הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חסם את הדרך לדורס רוכב אופניים שניסה להמלט.

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
איזה גבר נהג האוטובוס!
תענוג לעיניים!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בארץ קרה לא מעט פעמים שערסים מנסים לדרוס בכוונה.

באמת שאני לא מבין את האנשים שעוסקים בספורט הזה ועוד בכבישים של ישראל. . .
(עכשיו בטח איזה רוכב מורעל יתנפל עלי 🤘)

נראה אירופאי
בכל אופן - הנהג יצא גבר גבר (אוטובוס כמובן!)
מצחיק שאנשים מעבר לחומה לא יודעים מה מתרחש בכביש

שירדו מהכבישים המהירים הרוכבי אופניים המטומטמים האלה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה בארץ, ראיתי את זה באיזה אתר רוסי ורציתי לשתף!
בכל אופן אני מסכים עם רן בקשר לרוכבי האופניים החצופים שנוסעים בכבישים(במיוחד בכבישים מהירים!) ומסכנים את עצמם ואת הרישיון והחופש של הנהג שבמקרה יכול לדרוס אחד.

אבל פה מעצבן אותי שהוא דרס וניסה להמלט!

באמת שאני לא מבין את האנשים שעוסקים בספורט הזה ועוד בכבישים של ישראל. . .
(עכשיו בטח איזה רוכב מורעל יתנפל עלי 🤘)
אתה לא מבין? מה יש להבין?
ומה אתה רוצה? שיסעו לחול כדי לרכב?
אמיתי? בעת שכרות אתה מתכון?<
לא. באופן קבוע בכבישים מסוימים. גם לי קרה. במיוחד ערסי ג'יפונים או BMW.
שירדו מהכבישים המהירים הרוכבי אופניים המטומטמים האלה
וירכבו איפה? בנחלים?

במדרכות. או לפחות בכבישים עם שוליים רחבים (וגם אז עדיף בזמן הפקקים כדי שלא ישלחו אותם לטיזינבי)

במדרכות צדדיות או לחילופין כשאין ברירה בשוליים, אבל לתפוס נתיב שלם \:
אתם אמנם לא מפותחים, אבל בארה"ב דווקא כן. הוא נסע בנתיב שמותר ורצוי לרוכבי אופניים לתפוס נתיב שלם.

איזה גבר הנהג אוטובוס ! והרוחבי אופניים האלה מסכנים חיי אדם !

גם מותר ורצוי לחכות 3 שניות בתמרור עצור. אבל אם תעשה את זה בסופו של דבר תקבל מכות ממישהו (ובצדק).
שיפעיל קצת שיקול דעת.

אם אתה נוהג בשוליים יש יותר סיכוי שידרסו אותך. וכמובן שבכביש הזה אין שוליים ולכן אתה נוסע באמצע כדי שישימו לב אליך ושיעקפו אותך. אבל אני בטח מדבר עם אנשים שמעולם לא רכבו ולא יכולים להבין דבר כזה.

פחחח אתה מדבר פה עם רוכב אופניים מהשורה הראשונה בעל אופני אירו שריידר ודיימונדבק וספשלייזד אם אני מחבר את השווי של האופניים שהיו לי הייתי קונה אחלה מאזדה 3
כל שבת ירקון 🤘

תאחלס הרוכבי האופניים האלה די מעצבנים, אבל כל עוד הם נוסעים בשוליים או במקומות שמיועדיים לכך ומצייתים לכל התמרורים אין בעיה, כל הכבוד לנהג האוטובוס.
מה שכן, צריך להעיף מהכבישים את הבימבות האלה של הזקנים עם הגג המתקפל זה באמת מכה בארץ באלי לדרוס אותם כשאני רואה אחד כזה.

תאחלס הרוכבי האופניים האלה די מעצבנים, אבל כל עוד הם נוסעים בשוליים או במקומות שמיועדיים לכך ומצייתים לכל התמרורים אין בעיה, כל הכבוד לנהג האוטובוס.
מה שכן, צריך להעיף מהכבישים את הבימבות האלה של הזקנים עם הגג המתקפל זה באמת מכה בארץ באלי לדרוס אותם כשאני רואה אחד כזה.

והדרת פני זקן!

אתה לא מבין? מה יש להבין?
ומה אתה רוצה? שיסעו לחול כדי לרכב?

מה אני לא מבין? אני לא מבין למה לקחת את הסיכון הזה. אני רואה רוכבים במדרונות בירושלים ומסביב לה, בכבישים בלי שוליים כלל שמסוכנים לנסיעה ברכב! אז באופניים? ועוד במדרון?! זה סיכון מוצדק בעיניך? שהכח לא בידיים שלך... (חווית את זה).

אתם אמנם לא מפותחים, אבל בארה"ב דווקא כן. הוא נסע בנתיב שמותר ורצוי לרוכבי אופניים לתפוס נתיב שלם.

למרות שזה חרוש וקיטשי, בכל זאת משפט חכם, ''בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם! ''

והיה לו מדרכה ממש מעבר לכביש והוא בחר בכביש זה לא שלא היה לו ברירה, שלא תבין לא נכון אני לא מצדיק ולא בעשירית האחוז את הנהג הדורס ואני מאמין שאם אני בתור הנדרס הייתי יכול לעמוד על הרגליים אחרי פגיעה כזאת זה לא היה נגמר ככה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית