הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעונות בקורס מדריכי חדר כושר

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אני רוצה להרשם בימים הקרובים לקורס מדריכי חדר כושר כבר ביררתי לגבי זה ויש שלוחה של וינגייט ברמת גן לומדים במשך חודש ושבוע ימים א'-ו' בשעות
07:00-16:00 עכשיו מה שרציתי לשאול זה מבחינת שעות יהיה לי הרבה יותר נוח להיות במעונות ואין בעייה עם העלות שלהם אבל אפשר לשמור על אימונים במעונות כלומר יש שם חדר כושר?

לא יודע לגבי המעונות, אבל אם אתה חושב שיהיה לך זמן לעשות משהו במעונות האלו, בפרט להתאמן אתה טועה. קורס חדרי כושר של חודש ושבוע זה קורס מאוד אינטנסיבי וסביר להניח שרוב היום תלמד.

לא יודע לגבי המעונות, אבל אם אתה חושב שיהיה לך זמן לעשות משהו במעונות האלו, בפרט להתאמן אתה טועה. קורס חדרי כושר של חודש ושבוע זה קורס מאוד אינטנסיבי וסביר להניח שרוב היום תלמד.

לומדים בעיקר חארטה או שזה שווה את זה?

מאוד תלוי במרצים שלך. כל החלק של האנטומיה והפיזיולוגיה סביר להניח שלא יהיה קשקשת שם. כל השאר, קצת פחות טוב.
בקיצור בקטע של האימונים סביר להניח שאני אפול על חרטא?
ד.א. אני שוקל לכת לזה רק בשביל הפרוטוקול לתעודה המסריחה שיעסיקו אותי, לא מעבר לזה, סתם כיוויתי שתגיד משהו אחר..

בקיצור בקטע של האימונים סביר להניח שאני אפול על חרטא?
ד.א. אני שוקל לכת לזה רק בשביל הפרוטוקול לתעודה המסריחה שיעסיקו אותי, לא מעבר לזה, סתם כיוויתי שתגיד משהו אחר..
רוב האנשים שכבר בתחום וקוראים מידע והנושא מעניין אותם, הולכים לעשות קורס רק בשביל התעודה ולא בשביל משהו אחר.
אני את התעודה שלי הלכתי לעשות בשביל להעביר את הזמן עד למעבר שלי לארה"ב (וגם כדי לתת תירוץ לעבוד במקום עבודה שעבדתי בו 3 פעמים בשבוע, במקום משרה מלאה).

• פותח/ת השרשור
וואלה באסה קצת איך שזה יוצא ככה על חצי חופש גדול במיוחד שאתה אומר שיהיה לי עוד הרבה לימודים מעבר לשעות הלימודים הרגילות... אבל כמו שאמרתה זה או זה או מלצרות בשביל בן אדם צעיר שרוצה לעשות קצת כסף...

אתה יכול לעשות את הקורס במתכונת של 3 פעמים בשבוע. זה לוקח משהו כמו כמעט 3 חודשים. קצת פחות.

כל יום יש מצב שזה יהיה עמוס יחסית, במיוחד אם אתה לא ממש שקדן.
זה לא חומר קשה או משהו, אבל כן, כמו כל דבר שאתה לא מכיר או יודע זה דורש למידה כלשהיא.

החלק של האימונים דל יחסית וסביר להניח שלא יהיה לך מה ללמוד אליו, אבל בכל מקרה הוא בסוף הקורס.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול להרשות לעצמי קורס 3 חודשים כי זה יפול על הלימודים הרגילים במזל הקורס הזה מתחיל 4 ימים אחרי שאני בן 17 5 ימים אחרי שאני מסיים עם הבגרויות של השנה ונגמר לפני תחילת הלימודים זה הזמנים היחידים שאני יכול לעשות :(

אני לא יכול להרשות לעצמי קורס 3 חודשים כי זה יפול על הלימודים הרגילים במזל הקורס הזה מתחיל 4 ימים אחרי שאני בן 17 5 ימים אחרי שאני מסיים עם הבגרויות של השנה ונגמר לפני תחילת הלימודים זה הזמנים היחידים שאני יכול לעשות :(
איזה לימודים רגילים? אם אתה עולה לכיתה י'ב, זו הכיתה הכי שכונה שעשיתי בחיים שלי - נראה לי יותר שכונה מיסודי.

• פותח/ת השרשור
איזה לימודים רגילים? אם אתה עולה לכיתה י'ב, זו הכיתה הכי שכונה שעשיתי בחיים שלי - נראה לי יותר שכונה מיסודי.

חחח כן יש בזה משהו אני מסיים השנה אנגלית מסיים היסטוריה מסיים לשון אבל בכל מקרה גם שנה הבאה הולך להיות לי עמוס בגלל המגמות שלי ובגלל שהשנה אני לא עושה בגרות בתנ"ך אני עושה אותה שנה הבאה במקום

• פותח/ת השרשור
יש חדרי כושר שנותנים עבודה לנערים בני 17-18 בתור מאמני כושר?
כן במיוחד עם המבנה גוף שלך מרשים ואתה נראה בוגר יחסית לגילך אבל כמובן שכמו בכל עבודה בגילאים האלו יותר קשה למצוא עבודה...

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי, אני לא הלכתי כי ידעתי רק בתחילת י"ב על האפשרות הזאת ולא הלכתי רק כי חששתי שזה יתנגש לי עם הלימודים ויפריע...
י"ב זה בית זונות אחד גדול אני עומד לסיים ואני אומר לך שלא עשיתי כמעט כלום ובטח לא בתחילת י"ב אז חופשי אתה יכול לפרוש את זה, זה לא יפריע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית