אחרי שבועיים אין לנו כוח בשיט וירדנו 5 קילו.
סוסים סוסים אבל אין על וירוסים.

נ.ב
לא צעקתי אמא כואב לי, צעקתי רק שכואב לי, ובמקרה אמא היתה בסביבה וצעקה שאקח כדור... כמובן שסירבתי.
אם כבר לא מתאמנים אז לפחות נהנה מהDOMS המזוייפים =]

אין לי מושג מה הקשר לפוסט הזה אבל אני חייב להסכים איתך שגוף האדם זה גוף מאוד בוגדני וכפוי טובה שזה לפעמים משגע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית