הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טונה כול יום בריא?

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם וחג שמח!

שאלה שעוד לא מצאתי תשובה חד משמעית עליה,יש כאלה שאומרים שמומלץ לאכול 4-3 קופסאוות של טונה שבשבוע. ואני כול יום לא מגיע לרמת החלבון שאני צריך בכול יום, ובעזרת הטונה אני מגיע.

שמעתי שיש בזה גם בעיה עם כספית,

אז אם אני יוכל כול יום קופסת טונה 1 אז זה יהיה בסדר או רק 3-4 קופסאות בשבוע?

זה בסדר,משוואת הכספית נעשתה בכלל על קופסאות הטונה של ארה"ב ,שהן גדולות פי 3-4 מקופסאות רגילות פה בארץ
ככה שאין בעיה לאכול כל יום טונה

אין על זה תשובה חד משמעית זה שנוי במחלוקת.

אם אתה חושש תשלים חלבון ממקורות אחרים, בקופסת טונה יש 30~ גרם, לא קשה להגיע לזה.

שמע, בתור אוהד טונה מושבע כבר כמה שנים, החלטתי לצאת למסע בדיקה על זה כי גם אני שמעתי לא מעט ביקורות רעות על הנושא.
הרוב (כאלו שלא כל כך התעמקו בנושא) אומרים שאין בעיה לאכול אבל עדיין הם אומרים רק אל תפריז עם זה.
בדקתי עם כמה יועצי תזונה והם אמרו שלבחור בריא לגמרי לא אמורה להיווצר בעיה כלשהי. ההמלצה הרפואית החדשה בעולם אומרת לא לאכול יותר מ1000-1200 טונות ביחיים (זה נשמע קצת אבל תעשה את החישוב זה משהו כמו 4 שנים של טונה יום יום). זה אומר בשביל לא לעבור את זה, צריך לאכול עד 3 טונות בשבוע, נתון להחלטתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית