הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול וסיגריות בדיוטי פרי

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לא ממש מצאתי משהו באינטרנט לגבי החוקים העדכניים והמדוייקים, וכל אחד מהחברים אומר משהו אחר מבלי להיות בטוח.
אני טס לחו"ל בחודש הבא ויש ברשותי מספר שאלות בנושא:

1.כמה היום מותר לקנות פאקטים ובקבוקי אלכוהול פר בן אדם אחד?
2.האם התשובה לשאלה הקודמת מתייחסת רק להכנסת האלכוהול והסיגריות לישראל בחוזר?
אם נניח מותר 2 בקבוקים ואני קונה 4, כאשר 2 מהם אני משאיר בארץ כדי לאסוף בחזור ואת 2 הנותרים לוקח איתי להנאתי לחו"ל, האם זה בסדר?
3.מהי כמות הבשמים שאני יכול לקנות פר אדם?

תודה רבה לכם מראש!😃

נערך לאחרונה:
אתה רוצה לקחת את השתייה והסיגריות איתך לאיפה שאתה טס או שאתה רוצה לשמור ולקחת את זה בסוף הטיול?
אגב אנחנו פעם קנינו חלק מהדיוטי כדי שיהיה בטוח, ורוב השתייה קנינו על המטוס כי רק שתדע יותר זול על המטוס מאשר בדיוטי

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לקחת איתי חלק, ואולי בקבוק או שניים להביא לארץ.
קראתי על הדיוטי במטוס והבנתי שזה בחברת ארקיע, לכן זה לא ממש תופס לגביי.

כשטסתי לפני חודש וחצי היה מותר לצאת מהנמל בארץ עם ליטר לבן אדם ושני פאקטים של סיגריות.
לחו"ל אתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה, ההגבלה היא כשאתה חוזר לארץ ויוצא משדה התעופה.

אם אתה זוכר אחרי שאתה לוקח תמזוודות יש לך 2 מסלולים לעבור, אחד אדום אחד ירוק, הכוונה שלא תעבור בירוק עם יותר מבקבוק של אלוהול כבד (40%) אם אני לא טועה מותר בנוסף עוד ליטר וחצי של אלכוהול קל (ליקר או יין) ו2 פקטים של סיגריות פר אדם. לגבי חו"ל אין לי מושג לי אף פעם לא עשו בעיות גם כשהבאתי כמה בקבוקי יין+וודקה+וויסקי.

לא ממש מצאתי משהו באינטרנט לגבי החוקים העדכניים והמדוייקים, וכל אחד מהחברים אומר משהו אחר מבלי להיות בטוח.
אני טס לחו"ל בחודש הבא ויש ברשותי מספר שאלות בנושא:

1.כמה היום מותר לקנות פאקטים ובקבוקי אלכוהול פר בן אדם אחד?
2.האם התשובה לשאלה הקודמת מתייחסת רק להכנסת האלכוהול והסיגריות לישראל בחוזר?
אם נניח מותר 2 בקבוקים ואני קונה 4, כאשר 2 מהם אני משאיר בארץ כדי לאסוף בחזור ואת 2 הנותרים לוקח איתי להנאתי לחו"ל, האם זה בסדר?
3.מהי כמות הבשמים שאני יכול לקנות פר אדם?

תודה רבה לכם מראש!😃
מותר לקנות כמה שרוצים, ההגבלה היא רק על מה שנכנס חזרה לארץ (ספציפית בשער של המכס שמפריד בין האיסוף מזוודות לאולם קבלת נוסעים).

מותר להעביר בשער ליטר אלכוהול לבנאדם (שים לב- ליטר אלכוהול, לא משנה אם זה מתחלק לבקבוק אחד או שמונה בקבוקים ומה אחוז האלכוהול, ליטר אחד של אלכוהול) ו2 פאקטים
של סיגריות.

תיאורטית אתה יכול לקנות את כל הדיוטי פרי (המוכרים גם לא יעירו לך, למרות שיש שלטים שמסבירים את ההגבלים) ולטוס אתו לחו"ל, מעשית גם בנמלי תעופה בחו"ל יש הגבלות על מה מותר להכניס וכמה.

• פותח/ת השרשור
ואיפה אני יכול לברר מה ההגבלות בנמל התעופה בחו״ל?
אני טס לאוקראינה.

כמה אתה רוצה לקנות כבר? שמע אם זה 2-3 בקבוקים קשה לי להאמין שמישהו יעצור אותך... קח איתך תיק גב ושים הכל שם אחרי שאתה קונה. אני טס לרוסיה בערך פעם בשנה ואף פעם לא עצרו אותי שם בגלל זה.
ואגב כמו שהבחור מעליך אמר בדיוטי יש שלטים שמסבירים מה מותר להכניס לארץ, עד כמה שאני זוכר עד לפני חצי שנה אפשר היה ליטר אלכוהול של 40% ועוד ליטר וחצי של ליקר/יין.

אגב אם כבר רוסיה/אוקראינה.
אם יש לך אזרחות אוקראינית, תן להורים שלך פה או למי שאתה טס אליו טלפון של שגרירות ישראל שם. אני אישית תמיד מחזיק איתי תעודות זהות של ישראל+העתקים של תעודת שיחרור. אתה יכול לצחוק אבל הם מטומטמים שם ברמות וזה מדינות עולם שלישי בקטע הזה. אם פתאום יבוא להם יכולים להחליט שאתה עריק ולשלוח אותך לטיזינבו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בקשר לאזרחות כבר בדקתי הכל, הייתי בשגרירות אוקראינה והם אמרו שאין לי מה לדאוג כי יש לי חותמת בתעודת הזהות הטוקראינית שמעידה על זה שאני גר בישראל.

מותר להכניס לאוקראינה עד 200 סיגריות לאדם (כלומר פאקט אחד). לגבי אלכוהול: ליטר יין / 2 ליטר בירה / 2 ליטר משקאות חריפים.

http://travel-2-ukraine.com/information/customs.htm

אותי פעם תפסו בכניסה לאוסטריה עם 2 פאקטים של סיגריות. נאלצתי לשלם קנס של 60 יורו + החרמה של הפאקט.

אגב תבדוק את העיניין של להעלות נוזלים למטוס. שלא יחרימו לך את הבקבוק בצ'ק אין..
לי עשו את זה פעם בטיסה לנאפה ונאלצנו להשתכר בשדה תעופה כי אנחנו ישראלים וזין נשפוך את האלכוהול שקנינו 😃

נצל"ש, אני טס חודש הבא לארה"ב, מישהו יודע אם ההגבלות הם דומות/זהות ואיפה אפשר למצוא הסברים על ההגבלות ביציאה/נחיתה/חזרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית