הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקלן הזהשל BALKAN נראה תקין? (מצורפת תמונה)

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
אהלן חברים, אני כמה ימים על 80מק"ג של קלן בלקן, ולא מרגיש שום דבר מיוחד.

עם אפדרין היה לי קשה להרדם, עם קלן אני נרדם כמו תינוק ולא מרגיש שום תופעות לוואי, יש סיכוי שהוא מזוייף?

סביר שעל 80מק"ג אני לא מרגיש כלום?, אגב אין על האריזה איזה מספר סידורי (לא מוטבע ולא מודפס) שאני יכול לבדוק באתר של בלקן (לפי מה שראיתי באינטרנט אמור להיות כזה על האריזה)...

תמונות: IMG_0301.JPG IMG_0303.JPG

אני בדיוק על אותם הכדורים כבר יומיים ודווקא כן התחלתי להרגיש קצת היפר חום גוף ורעידות ביידים, גם כאבי ראש אבל אני לא יודע אם זה קשור רק לזה.
תנסה להוסיף קפאין 200 מ"ג על כל כדור, לי זה עשה קצת הבדל בהרגשה מאתמול.

אני על אותם כדורים כבר שבוע ורק ממחר אני מתחיל לקחת 3 ליום
מהכדור הראשון הרגשתי רעידות בידיים וכשהתחלתי לקחת 2 ביום הרגשתי קצת היפר והזעתי יותר מתמיד באימונים
נראה מחר איך אני ארגיש עם 3 ליום..

ד"א מאז שהתחלתי איתם אני מאמין שירדתי איזה חצי א"ש.. אני מרגיש ממש שינוי (אני על דל פחמימה)

אני על אותם כדורים כבר שבוע ורק ממחר אני מתחיל לקחת 3 ליום
מהכדור הראשון הרגשתי רעידות בידיים וכשהתחלתי לקחת 2 ביום הרגשתי קצת היפר והזעתי יותר מתמיד באימונים
נראה מחר איך אני ארגיש עם 3 ליום..

ד"א מאז שהתחלתי איתם אני מאמין שירדתי איזה חצי א"ש.. אני מרגיש ממש שינוי (אני על דל פחמימה)

לפי מה שהבנתי קלן מומלץ לקחת בדיאטה רגילה כפול 2 חלבון ממשקל גוף כפול 0.8 שומן משקל גוף וכל שאר הקלוריות לפחמימה...

שאלה קצת לא קשורה אבל,
לכל החברה שלוקחים קלן... באיזה אחוז שומן התחלתם? אני חושב בעזור ה-12% שומן זה אידיאלי. מה אתם אומרים? לחכות ל-10?

ג'ייסון רוב האנשים משלבים באחוזים האלה יהומבין, אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא עדיף עם דל פחמימה באחוזים נמוכים.

אני האמת עכשיו על דל פחמימות, התחלתי חיטוב בתחילת אפריל אז עוד מעט אני כבר חודש.
אני ניראה לי על 12-14% אז לא יודע אם לחכות עד לאמצע או סוף מאי או פשוט להתחיל בראשון למאי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית