הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר את המכון "טרויה פיטנס" בנתניה?

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
אם כן - תנו חוות דעת בבקשה.
בינתיים כל המכונים בנתניה שעליהם יש חוות דעת בפורום הם נטולי כלוב :(

מה הבעיה להתאמן בלי כלוב? מקסימום נופלים וזורקים את המוט על איזה מדריך. עושים לו טובה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה להתאמן בלי כלוב? מקסימום נופלים וזורקים את המוט על איזה מדריך. עושים לו טובה.
למה להתאמן בלי כלוב, אם אפשר להתאמן עם? יותר שקט נפשי במשקלים הכבדים.
ראק זה ברירת מחדל.

איזה הארדקור אתה באינטרנט. חבל שמציאות או שהמוט ישבור לך את הצוואר או שזה יהיה האימון האחרון שלך בחדר כושר המדובר.

לכי לסוויפט בפולג יש כלוב ,יש חניה חינם צמוד ,יש סופרמרקט צמוד בקניונית ליד. אה ... ותגידי שיניב שלח אותך.😃

• פותח/ת השרשור
לכי לסוויפט בפולג יש כלוב ,יש חניה חינם צמוד ,יש סופרמרקט צמוד בקניונית ליד. אה ... ותגידי שיניב שלח אותך.😃
אה נכון, באחת משתי הביקורות על סוויפט כתוב שיש כלוב, ובשניה משום מה כתוב שיש רק ראק.

כתוב שיש שם ראק.
רוצה כלוב!

מה הבעיה עם ראק עם מוטות ביטחון?

לפי דעתי זה יותר נוח שלא צריך לכוון את המוטות ואת הווים של המוט כל פעם (במיוחד אם נכנסים בתורות וכל אחד בגובה שונה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהולמס פלייס בנתניה יש ראק, וממה שהבנתי מחבר המדריכים שם לא כ''כ מציקים לגבי סקוואטים ודדים.

אם זכור לי נכון אין כלוב בטרוייה...
שמעתי שפתחו מכון בקניון עיר ימים תבדקי אולי יש להם

---------- התגובה התווספה ב 09:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:26 ----------

ד"א בקשר לטרויה יש שמה מחירים זולים אבל רמת תחזוקה נמוכה מאשר בהומל♂פלייס לדוגמא

חחח איזה מצחיק זה.. אני מיתאמן בחדר כושר בצפת.. חדר כושר שניבנה ליפני איזה 20 שנה.. ויש בו כלוב ומספיק משקל בשביל ליפטרים.. ובכל נתניה אין כלוב.. טוב אני מתחיל להחזיק מהחדר כושר שלי...

גם אני שוקל להירשם לשם, ממה שיצא לי לראות ולשמוע פחות מפוצץ שם ממה שהיה בסוויפט, וזה שיש כלוב זה מצוין. מצד שני בסוויפט הרחיבו את איזור המשקולות ככה שיש שם יותר מקום עכשיו, אבל עד כמה שידוע לי עדיין יש שם רק ראק. אני מציע שתעברי בשניהם בשעות העומס ותראי איפה פחות מפוצץ ותשווי את המחירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית