עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בד"כ מתאמני אומנויות לחימה עושים את זה לפני שקילה כדי להיכנס לקטגוריה
טוב כנראה שאף אחד פה לא מתכוון לענות ברצינות(למרות שהאשכול הזה זה הזמנה להטרלה)
אין קשר בין הזעה לבין שריפת קלוריות, שריפת קלוריות היא פונקצייה של שימוש באנרגיה(קלוריה=יחידת אנרגיה) כלומר כמה שתשמש ביותר אנרגיה=תשרוף יותר קלוריות
המיתוס הזה של שריפת שומן מוגברת נובע מכך שאכן אתה מזיע יותר=מאבד יותר נוזלים=לאחר הריצה אתה שוקל פחות, אבל רוב המשקל שירד נובע מאיבוד של נוזלים ולא משימוש באנרגיה שהיא זהה לריצה עם\בלי ניילון נצמד, ברגע שתשתה מים תחזיר לעצמך את כל הנוזלים שהורדת בגלל הניילון.
מקווה שעזרתי לך לנצח את החברים שלך בהתערבות
אתה מוזמן לעזוב. תגובות כמו "3 סקופים של חלבון מסרטנים" ושלל משפטים טיפשיים ומטומטמים שרק מטעים אנשים בלי לגבות אותם בשום רפרנס או לפחות איזה ביסוס לשמועה הוא לא דבר שמתקבל פה בחיבוק.הייתי קורא בפורום הזה עוד הרבה לפניי שנרשמתי וכבר הבנתי ממזמן איך הדברים הולכים כאן
מישהו שואל שאלה מחוסר ידע וכולם קוראים לו טיפש
זה יותר עצוב שבחלק מהמקרים גם מנהלים.
כבר ראיתי מה הלך כאן בנושא שנפתח על צמחונות.
אבל לפחות זכיתי לתשובה, תודה
העניין הוא שאם היית קורא את המאמרים הרלוונטיים בפורטל אתה לא היית שואל את השאלות ששאלת ולא היית מגיב איך שהגבת. בקשר לאבקות:מצטער מעמקיי נשמתי שאיני חכם גדול כמו רובכם פה
זו הסיבה מלכתחילה שנרשמתי לכאן בשביל שיעזרו לי לתקן דעה שגויה
להזכירך שאני לא האוויל היחיד .. הייתה כתבה בטלוויזיה על האבקות שגרמה ללא מעט אנשים לחשוב עליה דברים שגויים.
הקיצר שאלתי שאלה וביקשתי שיחדדו לי מסקנה שגויה.
לא באתי בהצהרה על כלום.
אם טעיתי הייתי שמח שיתקנו אותי ויסבירו לי למה ולא שיקראו לי טיפש ושאני מטעה.