הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית להורדה במשקל לנערה בת 14

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
שלום רב,
יש לי בת משפחה בגיל 14, היא מאוד מלאה (אם נשתמש בשפה עדינה) לגילה.
עכשיו רציתי לדעת איזה תוכנית תתאים לה ולגילה, כדי לרדת במשקל ובאיזה תדירות? (כמה אימונים בשבוע).

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
שתתחיל להתאמן FBW מבוססת על תרגילים בסיסיים 3 פעמים בשבוע, מאזן קלוריות ניטרלי. היא נערה מתבגרת, היא לא צריכה גירעון קלורי. תוכנית מהאתר תתאים לה. כמובן שתשלב אירובי בסוף האימון. אני חושב שבגילה היא תתחיל לראות תוצאות. אחרי כמה חודשים יהיה אפשר לראות לאו מתקדמים.
מה שכן, היא לא צריכה לרעוב. ילדה בגיל ההתבגרות עדיין גדלה והגוף צורך קלוריות. לכן חשוב לשמור על מאזן קלוריות ניטרלי.

חשוב שהיא תהנה מאימונים ולא תחשוב על זה כמטלה או עונש.
מקווה שעזרתי.

שתתחיל להתאמן FBW מבוססת על תרגילים בסיסיים 3 פעמים בשבוע, מאזן קלוריות ניטרלי. היא נערה מתבגרת, היא לא צריכה גירעון קלורי. תוכנית מהאתר תתאים לה. כמובן שתשלב אירובי בסוף האימון. אני חושב שבגילה היא תתחיל לראות תוצאות. אחרי כמה חודשים יהיה אפשר לראות לאו מתקדמים.
מה שכן, היא לא צריכה לרעוב. ילדה בגיל ההתבגרות עדיין גדלה והגוף צורך קלוריות. לכן חשוב לשמור על מאזן קלוריות ניטרלי.

חשוב שהיא תהנה מאימונים ולא תחשוב על זה כמטלה או עונש.
מקווה שעזרתי.
בעיקרון שילוב של ארובי יגרום לה להיות במאזן שלילי גם אם היא בניטרלי

נערך לאחרונה:
איך בדיוק זה יעשה לה נזק אם תיהיה במאזן שלילי?יש לה את השומן אם יהיה חסר לגוף אנרגיה..

היא נערה מתבגרת, הגוף עדיין צורך המון קלוריות בישביל להתפתח. חוץ מיזה האימונים והאירובי ייצרו את הגירעון הקלורי הדרוש בשביל ההתחלה והיא כן תתחיל להוריד אחוזי שומן. בשלבים יותר מאוחרים אפשר גם להיכנס לגירעון קלורי מתוכנן. למה להיכנס לגירעון כשהגוף יכול גם במאזן ניטרלי יכול להוריד אחוזי שומן.

היא נערה מתבגרת, הגוף עדיין צורך המון קלוריות בישביל להתפתח. חוץ מיזה האימונים והאירובי ייצרו את הגירעון הקלורי הדרוש בשביל ההתחלה והיא כן תתחיל להוריד אחוזי שומן. בשלבים יותר מאוחרים אפשר גם להיכנס לגירעון קלורי מתוכנן. למה להיכנס לגירעון כשהגוף יכול גם במאזן ניטרלי יכול להוריד אחוזי שומן.
מסכים איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית