הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון ערבוב עם מים

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אחרי שנמאס לי מהקרמל טופי פאד'ג וממש לא אהבתי אותו עם מים:nono::nono:
למישהו יש איזשהי המלצה לאבקת חלבון טובה שמתערבב טוב עם מים וטעימה ממש !
חשבתי על דיימינטז בננה מה אומרים
תודה לכל העונים

טעמתי ים אבקות הכי טעימה לדעתי זה של מטריקס שוקלדה איזולט אבל בטוח שגם הרגילה באותו טעם .... פשוט פגז !!!!!!!!

השוקולד שוויצרי או הבננה של SAN לדעתי מוצלחים, כמובן אבל שעל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח וקצת קשה להמליץ למישהו טעמים של אבקות חלבון. מה שכן, לא הייתי קונה וניל וזה מניסיון מר עם המון חברות.

השוקולד שוויצרי או הבננה של SAN לדעתי מוצלחים, כמובן אבל שעל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח וקצת קשה להמליץ למישהו טעמים של אבקות חלבון. מה שכן, לא הייתי קונה וניל וזה מניסיון מר עם המון חברות.

דווקא ווניל פעם אחרונה שקניתי היה ממש טעים ...נגמרה השבוע
אני מתלבט אם לקנות עכשיו קרם עוגיות איך הטעם ???

מוקה קפוצ'ינו של אופטימום. מתערבבת מעולה עם מים, אין בכלל קצף וממש טעימה!

אני בעקרון לא שותה אבקות חלבון אבל שאלתי את חברים שלי ופעם אחת שתיתי בטעם וניל על בסיס מים אז לעולם אני לא ממליץ וניל זה פשוט טעם מעגיל
אולי זה בגלל שהחברה היתה זבל ונתנו לי את זה בחינם לשתות חח אבל לא ממליץ על וניל בשום חברה

מה שחברים שלי אמרו כמו אלה שלמעלה אמרו
האיזו בננה של דיימטייז ואופטימום מוקה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים הבנתי את דעת הרוב פה וכנראה שבניה זה לא משהו עם מים אז אני יקנה את הקפה מוקה של דיימינטז ויעדכן

אבקת חלבון ב400 שקל של מטריקס רק בגלל שיש בה סוגים שונים של מקורות חלבון אי סיכוי שאני ייקנה

לדעתי גם ה"רגיל" הוא באותו טעם כמו האיזולט ומחירו ככה מחיפוש מהיר בגוגל זה משהוא כמו 330 שקל.

• פותח/ת השרשור
שאלה למישהו שיודע האבקת חלבון של אופטימום הרגילה האדומה היא כשרה מבחינת מרכיבים?לא אכפת לי שאין לה הכשר . אבל המרכיבים עצמם כשרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית