הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי מינון של אפדרין

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
קראתי בנעוץ שמומלץ לקחת 3 כדורים של אפדרין במינון של 25 מ"ג ורצוי לשלב עם קפאין

יש לי אפדרין HCL של KAIZEN והוא במינון של 8 מ"ג
ויש לי גם כדורי קפאין במינון 200 מ"ג

לפי מה שהבנתי אז אני אמור לקחת 9 כדורים בסה"כ היומי (בגלל המינון 8 מ"ג)
ולגבי הקפאין אני ישבור את הכדורים? (מינון 200 מ"ג)

ציטוט מאתר מסויים לגבי הסוג כדורים האלה:
המינון האופטימלי בתור התחלה הוא 1-2 טבליות פעמיים ביום. אף פעם לא לקחת יותר מ 3 טבליות ביום. לא יעלה על 24 מ"ג אפדרין ליום. לעשות הפסקה לאחר 2-3 שבועות

יצאתי מבולבל לפי מה ללכת (כי נשמע לי לא הגיוני לצרוך 9 כדורים ביום...תוך כמה ימים הלכה האספקה 😛 )

נערך לאחרונה:
לא יכול לעזור לך לגבי האפדרין, אבל לגבי הקפאין-אל תשבור את הכדורים כי הריכוז של החומר לא שווה..(גם נאמר בכתבה)

כן, בגלל שהכדורים הם 8 מ"ג והמינון המומלץ הוא 25-30 מ"ג למנה, אתה תצטרך לקחת 3-4 כדורים כל מנה כל 3-4 שעות ולא לעבור את ה 75 מ"ג אפדרין ביום. כל מנה תהיה עם 200 מ"ג קפאין (כדור אחד שלם). לא ממליץ גם לעבור את ה 600 מ"ג קפאין ביום ואם אתה שותה קפה ועוד מוצרי קפאין במהלך היום אז עוד יותר לשים דגש על כך.

• פותח/ת השרשור
כן, בגלל שהכדורים הם 8 מ"ג והמינון המומלץ הוא 25-30 מ"ג למנה, אתה תצטרך לקחת 3-4 כדורים כל מנה כל 3-4 שעות ולא לעבור את ה 75 מ"ג אפדרין ביום. כל מנה תהיה עם 200 מ"ג קפאין (כדור אחד שלם). לא ממליץ גם לעבור את ה 600 מ"ג קפאין ביום ואם אתה שותה קפה ועוד מוצרי קפאין במהלך היום אז עוד יותר לשים דגש על כך.

אבל כשקראתי מינונים לגבי האפדרין הספציפי הזה..
המינון האופטימלי בתור התחלה הוא 1-2 טבליות פעמיים ביום.
אף פעם לא לקחת יותר מ 3 טבליות ביום.
לא יעלה על 24 מ"ג אפדרין ליום.
לעשות הפסקה לאחר 2-3 שבועות

לא להתייחס לזה?
אגב, זה גם מה שכתוב לי על הקופסא של האפדרין

לא יודע על איזו קופסה אתה מסתכל, אבל סביר להניח שהמינון מתייחס לחולי נשימה כי לשם כך נועד אפדרין.

• פותח/ת השרשור
לא יודע על איזו קופסה אתה מסתכל, אבל סביר להניח שהמינון מתייחס לחולי נשימה כי לשם כך נועד אפדרין.
על הקופסא של האפדרין
ולגבי המינון שהיה כתוב באתר? זה גם מתייחס לפי דעתך לחולי נשימה?
אם ככה זה הזוי תוך כמה ימים אני מחסל הכל
(50 כדורים)

• פותח/ת השרשור
עידכון:
התחלתי במינון של 32 מ"ג ליום..
ולא הרגשתי שום השפעה, אני יתחיל להכפיל את המינון למינון שאמרת 3X30

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית