ייעוץ HGH - ניתן לגילוי?

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
תמיד בכל מקום אומרים (גם כאן קראתי) שבדיקות לא יכולות לגלות אם ספורטאי השתמש בHGH.
לא מזמן פאט מנדז נתפס על HGH. גם בכתבה אומרים שהוא רק השני שנתפס.
האם זו פשוט בדיקה לא ודאית? מה הסיפור סביב זה?
מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

תודה רבה

יש היום בדיקה שיכולה לזהות. אבל היא ממש ממש יקרה ולא עושים אותה רק עם ממש יש חשד.

יש היום בדיקה שיכולה לזהות. אבל היא ממש ממש יקרה ולא עושים אותה רק עם ממש יש חשד.

אבל עדי אם אני לא טועה, רשמת פה שהGH חוזר לבייסלין שלו מהר מאוד (עניין של כמה שעות או יממה)... מכאן אני מבין שפשוט צריך להתנזר מGH ביום הבדיקה...

• פותח/ת השרשור
זה גם מעלה את השאלה שPectoralis-Major שאל, וגם, ידוע לך במקרה האם היא חלק מהבדיקות לתחרויות כמו אליפויות עולם, אולימפיאדה וכו'?
אם אני לא טועה כל מי שמביא מדלייה (יש מצב שרק זהב) נבדק כמה דקות לאחר הניצחון שוב. ובכל מקרה באולימפיאדה יש בדיקות לכולם. זה כלול בפנים, או שאפשר להניח שרוב או כל המנצחים משתמשים בGH? (סביר להניח שכמעט כולם השתמשו במשהו מתישהו, אבל כנראה רק בתקופת האימונים... או שלא?)

למשל מייקל פלפס... גם מידות לא נורמליות, גם התאושש כנראה בצורה מלאה ממקצים שהוא מן הסתם שחה ALL OUT (גם 7 מתוך 8 המדליות שלו זה שיאי עולם)... נראה כמו GH קלאסי (גם לפני האולימפיאדה)

זה גם מעלה את השאלה שPectoralis-Major שאל, וגם, ידוע לך במקרה האם היא חלק מהבדיקות לתחרויות כמו אליפויות עולם, אולימפיאדה וכו'?
אם אני לא טועה כל מי שמביא מדלייה (יש מצב שרק זהב) נבדק כמה דקות לאחר הניצחון שוב. ובכל מקרה באולימפיאדה יש בדיקות לכולם. זה כלול בפנים, או שאפשר להניח שרוב או כל המנצחים משתמשים בGH? (סביר להניח שכמעט כולם השתמשו במשהו מתישהו, אבל כנראה רק בתקופת האימונים... או שלא?)

למשל מייקל פלפס... גם מידות לא נורמליות, גם התאושש כנראה בצורה מלאה ממקצים שהוא מן הסתם שחה ALL OUT (גם 7 מתוך 8 המדליות שלו זה שיאי עולם)... נראה כמו GH קלאסי (גם לפני האולימפיאדה)

אני כבר באמונה שאין אתלט ברמה העולמית שלא משתמש בGH פשוט אין... זה נהפך לסטדנדרט. בכללי האולימפיאדה בעיני זה תחרות בין ביוכימאים ולא ספורטאים (יש שיחלקו עלי, אמרתי שזו רק דעתי).

אני כבר באמונה שאין אתלט ברמה העולמית שלא משתמש בGH פשוט אין... זה נהפך לסטדנדרט. בכללי האולימפיאדה בעיני זה תחרות בין ביוכימאים ולא ספורטאים (יש שיחלקו עלי, אמרתי שזו רק דעתי).

צודק בהחלט

אבל עדי אם אני לא טועה, רשמת פה שהGH חוזר לבייסלין שלו מהר מאוד (עניין של כמה שעות או יממה)... מכאן אני מבין שפשוט צריך להתנזר מGH ביום הבדיקה...

הוא חוזר לבייסליין מאוד מהר אבל ניתן לבדוק האם נלקחה צורה סינטטית או לא. זאת בדיקה מאוד מאוד יקרה ומסובכת ואני לא יודע כמה אמינה היא.

כן כמעט כל אתלט ברמה עולמית משתמש..על מייקל ספציפית זה נראה אפילו פיזית מבנה הלסת הגפיים וכו....שוב זה ניחוש מושכל שלי אני מבסס את זה על שום מידע כזה או אחר.. יכול להיות שאני טועה

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג כמה זמן אחורה הבדיקה הזאת יכולה לגלות שימוש בGH סינטטי?
והאם היא חלק מהבדיקות באולימפיאדה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית