הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו רוצה לתרגם מאמרים?

628587a499bbb4246d43dc23a10e_grande.jpg

תוך כמה זמן מרגע נטילת המשימה המאמר צריך להיות מתורגם?

טוב יאללה אני מרגיש נדיב משה תשלח לי איזה מאמר ואני יתרגם אותו אבל אני לא יכול להבטיח לסיים את זה תוך יום יומיים כי אני לחוץ בלימודים ואני לוקח את זה כהתנדבות לטובת הפורום מתי שיהיה לי זמן פנוי

יש עדיפות למאמר על אימונים

טוב יאללה אני מרגיש נדיב משה תשלח לי איזה מאמר ואני יתרגם אותו אבל אני לא יכול להבטיח לסיים את זה תוך יום יומיים כי אני לחוץ בלימודים ואני לוקח את זה כהתנדבות לטובת הפורום מתי שיהיה לי זמן פנוי

יש עדיפות למאמר על אימונים

אוה הפורום אסיר תודה! מה היינו עושים ללא הנדיבות שלך?

הוא כן תרגם, ויש דברים שאפשר לעשות גם ללא תמורה ובלי גינונים מיותרים.

סבבה אז הוא תירגם אבל בא לפה אחד שכן רצה לתרגם "ללא תמורה".
נכון, קצת השוויץ בזה במקום לשלוח הודעה פרטית או במייל ישר למשה.
אבל עדיין זה דיבור לפי דעתי מגעיל כי בסך הכל הזה שרשם תתגובה רצה לתרגם בחינם לעומת שאר האנשים פה אז גם אם הוא חושב שהוא לא היה צריך להגיב אז המינימום זה לא לשלוח תתגובה הלא מועילה הזו.

אוה הפורום אסיר תודה! מה היינו עושים ללא הנדיבות שלך?
מה הבעייה אני מוכן לתרגם מאמר בלי כל תמורה לתרום לפורום בגלל שהפורום הזה עזר לי הרבה ואתה בא ככה בקטע רע... כן אני נדיב אני מוכן לתרום מהזמן והידע שלי לטובת הפורום למרות הלחץ שאני נתון בו מבחינה לימודית

סבבה אז הוא תירגם אבל בא לפה אחד שכן רצה לתרגם "ללא תמורה".
נכון, קצת השוויץ בזה במקום לשלוח הודעה פרטית או במייל ישר למשה.
אבל עדיין זה דיבור לפי דעתי מגעיל כי בסך הכל הזה שרשם תתגובה רצה לתרגם בחינם לעומת שאר האנשים פה אז גם אם הוא חושב שהוא לא היה צריך להגיב אז המינימום זה לא לשלוח תתגובה הלא מועילה הזו.

תרגמתי וערכתי מאמרים גם בעבור תמורה וגם בלי, לא שזה משנה (ולא שאכפת לי). ואתה מוזמן בעצמך לא לשלוח תגובות בנסיון לחנך אותי, תודה.

מה הבעייה אני מוכן לתרגם מאמר בלי כל תמורה לתרום לפורום בגלל שהפורום הזה עזר לי הרבה ואתה בא ככה בקטע רע... כן אני נדיב אני מוכן לתרום מהזמן והידע שלי לטובת הפורום למרות הלחץ שאני נתון בו מבחינה לימודית

זה יפה שאתה רוצה לתרום. רק אל תנפנף בנדיבות שלך בפומבי. אם אתה רוצה לעזור באמת, תפנה למשה באופן פרטי (כפי שהוא ביקש) ותברר אם הם בכלל צריכים אותך.

בינתיים שלחתי לך מייל לפני כמה ימים ועוד לא הגבת... עדיין רלוונטי אם תרצה משה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית