הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טיזר של תמר ואנטון קולומייץ לקראת אליפות NAC ISRAEL 2012 KALINA TEAM

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
שיפור מטרוף! (רגליים, חזה) אני זוכר שדי התלוננת עליהם.
כמובן גם באיכות השריר והחיטוב.😃 כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. השנה עשיתי מחקר על יומנים של 5 שנים הארונות ,הפקתי לקחים של הכנות קודמות ועשיתי את זה מחדש. נראה מה ייצא...לפעמים הכי טוב זה גם לא מספיק.אבל אני מביא את ההכי טוב שלי.

אחלה של קעקוע 😃 (מזל שלא ציירת יחצ"ג)

בהצלחה בתחרות, אתם נראים מוכנים!

• פותח/ת השרשור
אחלה של קעקוע 😃 (מזל שלא ציירת יחצ"ג)

בהצלחה בתחרות, אתם נראים מוכנים!
אתה צוחק? יחצ"ג התביע את חותמו על הגב שלי,לכן הוא כזה צורני 👏

אחלה סירטונים. מי מגיע להתחרות מחו"ל?

• פותח/ת השרשור
אחלה סירטונים. מי מגיע להתחרות מחו"ל?
נרשמו כמה אמריקאים,לא אסון גדול. העיקר הבעיה שלי עם הבחור הזה ממולדובה
post-13052-1334906292.jpg
post-13052-1334906132.jpg
post-13052-1334906281.jpg
post-13052-1335498660.jpg

מה הקטע לבוא ממלדובה לכאן בשביל להתחרות?

• פותח/ת השרשור
מה הקטע לבוא ממלדובה לכאן בשביל להתחרות?
אפשרות לקחת 6K שקל,בית מלון ולהתחמם קצת לקראת אליפות העולם שזה המטרה העיקרית שלו

אפשרות לקחת 6K שקל,בית מלון ולהתחמם קצת לקראת אליפות העולם שזה המטרה העיקרית שלו
צריך לקבוע שהתחרות תהיה רק לתושבי ישראל, זה לא ממש יעיל בתצורה הזו. כל שנה יבואו מוטציות מחו"ל ויקחו מקומות ראשונים ויאספו את הקופה.

צריך לקבוע שהתחרות תהיה רק לתושבי ישראל, זה לא ממש יעיל בתצורה הזו. כל שנה יבואו מוטציות מחו"ל ויקחו מקומות ראשונים ויאספו את הקופה.

לגמרי! , צריך לשמור על זה ישראלי. מעניין לראות אבל את התחרות בין קלינה למודלדובי.

• פותח/ת השרשור
יש כמה וכמה בעיות עקרוניות עם זה-והראשונה זה הרמה של הספורטאים. אנחנו רוצים באמת לעלות את הרמה ולהציג לקהל הפקה אמיתית ואם זה אומר לאפשר לזרים להתחרות,אז כן. דבר שני - תקנון האיגוד הבין לאומי מאפשר לנשיא המקומי לנהל את האיגוד איך שהוא רואה לנכון,אבל ב60 מדינות האחרות שבהם NAC קיים כל האליפויות הן פתוחות ואני אישית חושב שזה דבר יפה.
בעיה זה לא הזרים,בעיה זה ישראלים שרוצים ללכת על בטוח ובדרך הקלה. הרבה נמעים מלהתחרות אצלנו דווקא כי יש רמה.זאת הסיבה העיקרית.

אי אפשר לעלות רמה בלהוריד אותה

ציונות אחי! אנחנו לא יכולים להתחרות עם העולם, אנחנו מדינה קטנה!

• פותח/ת השרשור
מה אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד 😃
תמשיך ככה בסוף תיקח את המפלצת המולדובית! 🤪

רגליים נראות ממש ממש טוב!!!
בהצלחה יא תותח!

ציונות אחי! אנחנו לא יכולים להתחרות עם העולם, אנחנו מדינה קטנה!

עובדה שאנחנו לא פעם ולא פעמיים שמנו את עצמנו על המפה והראנו לעולם מי זו ישראל.

לא אמרת שהדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לעצמך זה להראות את התוצאות שלך לפני התחרות, ושחייבים להישאר במחתרת באיזה 10 הודעות שלך פה ובפורום השני?
איך זה שפתאום אתה מעלה "טיזרים"?

המולדובני החזיר הזה הוא תלמיד של סטס סטרוסברג ,הוא כנירא מגיע לאליפות הארץ להתחמם לקראת המטרה העיקרית אליפות העולם בקאזן NAC, עוד פרטים בהמשך
תחרות תיהיה מעניינת ביותר!

לנושא אנטון תנרא טוב השנה מחכה לפגוש אותך על הבמה

Back
למעלה תחתית