הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תביעת בית הספר

• פותח/ת השרשור Lifter
  • פורסם בתאריך
מפסקי דין שקראתי עוגמת נפש ופגיעה בשם הטוב וכאלו מכמתים בערך בסביבות הסכומים האלו (אם בית המשפט מחליט בכלל לקבל תביעות על עוגמת נפש) כמובן כל זאת אם הוא יוכל להוכיח את הדברים הנדרשים בדיני נזיקין.

אני חושב שאם לא תצליח להחזיר לתאריך המקורי ובאמת תצטרך לחכות שנה בגלל זה יש פה עוגמת נפש דיי גדולה...

צ1ר16 - איפה הפגיעה בשם טוב?
Avocado - הוא אפילו לא ניסה.. קודם כל תנסה אני אומר לך חבר שלי שלח פקס אחד אחרי כמה זמן קיבל תתאריך החדש.

וסתם שתדע, ישנו לך את זה מלא פעמים, לכולם משנים , בסופו של דבר זה מתקשר גם למה שאתה מתמיין, איך אתה בטוח שלא דחו לך מבלי קשר לבית ספר.
גם לא בדיוק הבנתי למה לבית ספר מעניין אם אתה תעשה או לא תעשה מכינה.. אני לא רואה מניע מיוחד לעשות דבר כזה

אין קשר לשם הטוב, פשוט זה על אותו משקל של עוגמת נפש בגלל זה כתבתי את זה, ביהמ"ש מתקשה(ולא אוהב) לכמת דברים כאלו כי הנזק כאן הוא לא כלכלי בעיקרון.

• פותח/ת השרשור
אם חתמו בשימך זו עבירה פלילית (אני מניח שאתה גם מתחת לגיל 18?). תערב את ההורים שלך אם מנפנפים אותך.
אני מעל 18.
בתביעה נזיקית כדי לקבל כסף אתה צריך להוכיח שנגרם לך סוג של נזק אם זה פגיעת גוף\נזק כלכלי\נזק נפשי, בכל מקרה הסוג נזק שנגרם לך כאן הוא סוג של עוגמת נפש, נזק כזה קשה לכמת בבית המשפט ובית המשפט נוטה להפחית יותר ויותר בנזקים מהסוג הזה, ככה שאם אתה מחפש לעשות כאן כסף גדול תצא מהרעיון הזה. התביעה עצמה תהיה חמורה הרבה יותר בקטע הפלילי (אם אכן זייפו את חתימתך) מאשר בקטע הנזיקי, אז תחשוב אם בא לך להתעסק עם עו"ד ותהליכים משפטיים ארוכים (זה יימשך לפחות שנה) ולהוציא מזה כסף מועט ( לערכתי תביעה נזיקית כזאת תנוע בין 10 ל15 אלף ש"ח פיצוי שמהם יילכו לפחות 3000-4000 לעו"ד) בהצלחה.
מאיפה אני יביא כסף לעו״ד עכשיו?
מחר אני אלך למזכירות אני אבקש את הטופס ונראה מה הם עשו(אני אקליט). 10 אלף לנער בן 18 זה מספיק תאמין לי חח.

קודם כל לא צריך להיות סטודנט למשפטים בשביל לדעת שזיוף חתימה זו עבירה פלילית.
אם תצליח להתגייס באוגוסט שזה כבר בונוס, הצבא יהיה מחיוב לשחרר אותך לדיונים וככה גם תעקוץ ימים בטירונות/קורסים, הרווחת מכל הצדדים 😆

\

אני אמרתי שזה רע? אמרתי שאם הוא ייצליח להוכיח את כל מה הוא טוען זה הסכום שאני צופה שהוא ייקבל.

אמרת "תחשוב אם בא לך להתעסק בזה".. מי ישמע זה ממש שטויות

אגב יש עו"ד שלוקחים אחוזים מהתביעה, ככה שלא צריך לשלם להם בכלל

נערך לאחרונה:
אמרת "תחשוב אם בא לך להתעסק בזה".. מי ישמע זה ממש שטויות

אגב יש עו"ד שלוקחים אחוזים מהתביעה, ככה שלא צריך לשלם להם בכלל

זה נכון, אבל לתביעות מהסוג הזה שדורשות התכתבויות והתביעה היא ארוכה ומסובכת ייקח זמן עד שיראו כסף ולכן לוקחים כסף על "פתיחת תיק"
ה"אם בא לך להתעסק בזה" אומר שהוא כן ייצטרך לחפש עו"ד ולהביא לו טפסים והוכחות למקרה וגם להגיע לדיונים וזה, לא אמרתי שזה משהו נורא רק רשמתי שיחשוב אם בא לו להתעסק בזה. יש גם סיכוי שלא יקבל כלום ואז זה הוצאות בית משפט + עו"ד עליו.

לרוב העו"ד אומר בהתחלה מה הסיכויים, הרי הקופון שלו נגזר מהפיצויים.
תכלס אני לא חושב שבאמת "זייפו" לו את החתימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית