הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה ל"רופאים" שביניכם

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
בעוד כשבועיים וחצי אני עומד לעבור "ניתוח" לב- פרוצדורה שנקראת אבלציה.
יש לי בעיה קטנה בלב שברגע מסוים הדופק יכול להגיע ל200 תוך כדי שאני במנוחה, זה קורה פעם בשנתיים, אל כיוון שאני עומד להתגייס עוד מעט אני רוצה לפתור אתזה.
על כל פנים אני הולך לקבל הרדמה, לא הרדמה מקומית ולא הרדמה מלאה, מין חצי הרדמה כזאת שתגרום לי לטשטוש, ואז יחדירו לי "חוט" דרך הוריד ברגל ויגיעו ללב. אנאערף.
אני נמצא כבר 4 חודשים בחיטוב והשאלה היא אם ההרדמה הזאת עלולה לפגוע בהתקדמות שלי בחיטוב?
יכניסו לי הרבה נוזלים לגוף? מלחים?

תודה!

בפעם הראשונה מאז שאני בפורום שאני ספיצ'לס.
באמת. אבל באמת, זה מה שמעניין אותך?

power-rangers-facepalm-space-delimited-demotivational-poster-1249607259.jpg

מה אכפת לך מהחיטוב תקווה שהתהליך יתבצע כראוי וזה יפתור לך את הבעיה של קצב לב לא סדיר בזמן מאמץ (שאתה מגיע לפיק מהר מאוד)

תכף יכנסו כל הרופאים של הפורום ותקבל תשובות מקצועיות וכמובן טיפול ומרשם...

לעזאזל החיטוב אחי רק תהייה בריא ותעבור את הניתוח בשלום ובלי תקלות לא צריך להיות כל כך פרנואיד

זה ידפוק לך את כל החיטוב, תיאלץ לוותר על ההרדמה אם אתה רציני. תזכור שבודיבילדינג זה הקרבה אחי.

הייתי אפילו ממליץ לצאת מהחיטוב בערך שבוע לפני ולאכול נטראלי ולא לחזור לחיטוב עד סוף ההחלמה מהניתוח.

• פותח/ת השרשור
אני לא דואג מהניתוח עצמו כיוון שיש לו 99 אחוזי הצלחה. תמיד יש אחוז 1 ברפואה.
בכל מקרה זה תהליך פשוט למדי ואני אוכל לחזור להתאמן יומיים למחרת.
אשמח עדיין לקבל תשובה!

אשמח עדיין לקבל תשובה!
ואם נגיד לך שכן, זה ידפוק לך את החיטוב ותעלה 10 ק"ג שומן אחרי הניתוח - אתה לא תעשה את הניתוח?

ראיתי פה הרבה דברים, אבל אובססיה ברמה כזאת עוד לא יצא לי לפגוש.
תיהיה בריא אחי, באמת!

יש תמונה בקבוצה בפורום
מה את חושבת שיקרה אם תאכלי עוגה ולאומת זאת מתחת רשום מה באמת קורה אם תאכלי את העוגה (משהו כזה חחחחח)

אשמח עדיין לקבל תשובה!
הרבה ניתוחים הם הליכים 'פשוטים' (אולי בשביל הרופא הקצב) אבל בד"כ לא משכללים בזה שיהיו לך כאבים אחרי הניתוח... הרי בכל זאת ביצעו בך פעילות כירורגית זה לא סתם משהו.
לפי מה שאני יודע זה הליך שדומה לצינטור (בדרך החדירה לגוף וההגעה ללב) וביצוע צריבה שמה... אני בספק אם תוכל להתאמן ביום שאחרי או אפילו בשבוע שאחרי.

תהיה בן אדם שפוי כמו שמשה אמר ותכנס למאזן קלורי נייטרלי למשך שבוע שבועיים לפני הניתוח ואחרי הניתוח אל תתאמן שבוע ותשאר בשבוע הזה במאזן קלורי נייטרלי אני מאמין שזה אפילו יעזור אחרי 4 חודשים של חיטוב לצאת לקצת זמן בנייטרלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית