הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת מינון והוספת חומר

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
כרגע זאת שאלה מתוך התעניינות אבל שנוגעת לי להמשך
נניח ועשיתי כמה סייקלי של טסט+עוד חומר [נניח בולדנון או דקה ] במינון של 750 מ"ג לשבוע מפוצל לשתי זריקות
ונניח שלסייקל הבא שלי אני רוצה לעשות טסט וטרן-
האם אפשר לרדת ל-500 מ"ג בשבוע טסט'? או שזה לא מומלץ?
המחשבה שלי אומרת שטרן חזק מאוווווד וביחד עם מינון גבוה של טסט זאת העמסה רצינית על הגוף
מה דעתכם? הורדה שכזאת לא תגרום לי להגיב לסייקל פחות טוב?

השאלה היא מה הסיבה שאתה רוצה להוריד את המינון..מבחינת ההשבתה של ייצור הטסט זה לא ישפיע בכלל תהיה לך פחות או יותר את אותה השבתה. מבחינת התוצאות...זה מאוד תלוי בהנחה שהכל מתוקטק. אתה תראה את אותם תוצאות פחות או יותר עם 750\750 ו 500\750 זה ממש משמעותי.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה ממש מיוחדת לרצון להורדץת מינון-פשוט נראה לי עדיף להוריד מינון מבחינה בריאותית תופעות לוואי וכו' וגם כלכלית....
לא הבנתי את המשפט האחרון..אמרת שיהיו אותן תןצאות ומיד אחרי זה כתבת שזה ממש משמעותי חח מה מהם הנכון?
ובכל אופן מה ההמלצה שלך לגבי העניין?להאר על 750 או לרדת ל500 יהיה אפשרי כשמוסיפים טרן?

750 מ"ג לשבוע טסט זה המון לדעתי , תרד ל20 זה מספיק , מניסיון שלי זה עושה את העבודה יפה מאוד תעבוד חזק יותר ותאכל נכון יותר ,
ולגבי הטרן לא יותר מ400 מ"ג .

• פותח/ת השרשור
750 מ"ג לשבוע טסט זה המון לדעתי , תרד ל20 זה מספיק , מניסיון שלי זה עושה את העבודה יפה מאוד תעבוד חזק יותר ותאכל נכון יותר ,
ולגבי הטרן לא יותר מ400 מ"ג .
הא? 20? על מה אנחנו מדברים?

• פותח/ת השרשור
בוא לא נכנס לזה אבל אני כבר בסייקל שני של 750
אז השאלה היא אם 500 טסט וניח 400 טרן יתן אפקט מספיק טוב כי אני מעדיף להוריד את המינון בישביל לא "למות" מהתופעות לוואי

טרן יש לו מניסיון תופעות לוואי חזקות , אני חושב שהוא החומר הכי חזק שיש , תוריד ל500 מ"ג טסט ו400 טרן מניסיון שלי יעשו את העבודה יפה מאוד כמובן בנוסף לדיאטה נכונה ואימונים מסיביים

מקווה שיש לך פיסיטי כמו שצריך אחי , בנוסף הייתי מרביץ 500 יחבל לשבוע של כוריגון לאורך כל הסייקל כדי שההתאוששות שלך תהיה מהירה יותר.

• פותח/ת השרשור
טרן יש לו מניסיון תופעות לוואי חזקות , אני חושב שהוא החומר הכי חזק שיש , תוריד ל500 מ"ג טסט ו400 טרן מניסיון שלי יעשו את העבודה יפה מאוד כמובן בנוסף לדיאטה נכונה ואימונים מסיביים

מקווה שיש לך פיסיטי כמו שצריך אחי , בנוסף הייתי מרביץ 500 יחבל לשבוע של כוריגון לאורך כל הסייקל כדי שההתאוששות שלך תהיה מהירה יותר.

חחח אל תתדאג אחי אני יודע להתאמן במקרה ויודע לאכול
ותופתע-אבל אני מריץ כל סייקל כוריגון ועושה גם פיסיטי לפי הספר....אני יודע שזה נדיר לשמוע ממשתמשים חדשים ובכלל מחבר'ה שמסייקלים בארצנו המפגרת אבל עשיתי [ועדיין עושה את שיעורי הבית שלי]

תודה על התגובה והעצה-אני אקח אותה אלא אם מישהו יוכיח אותנו אחרת [עדי וזה נו אתה יודע]

חחח אל תתדאג אחי אני יודע להתאמן במקרה ויודע לאכול
ותופתע-אבל אני מריץ כל סייקל כוריגון ועושה גם פיסיטי לפי הספר....אני יודע שזה נדיר לשמוע ממשתמשים חדשים ובכלל מחבר'ה שמסייקלים בארצנו המפגרת אבל עשיתי [ועדיין עושה את שיעורי הבית שלי]

תודה על התגובה והעצה-אני אקח אותה אלא אם מישהו יוכיח אותנו אחרת [עדי וזה נו אתה יודע]
עדי זה החתימה הסופית ...

כתבתי לך על סמך הניסיון שלי לגביהם ..

• פותח/ת השרשור
חחחח כן אני יודע שעדי הוא החתימה האחרונה [אני באמת חושב שהבנאדם עושה פה עבודת קודש בלי ציניות]

אז סבבה סייקל הבא נעשה כך נתן בראש וכו' וכו'
תודה לשניכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית