תזונה מתנגשת עם ההנאה של החיים?

• פותח/ת השרשור MrShape
  • פורסם בתאריך

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
אני חושב על זה כבר הרבה זמן.. אם נסתכל על המקרה שלי, כשאני במשטרי תזונה ואימונים קשים כמו עכשיו, אני בחיים לא מרשה לעצמי להתפנק על איזה חתיכת עוגה בימי שישי, משהו קטן כזה לצנן את החושים שייתן איזה מן פוש קטן להמשך הדרך. מאוד קפדן בעניינים האלה, אבל בעצם יש לי גם צד של אחד שאוהב להנות מהחיים כמה שאפשר, אני אוהב לצאת לטיולים סתם ככה בארץ טיולי אוהלים וכאלה.

הבעיה העיקרית היא שזה מתנגש כל פעם מחדש עם התזונה. אתה לא יכול ליהנות באמת מעצמך אם אתה בתזונה ולא משנה מה זה, חיטוב או סתם שמירה על אחוז שומן נמוך (נגיד 10) שהספקת לרדת אליו בכמה חודשים האלה של הקריעת תחת.

קיימת בכלל דרך לנצל את החיים כמה שאפשר בשביל לעשות כיף אבל באותו זמן לבנות את הגוף ולהישאר חטוב? (חוץ מסקס?)

חג שמח לכולנו.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה נכון?
צריך להתאים את עצמך לאורך החיים הנכון

אתה מגזים מה הבעיה בלאכול עוגה או משהו זה לא יעשה אותך שמן אתה יודע חוץ מזה בכל דיאטה יש העמסה..

לא יקרה לך שום דבר אם תרשה לעצמך איזה משהו טעים פעם בכמה ימים או אפילו פעם ביום.
בזמנו רבע מהתפריט שלי היה מבוסס על שטויות ועדיין זה לא פגע מי יודע מה בהתחזקות ובמראה.

וגם אם אתה מרגיש שהגזמת, אתה תמיד יכול לעלות על ההליכון ולהרגיש שלם עם עצמך.

שיהיה לך חג שמח וטעים :hoel

• פותח/ת השרשור
לא יקרה לך שום דבר אם תרשה לעצמך איזה משהו טעים פעם בכמה ימים או אפילו פעם ביום.
בזמנו רבע מהתפריט שלי היה מבוסס על שטויות ועדיין זה לא פגע מי יודע מה בהתחזקות ובמראה.

וגם אם אתה מרגיש שהגזמת, אתה תמיד יכול לעלות על ההליכון ולהרגיש שלם עם עצמך.

שיהיה לך חג שמח וטעים :hoel

חג שמח אחשלי! גם לך

לאיזו תחרות אתה מתכונן שאתה מנסה לחטב את עצמך כמו בילדר? אתה מתאמן קודם בשביל עצמך לפני שאתה מתאמן בשביל אחרים. תחטב ותדאג גם להנות מדי פעם כי זאת המטרה הגדולה של החיים.

עם הזמן ועם השנים במידה ותתמיד באמת בזה, אתה תבין לבד שאין צורך בכל השטויות האלה של המתוקים פה ושם העוגות וכביכול המשהו הקטן הזה לצנן את החושים.... זה הכל בראש
ההנאה והסבל זה מה שאתה בונה לעצמך במחשבה

• פותח/ת השרשור
לאיזו תחרות אתה מתכונן שאתה מנסה לחטב את עצמך כמו בילדר? אתה מתאמן קודם בשביל עצמך לפני שאתה מתאמן בשביל אחרים. תחטב ותדאג גם להנות מדי פעם כי זאת המטרה הגדולה של החיים.

יש בזה משהו.. תאמין לי שאני עושה את זה בשביל עצמי גבר, בגלל זה אני גם כ"כ משקיע.. בשביל להראות לעצמי שאני יכול. ובתכל'ס אני לא יודע בדיוק איך זה הולך בדל פחמימה, אבל נראה לי שהגוף אוגר יותר שומן כשאתה אוכל את השטויות האלה, כי אתה מרגיל אותו לא לאכול פחמימה בכלל.. לא ככה?

עם הזמן ועם השנים במידה ותתמיד באמת בזה, אתה תבין לבד שאין צורך בכל השטויות האלה של המתוקים פה ושם העוגות וכביכול המשהו הקטן הזה לצנן את החושים.... זה הכל בראש
ההנאה והסבל זה מה שאתה בונה לעצמך במחשבה

זה לא רק העוגות והשטויות.. אני מאמין שיהיה לי מספיק מזה בשארית החיים.. זה גם האלכוהול והעניין של לנצל את הילדות שלך עד הסוף.. כולם מרימים כוסית וודקה אני מרים את זה עם שייק חלבונים..

אני אוכל הרבה שטויות, במאזן קלורי גדול מאוד וכמעט ולא עולה בשומן.

מה שמבאס זה לפספס אימונים לאורך זמן (בגלל הצבא או עבודה לדוגמא) ואז לאבד הישגים שעבדת כל כך קשה להשיג :S

כמה כבר אתה יושב על דל פחמימות מקסימום חודשיים?
אני לא רואה בעיה להחזיק חודשיים על דל פחמימות עם העמסת פחמימות פעם ב10 יום או שבוע
אף פעם לא ויתרתי על הנאות החיים והתקדמתי מעולה כל הזמן שהייתי מתאמן.

בסדר,חיטוב נמשך חודשיים שלוש,שבו זאת ההקרבה
אחרי זה כל השנה אפשר להתחזר,כי בסך הכל קלוריה זו קלוריה
ועדיף להכניס 3000 קל' ביום מדברים טעימים מאשר מאוכל של דוגמניות

• פותח/ת השרשור
בסדר,חיטוב נמשך חודשיים שלוש,שבו זאת ההקרבה
אחרי זה כל השנה אפשר להתחזר,כי בסך הכל קלוריה זו קלוריה
ועדיף להכניס 3000 קל' ביום מדברים טעימים מאשר מאוכל של דוגמניות

חיטוב שלך לוקח חודשיים.. חיטוב שלי לוקח 4 חודשים..

• פותח/ת השרשור
חיטוב דל פחמימות של 4 חודשים? מאיזה אחוז שומן אתה צונח?

אין לי מושג לגבי האחוז שומן..
אבל כנס לפה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29978 תראה בעמוד הראשון הגבתי לאיזה מישהו עם תמונה של כמה התחלתי..

חודשיים ראשונים היה שינוי מעולה.. הייתי על שומן ופחמימה מאוזנים.. ומאז אני כבר חודשיים ככה על אותה נקודה פחות או יותר.. בגלל זה עכשיו עברתי לניטרלי ולAD..

או שאתה עושה משהו ממש לא בסדר,או שהתחלת מאחוז שומן ממש ממש ממש גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית