הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אין כלוב בחדר כושר

ProKinG

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,
טוב אז אין לי בחדר כושר כלוב לסקוואט, עד עכשיו הייתי עושה חופשי ואני מתחיל לעלות במשקלים ושאני לא יצליח לסיים את הסט אני לא ידע מה לעשות...
יש איזשהי דרך בלי כלוב? (אל תציעו לי להירשם לחדר כושר אחר כי יש בעיר שלי רק 2 ומה שנרשמתי הוא יותר טוב מהשני ובשתייהם אין כלוב, וגם לשים שתי ספסלים של הבנ'ץ בצדדים כי יש רק 3 ספסלים בחדר כושר ואז הרבה צריכים להשתמש בזה).

תודה.

בחדר כושר הקודם שלי לא היה כלוב או ראק אז שמתי את המוט על המקבילים, לא ממש נוח (במיוחד בגלל שאני יחסית גבוה) אבל עושה את העבודה.

אם אין לך אפשרות לעבור לחדר כושר אחר תעבוד עם ספוטר כשהמשקל מתחיל להיות מאתגר, תוודא שהספוטר יודע מה לעשות במקרה של כשל.

כמובן ששני ספוטרים בצדדים עדיפים מאשר אחד מאחורה.

אם יש לך מאיפה להוציא את המוט (מקבילים, ספות בנץ' עם כוננים מתכווננים, וכ'ו), אתה יכול להסתדר. אין צורך בספות. רק ספוטרים.

• פותח/ת השרשור
שישמרו עלייך אנשים,אפילו 3.
או שתראה אם יש לך אפשרות לזרוק את המוט אחורה

תשים את המוט על מקבילים ,ושהמדריך ישמור עליך מאחורה.

בחדר כושר הקודם שלי לא היה כלוב או ראק אז שמתי את המוט על המקבילים, לא ממש נוח (במיוחד בגלל שאני יחסית גבוה) אבל עושה את העבודה.

אם אין לך אפשרות לעבור לחדר כושר אחר תעבוד עם ספוטר כשהמשקל מתחיל להיות מאתגר, תוודא שהספוטר יודע מה לעשות במקרה של כשל.

כמובן ששני ספוטרים בצדדים עדיפים מאשר אחד מאחורה.

אם יש לך מאיפה להוציא את המוט (מקבילים, ספות בנץ' עם כוננים מתכווננים, וכ'ו), אתה יכול להסתדר. אין צורך בספות. רק ספוטרים.

לא תמיד יש איתי מישהו בחדר כושר והמאמן שלי מפגר(הוא לא רוצה שאני יעשה סקוואט כי זה "פוגע בגב") ויגיד לי לעשות תרגיל אחר,
סתכל מה כתבתי בסוגריים בחדר כושר השני זה יותר גרוע וגם אין שם כלוב.
המקבילים בחדר כושר גבוהים והבעיה לא איפה לשים את זה הבעיה מה יתפוס אותי שאני נופל.
יש ספות בנ'ץ שאפשר לכוון אותם למעלה-למטה אבל אני יכול להשתמש רק בספה אחת, לשים אותה מאחורי?
ומישהו שישמור מאחורי לא תמיד יש מישהו...

• פותח/ת השרשור
יש שם מקום לשים את המוט אבל אין את הדברים האלה בצד של הכלוב שיתפסו את המוט אם אני נופל, ויש עוד חדר כושר אחד ששם יותר גרוע ... (דימונה)

למה שתיפול כשאתה עושה סקוואט? זה התירוץ הכי מצחיק ששמעתי,במכון הקודם שהייתי בו לא היה כלום והייתי עושה סקוואט במקבילים ללא בעיה

• פותח/ת השרשור
אם המאמן אני לא יכול לשגע אותו כל אימון שיהיה איתי 3 סטים הוא עוזר גם לאחרים,
וליפול בסקוואט זה לא תירוץ:
1. youtube.com/watch?v=EE58Ie8nbTQ&feature=related
2. תעביר ל 0:47 youtube.com/watch?v=OPfRacm6Jxc
3. 4:46 youtube.com/watch?v=hQg2X8819D8
4. וזאתי מה היה קורה לה אם לא היה מישהו מאחורה youtube.com/watch?v=NOE3yRiXppI&feature=fvwrel

תכנן את האימונים שלך כמו שצריך, שתי חזרות מתחת לכשל כדי להיות בטוח. זה לא יפגע לך בהתקדמות.

ליפול בסקוואט זה כן תירוץ ם עכשיו שיש לי כלוב במכון אני לא משתמש במוטות האלה.
אני יכול גם להראות לך סרטונים של אנשים שנפצעים ממכונות ומדאמבלים אז זה אומר שלא תתאמן בכלל?

לא צריך שתי חזרות מתחת לכשל.
אם יש לך מאיפה להוציא תמוט, תעשה כרגיל, תנסה להשיג ספוטר.
אל תלך על חזרה שאתה יודע שלא תסיים אותה ואם כן, תזרוק תמוט, מקסימום יכאב קצת.

• פותח/ת השרשור
הספוטר שלי לא יגיע כל הזמן, ואם אני זורק את המוט על הריצפה הריצפה תישבר :D.

בסדר אני ינסה לעשות משהו אפשר לנעול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית