עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רשמתי 250 EW=זריקה כל שבוע
מזאת אומרת לא יעשה כלום?לא יעיל.זה לא יעשה לך כלום...
לא משחקים עם מינונים בסייקל.
מה זה משנה עדיין יש הפרש של שבוע בין לקיחה ולפי מה שידוע לי הטסט זורם בדם שבועיים ככה שאני לא רואה בעיה..עשית כבר סייקל של משהו?
את הזריקות עדיף לחלקת ל-2 בכל מקרה, על מנת לשמור על רמות שוות בדם.
קודם כל אני לא מתחשבן אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו שאני יודע שיעבוד ולא איזה משהו שהוכן אצל מישהו על המחבת...נשמע כאילו אתה מנסה לחסוך כי הרפואי יקר לך.....אם אתה כבר עושה סייקל לא כדאי לך לעשות סייקל כמו שצריך?
קודם כל אני לא מתחשבן אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו שאני יודע שיעבוד ולא איזה משהו שהוכן אצל מישהו על המחבת...
וזה גם לא כזה יקר, ולמה זה לא סייקל כמו שצריך אתה יכול להסביר לי למה בגלל שבמקום 10 קילו אני יעלה 5 קילו ?
תסביר לי בבקשה למה חוץ מהעובדה שזה יותר חלש לפי מה שקראתי מינון בין 250 מ"ג-500מ"ג זה מינון בסדר ...
מזאת אומרת לא יעשה כלום?
למה שזה לא יעשה כלום זה בכל זאת 250 מ"ג זה עדיין מינון גדול אני רוצה בהדרגתיות להעלות לא רוצה ישר לדחוף לעצמי 500 מ"ג חוץ מזה אני לוקח רפואי של SCHRING מבית מרקחת ככה שזה אמור להשפיע טוב...
כי זה מינון נמוך,אפילו לראשון...בספק אם תעלה מזה. במיוחד שאתה לוקח רק חומר אחד.
אני רוצה להזריק 250 מ"ג לא בגלל העלות אלה בגלל שאני רוצה להכנס לסייקל ארוך ולא רוצה להשבית את הרצפטורים על ההתחלה אם 500 מ"ג טסט.עובדה שאתה מתחשבן כי אתה רוצה להזריק 250 מ"ג בשבוע ועוד בזריקה אחת
היום יש חברות UG מצוינות אם אתה יודע ממי לקנות
ולמה לא?כי בשיטה שלך אתה תהיה תמיד עם 250 מ"ג בדם ולא תהיה לך את העליה בריכוז החור בדם כמו שקורה בסייקל רגיל
גם בנושא המינון השבועי ולא רק תדירות ההזרקות-250 ישבית אותך כמו 500 לפי הבנתי אז למה לעזאזל לא ללכת על מקסימום תוצאות? זה לא שתופעות הלוואי של טסט' הן חמורות כל כך [למען האמת רוב רובם המוחץ של האנשים לא ישימו ל בכלל שיש להם תופעות לוואי בעקבות טסט]
למרות שיש לי הרגשה שאתה פשוט תעשה את זה בלי באמת להתחשב במה שאומרים לך פה אז זה פוסט עקר מלכתחילה
ד"א אם זה סייקל ראשון אתה עוד יכול לעשות 250 מ"ג אבל אתה צריך לחלק את זה ל2 זריקות בשבוע
אני רוצה להזריק 250 מ"ג לא בגלל העלות אלה בגלל שאני רוצה להכנס לסייקל ארוך ולא רוצה להשבית את הרצפטורים על ההתחלה אם 500 מ"ג טסט.
מה הגיון במה שאמרתה ?
250 פעמיים בשבוע=500
ואני עדיין לא ואה סיבה לא לעשות סייקל כזה..
אין לי בעיה לשנות את הדעה שלי ולעשות סייקל רגיל אם תגיד לי למה מה שאמרתי לא בסדר
אתה זורק לי דברים לא מבוססים פשוט
אני רוצה להזריק 250 מ"ג לא בגלל העלות אלה בגלל שאני רוצה להכנס לסייקל ארוך ולא רוצה להשבית את הרצפטורים על ההתחלה אם 500 מ"ג טסט.
מה הגיון במה שאמרתה ?
250 פעמיים בשבוע=500
ואני עדיין לא ואה סיבה לא לעשות סייקל כזה..
אין לי בעיה לשנות את הדעה שלי ולעשות סייקל רגיל אם תגיד לי למה מה שאמרתי לא בסדר
אתה זורק לי דברים לא מבוססים פשוט
באיזור ה 50-100מג יבא אותך לרמה תקינה. זה לא מיועד למי שרמות הטסט שלו תקינות אך בצד הנמוך של הסקאלה. בכלל HRT מושלם יהיה להזריק בין 10-15מג טסט פרופ 3-4 פעמים ביום על מנת לדמות את ההפרשה הטבעית של הגוף. אבל לא נראה שיש מישהו שרוצה לדקור את עצמו כל כך הרבה פעמים.מהם המינונים של hrt? יש איזה שהוא יתרון , חסרון, למי שהטסט אצלו לא גבוה אך עדיין במיסגרת.🙌
Hormone Replacment TeraphyHRT?