הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו כאן מבין בבניית אתרים?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
יש לי להעלות אתר עם קישורים לעוד כמה דפים שאני אבנה, טקסט, תמונות קישורים ליוטיוב וזהו בעיקרון.
היה לי בגרות בHTML לפני שנתיים בערך ואני לא ממש זוכר, וגם לא בא לי להיכנס לזה כי זה משעמם טילים ואני מת לגמור עם זה כמה שיותר מהר.

יש ביקום שלנו כרגע דברים שמאפשרים לי לבנות את האתר בלי לדעת HTML (זה פשוט יהיה לי יותר מהר) והם הופכים את מה שבניתי לקוד?
או לפחות קוד בסיס לאתר שמוסיף לו רקעים בצבעים שונים ואפקטים, ואני כבר יכול להיכנס למה שבין ה <משהו> טהטהטה <משהו\> ולערוך?

כשאני נכנס לאתרים לדוגמה ומוציא את הקוד HTML במטרה לגנוב להם את העיצוב ולשכתב אותם הכל שמה ממש מסובך למרות שזה נראה פשוט ולא מוצאים כלום.

ואחרי שיש לי אתר, מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה אותו לרשת והאם יש מקומות שיתנו לי להעלות בחינם?

תודה.

מה הבעיה ללמוד מחדש HTML? זו שפה שלוקח שעתיים ללמוד אותה.

• פותח/ת השרשור
להכין את הפרויקט לבגרות לקח לי בערך שעתיים, אבל בודק אם יש אופציות יותר טובות. אם אין כנראה שאני אצטרך להתעסק עם הדבר המאוד משעמם הזה.

למה לא לעבוד במערכת כמו וורדפרס? הרבה יותר נוח.

אני למדתי html

שיש לי בלאקאאוט אני נכנסת לסתם אתר לוחצת על תצוגה-- מקור
ובדיוק חמש דקות ואתה תזכר בהכל

כשאני מסיים להכין אותו, מה תהיה הכתובת שלו? (תסמן בXXX את החלק שאני בוחר)

אין לי מושג, אני הכנתי פעם אתר קטן דרך אתר דומה לויקס - weebly.
שם הכתובת הייתה XXXX.weebly.com. מאמין שבויקס יהיה לך משהו דומה, נסה לחפש אתרים של אנשים שהרימו דרך וויקס , אולי זה ייתן לך אינדיקציה על הכתובת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית