הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש אופציה להשתמש בסטרואידים רק דרך כדורים ?

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום לכולם, אני חדש פה - אבל אני המון זמן עוקב פה אחרי מאמרים וכתבות וכל מיני אשכולות שאנשים יוצרים ומגיבים להם
אני הבנתי מחלק מהמאמרים שיש סטרואידים שהם ב-הזרקה , וגם ראיתי כאלה שיש שהם דרך כדורים
העניין הוא שאני לא מעוניין להזריק לעצמי, השאלה אם יש דרך שהיא לדוגמא כדורים ? למרות שאני יודע שמזרק הרבה יותר טוב כי זה ישירות

אני אישית מעדיף סיילקים של דיאנבול, למרות שהפורום לא תומך בסייקלים כאלה.
אבל בכל אופן אתה צריך להתגבר על הפחד של המזריקים אם אתה רוצה להמשיך בתחום..

• פותח/ת השרשור
תראה חבר אני לא רוצה להיכנס ישר לעניין המזרקים, אני רוצה לראות קודם כל איך זה משפיע עליי בצורה כלשהי - ואם אני אראה באמת שזה משהו שאני אהיה מוכן להתחיל איתוו אז ברור שלא תהיה ברירה והיא תהיה מזרק, אין לי פחד ממזרק או משהו ממש לא פשוט מעדיף דרך כדור קודם כל .

שאני יבין אתה מוכן לספוג את הפגיעה הבריאותית של נטילת סטרואידים אנאבולים אבל אתה מפחד להכניס לעצמך מחט לתחת שדרך אגב אומרים שזה כמעט לא מורגש

• פותח/ת השרשור
אני מוכן לקחת כדור בשנייה וחצי, ולא בבית להתחיל להסתובב עם מזרקים ולשים מיננונים וכל הבולשיט הזה
אני מתכוון כולה לעשות סייקל אחד , לראות את התוצאות שלו ואם שווה לי בכלל להמשיך

לא שווה לך בכלל לעשות סייקל אם זה לא זריקות. בדיוק הפוך ממה שרשמת! אתה מדבר כמו ילד קטן!
קודם כל תלוי במטרה שלו אם המטרה שלו היא נטו לעלות מסת שריר אני לא רואה בעיה בלקחת דיאנבול במינון של 20-30 מ"ג למשך 6-8 שבועות..
וכמובן PCT של טמוקסיפן אפשר להוסיף גם פרווירון רפואי, לא חייב להזריק כבר מהתחלה אפשר בשלבים מתקדמים יותר להתחיל אם טסט וכאלה.
אפשר גם לקחת אנדרקסון (טסט בכדורים) אבל תוצאות על הפנים.

ואך היה הסייקל שלך מה המינוניים וכמה עלית בסייקל?
מכי הרבה אנשים שהשתמשו היה איזה אחד 40 מ"ג דיאנבול למשך 8 שבועות ו100 מ"ג פרובירון עלה משהו כמו 12-15 קילו בחודשיים, אבל ירידה חדה של 6-8 קילו

מכי הרבה אנשים שהשתמשו היה איזה אחד 40 מ"ג דיאנבול למשך 8 שבועות ו100 מ"ג פרובירון עלה משהו כמו 12-15 קילו בחודשיים, אבל ירידה חדה של 6-8 קילו

הוא שאל אותך על הסייקל שלך ועל התוצאות שלו, לא על אלה שאתה מכיר.

קודם כל תלוי במטרה שלו אם המטרה שלו היא נטו לעלות מסת שריר אני לא רואה בעיה בלקחת דיאנבול במינון של 20-30 מ"ג למשך 6-8 שבועות..
וכמובן PCT של טמוקסיפן אפשר להוסיף גם פרווירון רפואי, לא חייב להזריק כבר מהתחלה אפשר בשלבים מתקדמים יותר להתחיל אם טסט וכאלה.
אפשר גם לקחת אנדרקסון (טסט בכדורים) אבל תוצאות על הפנים.

מטרה שלו??? למה יש מטרה אחרת בסייקל? על מה אתה מדבר?
נטו מסת שריר? דיאנבול עושה בדיוק הפוך,הוא יעלה הכל נוזלים,שירדו אח"כ. בלי טסט לא שווה כלום.
מה הבעיה בלהזריק מהתחלה? זה פחות נזק לגוף מאשר אורליים!

מטרה שלו??? למה יש מטרה אחרת בסייקל? על מה אתה מדבר?
נטו מסת שריר? דיאנבול עושה בדיוק הפוך,הוא יעלה הכל נוזלים,שירדו אח"כ. בלי טסט לא שווה כלום.
מה הבעיה בלהזריק מהתחלה? זה פחות נזק לגוף מאשר אורליים!
קודם כל נתחיל מזה שיכול להיות המטרות שלו הם שונות ואולי הוא יותר בכיוון פאורליפטינג שאז היה אפשר או גם לשלב אנאבר רואים שאתה לא מבין ממש...
כשאמרתי נטו לא התכוונתי שהוא יעלה רק במסת השריר אלה התכוונתי שרק לעלות בשריר זאת תיהיה המטרה שלו..
ואני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שאתה יורד הכל אחרי סייקל דיאנבול הידירה המשמעותית ביותר נגרמת בגלל הנוזלים שהוא סופג .

קודם כל נתחיל מזה שיכול להיות המטרות שלו הם שונות ואולי הוא יותר בכיוון פאורליפטינג שאז היה אפשר או גם לשלב אנאבר רואים שאתה לא מבין ממש...
כשאמרתי נטו לא התכוונתי שהוא יעלה רק במסת השריר אלה התכוונתי שרק לעלות בשריר זאת תיהיה המטרה שלו..
ואני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שאתה יורד הכל אחרי סייקל דיאנבול הידירה המשמעותית ביותר נגרמת בגלל הנוזלים שהוא סופג .
סייקל דיבול לא הגיוני בשום תצורה, לא פיזיולוגית, לא הורמונאלית וגם לא מבחינת התוצאות שאתה "מקבל" בשטח לאחר שאתה מפסיק להשתמש. אל תמליץ דברים בפורום על סמך מה ש"שמעת" או "ראית" כי בסופו של דבר מדובר בבריאות של אנשים ואתה בסופו של יום תגרום להם נזק.

סייקל דיבול לא הגיוני בשום תצורה, לא פיזיולוגית, לא הורמונאלית וגם לא מבחינת התוצאות שאתה "מקבל" בשטח לאחר שאתה מפסיק להשתמש. אל תמליץ דברים בפורום על סמך מה ש"שמעת" או "ראית" כי בסופו של דבר מדובר בבריאות של אנשים ואתה בסופו של יום תגרום להם נזק.
אתה צודק, אני מצטער זה לא יקרה שנית.

אני אישית מעדיף סיילקים של דיאנבול, למרות שהפורום לא תומך בסייקלים כאלה.
אבל בכל אופן אתה צריך להתגבר על הפחד של המזריקים אם אתה רוצה להמשיך בתחום..

העדפה שלךהיא טעות מהסיבות וההוכחות הרבות שהובאו פה בפורום.

תגיד אחי. שמת לב כמה שטויות אמרת בפוסט הזה? אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז למה אתה מגיב? קח את זה לתשומת ליבך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית