הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים מותאמת לכדורסל

• פותח/ת השרשור dor_t
  • פורסם בתאריך

dor_t

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני חדש בפורום ..אז שלום לכולם!
אז ככה .. נרשמתי למכון לפני חודש וקצת בערך בעיקר בשביל הכדורסל כדי להשתפר ,התחלתי SS בגלל שמישהו אמר לי שזאת תוכנית טובה למתחילים אבל אני שומע הרבה אנשים שאומרים לי שהתוכנית לא מתאימה ספציפית לכדורסל ..אל תשאלו אותי למה
אמר לי איזה אחד שיש לו נסיון טוב באימוני כושר שמתאימים לכדורסל (הוא בעצמו כשהיה צעיר היה מטביע מהמקום בקפיצה וכן הלאה..) שאני צריך לעבוד על סיבולת השריר שלי ועל כוח מתפרץ ברגליים
בקיצור אני לא יבוא לחפור לכם אבל זה הרקע בשביל לתת לכם כיוון למחשבה ..אני צריך שמישהו שמבין יעזור לי בתוכנית מתאימה שתשפר לי את הניתור כוח מתפרץ חוזק וכל מה שאני בעצם אמור להביא איתי למשחק טוב יותר .
תודה לעוזרים!

גם אני הייתי במצב שלך .. קשה מאוד להתקדם בSS עם אימוני כדורסל .. הם מאוד אינטנסיבים ושורפים הרבה קלוריות .. אבל יש אפשרות להתקדם אם תאכל הרבה יותר ממה שצריך לאכול בSS ברגיל .. אתה תוכל להתקדם ועם התאמת האימונים של החד"כ והכדורסל. בכשר לההוא שמטביע מהמקום אל תקשיב לשטויות האלה .. כל אחד והיכולות שלו זה שהוא התאמן ככה ועשהה ככה ובגלל זה הוא מטביע מהמקום .. תעשה לי טובה. תפרט יותר , מספר אימונים משקל גובה וכו' נשמח לעזור !

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהבנתם אותי אבל נראה לי שלא ..אז אני יבהיר את עצמי שוב
בקשר לפרטים שלי אני 175 ס''מ בערך שוקל 62 (בדיחה רעה אבל זה המצב) עשיתי SS ועכשיו אני רוצה להתחיל תוכנית חדשה שתעבוד על דברים כמו כוח מתפרץ ,ניתור חזק, כושר,כוח עצמו(פחות או יותר עם הכוח,שוב ,שיתאים למשחק ) עכשיו SS אני יודע שהיא עובדת על כוח וזה יכול לפגוע בגמישות שלי וכן הלאה ..המסקנה -SS אולי כנראה לא מתאים לפיתוח גוף מתאים לכדורסל .
עכשיו אני מעוניין לפתח ת'גוף בצורה כזאת שיהיה לי כושר מטורף על המגרש עם כוח מתפרץ חזק ביותר עם ניתור ממש ממש טוב וכמה שזה נשמע גבוה אני דיי רציני בנושא הזה ואני רוצה לקחת את זה הכי רחוק שאפשר..ברצינות
שוב סליחה על החפירה המאסיבית הזאת אבל ראבק,איך מגיעים לזה? על מה אני עובד ? איזה תוכנית לעבוד? זה הכוונה שלי!

אהה ושכחתי לציין לגבי האימונים ..אז נגמרה העונה ויש לי זמן לעבוד במכון ובמגרש ולשלב ביניהם בהתאמה (3 אימונים בחדר כושר +2-3 במגרש עם יום מנוחה באמצע)

עם 3 אימוני כדורסל יהיה לך עדיין קשה להתאושש כנראה... תנסה לשלב את הלינארית עם האימונים שלך ותראה איך הולך...

• פותח/ת השרשור
הלינארית מתאימה לכדורסל או שזה עוד תוכנית שיכולה לעזור ? אני צריך תוכנית\לבנות תוכנית שתתאים לי באמתת מה לא מובן

אתה צריך להתחזק כדי לשפר את מה שאתה רוצה להשיג (כח מתפרץ נובע מכח...) ואת זה משיגים מתכניות כח. אף אחד לא יבנה לך תכנית מותאמת רק בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית