הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה מתנגשת עם ההנאה של החיים?

• פותח/ת השרשור MrShape
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
או שאתה עושה משהו ממש לא בסדר,או שהתחלת מאחוז שומן ממש ממש ממש גבוה

בטח שעשיתי משהו לא בסדר.. אני מסביר לך שאני כבר חודשיים נשאר על אותה נקודה ולא מתקדם לשום מקום..
הייתי צריך כבר לפני חודשיים לעבור לAD ולהתחיל פרוטוקולים.. שלא נדבר על זה שאני לא משתמש ביהומבין אבל זה עוד מילא

• פותח/ת השרשור
לא.. התחלתי בחיטוב רגיל.. פחמימה 150 גרם שומן 80 גרם חלבון 190 גרם.. ככה עשיתי 3 וחצי חודשים מלאים.. במקום לעבור כבר אחרי חודשיים לAD

אם אתה אוכל מסודר לפי תפריט ועושה אירובי, אין בעיה לאכול פעמים בשבוע ג'אנק במקום אחת הארוחות
או שתרכז את זה ליום אחד בשבוע למשל שישי מהערב עד שאתה הולך לישון תאכל מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל מסודר לפי תפריט ועושה אירובי, אין בעיה לאכול פעמים בשבוע ג'אנק במקום אחת הארוחות
או שתרכז את זה ליום אחד בשבוע למשל שישי מהערב עד שאתה הולך לישון תאכל מה שבא לך

ומה אתה עושה כשאתה עם חברים בטיול אוהלים, אחרי שבוע שאתה כבר נכנסת לדיאטת AD, ואתה מת לשתות איתם באותו יום? שלא נדבר על זה שלמשך 3 ימים התפריט לא יהיה מדוייק בכלל

אתה רציני כאילו? אתה שותה איתם ועושה חיים, וחוזר לשגרה בשבוע שאחרי. מקסימום החיטוב יימשך עוד שבוע בגלל זה.

לדעתי זאת יותר בעיה לשחיפים שמנסים לעלות , מאשר לחזקים שמנסים לרדת . במיוחד אם אתה לא אוהב לאכול .
לאכול כל יום הרבה יותר ממה שאתה רוצה או יכול , זה ארוחות שלוקחות נצח ואובדן של תחושת רעב או טעם באוכל . אף פסיכולוג לא יאהב את זה .

• פותח/ת השרשור
אתה רציני כאילו? אתה שותה איתם ועושה חיים, וחוזר לשגרה בשבוע שאחרי. מקסימום החיטוב יימשך עוד שבוע בגלל זה.
זה מה שהולך לקרות אחשלי
לדעתי זאת יותר בעיה לשחיפים שמנסים לעלות , מאשר לחזקים שמנסים לרדת . במיוחד אם אתה לא אוהב לאכול .
לאכול כל יום הרבה יותר ממה שאתה רוצה או יכול , זה ארוחות שלוקחות נצח ואובדן של תחושת רעב או טעם באוכל . אף פסיכולוג לא יאהב את זה .
לא בטוח שהבנתי את הטענה.. תסביר שוב אחינו

מה אתה עושה AD ? תאכל רגיל
אכלתי רגיל בחודשיים האחרונים ולא התקדמתי..

לא הייתה טענה ממש . סתם זרקתי שלדעתי יותר קשה לעלות במסה מלרדת בחיטוב (ורכבתי על ההזדמנות כדי להתבכיין קצת בדרך) .

בטח שעשיתי משהו לא בסדר.. אני מסביר לך שאני כבר חודשיים נשאר על אותה נקודה ולא מתקדם לשום מקום..
הייתי צריך כבר לפני חודשיים לעבור לAD ולהתחיל פרוטוקולים.. שלא נדבר על זה שאני לא משתמש ביהומבין אבל זה עוד מילא

אתה עושה העמסות?

מסכים איתך לגמרי אחי,זה לא כזה קל כמו שחושבים.

לפני זה לא הייתי עושה, עכשיו אני בתקופת הסתגלות של שבועיים ואז העמסה כל שבוע

זאת אומרת שבתקופה שאמרת שנתקעת לא עשית העמסות? זה בכלל לא מפתיע שנתקעת אם לא עשית העמסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית