הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה אמיתי או SCAM?

eldad801

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
יש לי שאלה בן אדם שרוצה להיות בגובה 1.85 והוא 1.75 אם יקבל הורמוני גדילה זה יעזור לו להיות בגובה שהוא רוצה?
יש שתי חברות שמפרסמות איזה מכשיר שכביכול עושה את הפעולה מה אתם אומרים אמיתי או לא?
חברת אחת נקראת פייזר לינק:http://www.pfizer.co.il/Page.asp?ItemID=2
חברה שנייה :http://www.injex.co.il/he-IL/Article.aspx?aid=3
השאלה שלי אם מישהו ייקח את זה יעזור לו או לא?

את הלינק השני אני לא מכיר. פייזר היא חברת תרופות גרמנית/אמריקאית ענקית (זו שמייצרת את הויאגרה), נדמה לי שהגדולה בעולם כיום, ככה שאני לא מאמין שיש כאן דברים שלא עברו אישור. בכל אופן טיפולי הורמונים ניתנים בגילאים האלה על ידי רופאים ואין לך מה לחפש דרכים אחרות.

אתה מדבר על גנוטרופין? זה GH עם אין לך רמות נמוכות של GH אין רופא שירשום לך את זה.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על גנוטרופין? זה GH עם אין לך רמות נמוכות של GH אין רופא שירשום לך את זה.

את הלינק השני אני לא מכיר. פייזר היא חברת תרופות גרמנית/אמריקאית ענקית (זו שמייצרת את הויאגרה), נדמה לי שהגדולה בעולם כיום, ככה שאני לא מאמין שיש כאן דברים שלא עברו אישור. בכל אופן טיפולי הורמונים ניתנים בגילאים האלה על ידי רופאים ואין לך מה לחפש דרכים אחרות.
אני שואל סתם כי נתנו לנו עבודה לעשות על האבולצויה של האדם במהלך השנים ומה שגילו במחקרים האחרונים שהדור החדש נמוך ונמוך יותר אז זה אחד מהפתרונות שנתנו..
אבל עכשו סתם שאלה יש ילד בן 17 שחקן כדורסל בגובה 1.78 שהוא רוצה להיות 1.90+בשביל להיות שחקן מה הייתם מציעים לו לעשות?(כשבגנים שלו כל המשפחה שלו מתחת ל 1.70-) איזה פירון הוא ייעשה תודה רבה לכם

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד ש GH זה הפתרון בשבילו
כן זה אחד מהפתרונות שיש
הדור החדש נמוך יותר? זה נשמע לי כמו מסקנה לא הגיונית בעליל.
כן אחי ככה זה ולא רק זה יש יותר חולים פחות אנשים עושים ספורט רק רובצים על המחשב עם יד תקועה בבצים והפה עובד בלאכול וחוץ מזה כלום כמו רובטים אולי בישראל זה פחות ויש יותר מודעות אבל בארה"ב זה המצב.ככה אני הבנתי עפ"י המחקרים שקראתי.תקן אותי אם אני טועה אני אשמח

אני לא קראתי מחקרים אבל אני מהמר שאין שום קשר בין ספורט/תזוזה לבין גדילה, אלא הרוב זה עניין של תזונה, גנטיקה, תורשה ושליטה על מחלות. מאחר שכאן בגרמניה כל ילד שני בן 16 עובר אותי בראש, המסקנה נראית לי או שגויה או שנויה במחלוקת. מה גם שנראה לי שאם מסתכלים אמפירית על דור ההורים רואים שהדור הצעיר גבוה יותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא קראתי מחקרים אבל אני מהמר שאין שום קשר בין ספורט/תזוזה לבין גדילה, אלא הרוב זה עניין של תזונה, גנטיקה, תורשה ושליטה על מחלות. מאחר שכאן בגרמניה כל ילד שני בן 16 עובר אותי בראש, המסקנה נראית לי או שגויה או שנויה במחלוקת. מה גם שנראה לי שאם מסתכלים אמפירית על דור ההורים רואים שהדור הצעיר גבוה יותר.

אוקיי בכל אופן זו עבודה שנתנתו לנו לעשות וסתם שאלתי את זה בפורום ורק שתדע שהגובה הוא מושפע מאוד בספורט ותזונה כי מתי שאתה מתאמן אז רוב ההורמון משתחרר כהגוף הולך לישון לעומת כשאתה לא מתאמן והגוף יושן ההורמון משתחרר בכמות קטנה בהרבה

אני אישית לוקח ג'נוטרופין, זה הורומון גדילה סינתטי, אני למשל לא היה לי חוסר בהורומון גדילה, אבל בגלל שלא גבהתי שנתיים
הרופא החליט לתת לי. זה עזר לי (מהחודש הראשון גבהתי כל חודש 1-2 ס"מ).
בקשר לשאלה של הילד בן 17, אם עושים לו בדיקת גיל עצמות והם עדיין פתוחות, אז ההורומון גדילה יכול לעזור לו בכמה ס"מ (בכל זאת בן 17
גבוהה מההורים שלו אני בספק אם יש לו מקום לגדילה). לאנשים שסיימו את הגדילה שלהם זה לא יעזור..

כמה שאלות על GH הזדמנות זאת:
1.יש מצב שבמהלך סייקל של GH אידיוידואל יגבה בכמה ס"מ?
2.מה זה עושה לעצם "כשמריחים" אותה לגדול למרות שכבר נוצרו קווי אפיפזה? (בהנחה שזה המקרה).
3.GH משפיע על תוחלת החיים?
תודה מראש לעונים 😃

אם לוחיות הגדילה שלך נסגרו אתה לא יכול לגבוה עוד לא משנה כמה GH אתה תיקח זה יכול לגרום לכפות רגליים וידיים לגדול .
הורמון גדילה יכול לעזור לילדים \נערים לגבוה יותר ב5 ס''מ ממה שהוא אמרו להיות במידה ואין לו מחסור בהורמון והתפתחותו נורמלית.
כלומר אם נער בגובה 175 ס''מ הוא יכול להיות מטר 80 במקרים נדירים אפשר גם 10 ס''מ אבל זה 1 למיליון הממוצאה הוא 5 ס''מ.

אה גם רציתי להוסיף שזה משתנה וזה תלוי בכמה זמן הוא מטופל בהורמון ילד שמטופל מגיל צעיר יותר היה קרוב יותר ל5+ס''מ לעומת נער בן 16 שהתחיל את הטיפול וסביר להניח שלוחיות הגדילה שלו יסגרו מהר יותר ....[בעקרון יש המון גורמים ומשתנים לתוצאות מההורמון]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם לוחיות הגדילה שלך נסגרו אתה לא יכול לגבוה עוד לא משנה כמה GH אתה תיקח זה יכול לגרום לכפות רגליים וידיים לגדול .
הורמון גדילה יכול לעזור לילדים \נערים לגבוה יותר ב5 ס''מ ממה שהוא אמרו להיות במידה ואין לו מחסור בהורמון והתפתחותו נורמלית.
כלומר אם נער בגובה 175 ס''מ הוא יכול להיות מטר 80 במקרים נדירים אפשר גם 10 ס''מ אבל זה 1 למיליון הממוצאה הוא 5 ס''מ.

אה גם רציתי להוסיף שזה משתנה וזה תלוי בכמה זמן הוא מטופל בהורמון ילד שמטופל מגיל צעיר יותר היה קרוב יותר ל5+ס''מ לעומת נער בן 16 שהתחיל את הטיפול וסביר להניח שלוחיות הגדילה שלו יסגרו מהר יותר ....[בעקרון יש המון גורמים ומשתנים לתוצאות מההורמון]

יש בדיקה כדי לדעת אם הלוחיות נסגרו או לא?

בחלק מן הדברים אתה צודק
אבל עם אני לא טועה כשה מתאמנים קבוע מופרש הורמון GH טבעי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית