הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייקל ג'ונסון האגדי

Idan Golani

משתמש משקיע
2,694
1,160
נק' מוניטין:
8,412
2,694
1,160

עם כל הכבוד לאוסיין בולט (ויש כבוד) השיא עולם ב400 מטר ספרינט עדיין שייך למייקל ג'ונסון האגדי עם תוצאה של 43.18 שניות! (עד שגם את זה אוסיין בולט אשבור חח)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אף פעם לא הבנתי איך עובד הקטע הזה עם התחלת המירוץ
אם יש פער יותר ויותר גדול משחקן לשחקן ובסופו של דבר קו הסיום שווה לכולם , אז איך עובד החישוב ע''י רדיוס הסיבוב ?

אף פעם לא הבנתי איך עובד הקטע הזה עם התחלת המירוץ
אם יש פער יותר ויותר גדול משחקן לשחקן ובסופו של דבר קו הסיום שווה לכולם , אז איך עובד החישוב ע''י רדיוס הסיבוב ?

הם מודדים 400 אחורה מנקודת הסיום שם מזנקים(בכל מסלול)

הבחור בנוי ממש טוב אפילו יותר מבולט
אבל בולט הוא פשוט יצור הוא ישבור זה רק עניין של זמן

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שלבולט יש סיכוי לשבור את השיא הזה אם הוא באמת התמקד ספציפית בריצה הזאת
התוצאה הכי טובה שלו בריצה הזאת היא 45.28 שניות

נערך לאחרונה:
אני מסכים עם אלי-רץ! בל1ט לא ישבור את שיא הע1לם, למרות שהוא יכול.

שתוק! אתה תעשה לי ג'ינקס של לוזרים!
LOL

אני לא מבין למה מתלהבים מ 400 מטר. 800 מטר לא אמורה להיות הריצה הכי קשה?

מאיפה הבאת את זה? וגם אם כן, אמורים לבטל את כל ענפי הספורט בעולם ולהשאיר רק את ההכי קשה?

מאיפה הבאת את זה? וגם אם כן, אמורים לבטל את כל ענפי הספורט בעולם ולהשאיר רק את ההכי קשה?
איפה ראית שרשמתי לבטל?
שאלתי למה מתלהבים מ 400 מטר כש 800 מטר סביר להניח יותר קשה מבחינת מרכיבים אנאירובים ואירובים.

רצתי 400 רק פעם אחת בחיים(פעם אחת יותר מדי). אני חושב שאם אתה מאומן היטב אף אחד מהן לא קשה. אם אתה לא מאומן, שתיהן גיהנום צרוף. האימונים ל400/800 שונים אבל אני לא חושב שיש הבדל מהותי ברמת הקושי(לא מדבר על נפח עבודה שהוא גדול יותר ב800). צריך גם לקחת בחשבון התאמה של רץ למקצוע. אם אתה רץ 100 בבסיסך ותתאמן ל400 אתה תסבול מכל שניה(וזאת לדעתי הסיבה שבולט לא ישבור את שיא העולם ב400) ולעומת זאת אם אתה רץ 5000 אז אתה לא תרגיש את אימוני ה400\800.

ד"א קראתי בוויקיפדיה שב-200 מטר המהירות הממוצעת גבוהה יותר מאשר ב-100, מה ההיגיון בזה?

אז כנראה שמתרגשים, למרות שהוא פחות קשה. אולי גם פחות מתרגשים. למה מתרגשים מבנץ' עם חליפה כשיש סקוואט RAW? כל אחד ומה שהלהיב אותו.

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:37 ----------

ד"א קראתי בוויקיפדיה שב-200 מטר המהירות הממוצעת גבוהה יותר מאשר ב-100, מה ההיגיון בזה?

בגלל שאם אתה משווה ריצת 200 מטר ל2 ריצות נפרדות של 100, אז ההשפעה של הזינוק על המהירות הממוצעת קטנה מההשפעה של העייפות המצטברת. ולכן המהירות הממוצעת של 200 יותר גבוהה מהמהירות הממוצעת של 2 ריצות של מאה (ששווה למהירות הממוצעת של ריצת מאה, כי זה ממוצע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית