עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עלקס זה מה שאתה עושה במקום ללמוד? אני חושד שאתה מתחמק מללמוד במובלע כדי לחתור לשוויון עם כל השאר שלא לומדים לתואר שלישי במתמטיקה תיא1רטיתזה באמת ביזיון. צריך חוק המציין במפורש שתואר ראשון מותר לעשות בגילאים 21-24, תואר שני בגיל 25-27 וזהו. אחרת אין שוויון!
כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, כולל להתאבד, וגם אם זה אבא שלי אסור לי למנוע ממנו בצורה לא חוקית. מה לא ברור?
אם "נכנסה בך רוח שטות" אתה ילד קטן וטיפש, וזה בעצם מה שמעצבן אותי, שאנשים כמוך חושבים שכל העולם דפוק כמוהם וינהג כמוהם, ואז מגבילים אותי בגלל הטיפשות שלך. אולי אתה גם נכנס לאיילון מהכיוון הלא נכון ונוסע על 100 דרומה באיילון צפון אחרי 20 שנה עם רישיון. אז יאריכו את המלווה ל20 שנה? שחס וחלילה לא יהיו מקרים.
אתה כנראה לא מבין ש"מי שנכנסת בו רוח שטות" צריך לשבת בכלא, ומי שלא לא. נקודה.
זה באמת ביזיון. צריך חוק המציין במפורש שתואר ראשון מותר לעשות בגילאים 21-24, תואר שני בגיל 25-27 וזהו. אחרת אין שוויון!
הלו, גם כשאני נוסע בעליות מצומת הלידו למעלה אדומים, נכנסת בי רוח שטות ואני משלש את המהירות המותרת. למה אתה מאחל לי להיכלא? 😛
תשמע... אתה באמת מדבר שטויות..
אתה חושב שאתה חי לבד בעולם וכל אחד יעשה מה שבראש שלו..
החזק שורד..
בכלל בשביל מה צריך חוקים ? בוא נתחיל להקים אחוות, כל אחווה תחוקק לעצמה חוקים משלה וככה נחייה כולם בשוויון וע"פ רצון הפרט והכל יהיה פיקס.
אנשים יסעו בכביש ב-160 כי הם מרגישים שהם יכולים לנסוע על 160 כי הם מרגישים בו-זמנית (כמוך) שהם הרבה יותר חכמים מאנשים אחרים שמתו ולקחו איתם לעולם הבא משפחות שלמות על הכביש...
תעשה לי טובה.. תפסיק לבלבל את השכל לגבי נושא ההתאבדות.. אתה מדבר כמו ילד קטן.. אני שוטר ויצא לי לראות אנשים שרוצים להתאבד.. רוב האנשים שרוצים להתאבד חווים משבר זמני או פשוט לא שפויים (כמו שאמרנו רוח שטות או מה שזה לא יהיה..) לפי מה שאתה אומר הם טיפשים.. אם הם רוצים לא לחיות שילכו ויתאבדו אסור לי לעצור בעדם...
1. ע"פ חוק מותר לי לעצור אדם שמנסה לפגוע בגופו...
2. אתה אנוכי. אם לא היית אנוכי היית מבין שיש לעצור אדם שרוצה להתאבד מכיוון שאותו אדם לפעמים לא מבין את ההשלכות של הדבר..
מזה יעשה למשפחה שלו לדוגמא או בכלל לא מבין לאיזה דרך הוא הולך...
3. אם כל הכבוד ידידי.. חכמים ישבו ימים רבים וחוקקו חוקים וחקרו דברים והתעמקו בעניינים על מנת להגיע למצב שבו אנשים שחושבים שהם חכמים כל כך לא יעשו שטויות ולא יחשבו שהם חסינים מכל הרעות שיכולות לפקוד אדם ברגעים מסויימים ולגרום לו להשתגע ולעשות שטויות.. אבל... אתה... 11223344 אתה ! בטח אתה חכם יותר מכל אותם חכמים שישבו שנים רבות וחוקקו את החוקים האלו.. איך לא צפינו את לידתך..?
לגבי המשפט האחרון שלך.. מי שנכנסת בו רוח שטות ייתכן וצריך לשבת בכלא אבל לא למות.
לא, אבל אין ספק שצריך להגביל את הגיל לאנשים שלא עשו צבא מכיוון שחוק שירות בצבא זה חובה במדינה שלך! ואם זה לא נראה לך אתה מוזמן להפגין או לעזוב את המדינה....
אתה יכול לבכות כמה שאתה רוצה על זה שזה לא שיוויוני ולתת כמה טיעונים שאתה רוצה אבל המדינה הזאת לא תתקיים בלי החוק הזה ו"תיקון השוויון" במדינה הזאת כמו שאתה אומר יתחיל לא בהיעדר החוק הזה אלא ביישומו המלא על כל אזרח במדינה!
אישית אני לא תמים ולא צהוב ואני לא אגיד לך שהתרומה של כל חייל כל כך חשובה ובלה בלה בלה.
אדם שלא שירת בצה"ל מסיבות לא מוצדקות (ותפסיק להתחכם על זה שיש לך תואר מגיל 18 כי אין קשר..) לא מגיעה לו הפריבליגיה להוציא תואר מגיל 18 על חשבון זמן שהוא אמור לשרת בצה"ל! חד וחלק.
כמובן שאם אתה מסוגל להוציא תואר בתיכון ולשרת בצה"ל אז הדבר יתקבל בברכה.. אתה סתם מתחכם כי אתה מבין את הנקודה אבל אתה פשוט מנסה למצוא את ה"פאקים "בעניין..
המדינה הזאת קמה בדם יזע ודמעות, הדברים שאתה מציע אני לא שולל אותם יכול להיות שהם מעולים אבל הם רחוקים כרגע וכרגע אנחנו צריכים להמשיך להתקיים ולשמור על השיוויון והבטחון עד כמה שאפשר.
אתה אמיתי ? על מה אתה מדבר בכלל ? איפה הכנסת את הבנות כוסיות מה הקשר מה אתה רוצה ?
והתעייפתי באמת.. אי אפשר להתווכח אם אדם שמסרב לשנות את דעתו, חושב שהוא צודק, מנסה להתחכם ומשווה (שבאמת תיהיה בריא) את תורת הגזע והנאצים לחוקים ולמחוקקים בישראל... בן אדם תתעשת.. יצאת קצת מהקווים..
כי המחוקקים בישראל כאלה חכמים? :🙁 בוא אני אגיד את בפשטות ובבוטות - הם לא מספיק חכמים בשביל להיות פאשיסטים.
ומה זה למען השם : "אין ספק שצריך להגביל את הגיל כי גיוס חובה הוא חובה" - למה אין ספק? כי denous אמר שאין ספק? יש ספק גדול מאוד - מה למען השם הקשר בין היכולת של בנאדם ללמוד לתואר לבין היכולת שלו לעשות צבא? אולי דווקא עדיף שהוא/היא ילמד/תלמד במקום להכין קפה לרע"ן לענייני סבתא שלי, ובכך "תתרום" למדינה הרבה יותר מסים, מאשר "תתרום" בהכנת קפה?
ו-12344 זה לא מעניין אותי לטוס בישורות, אני נוסע במהירויות האלה בדיוק בשביל להיות בזוויות...אמממ....מעניינות עם האופנוע.
תשמע... אתה באמת מדבר שטויות..
אתה חושב שאתה חי לבד בעולם וכל אחד יעשה מה שבראש שלו..
החזק שורד..
בכלל בשביל מה צריך חוקים ? בוא נתחיל להקים אחוות, כל אחווה תחוקק לעצמה חוקים משלה וככה נחייה כולם בשוויון וע"פ רצון הפרט והכל יהיה פיקס.
אנשים יסעו בכביש ב-160 כי הם מרגישים שהם יכולים לנסוע על 160 כי הם מרגישים בו-זמנית (כמוך) שהם הרבה יותר חכמים מאנשים אחרים שמתו ולקחו איתם לעולם הבא משפחות שלמות על הכביש...
תעשה לי טובה.. תפסיק לבלבל את השכל לגבי נושא ההתאבדות.. אתה מדבר כמו ילד קטן.. אני שוטר ויצא לי לראות אנשים שרוצים להתאבד.. רוב האנשים שרוצים להתאבד חווים משבר זמני או פשוט לא שפויים (כמו שאמרנו רוח שטות או מה שזה לא יהיה..) לפי מה שאתה אומר הם טיפשים.. אם הם רוצים לא לחיות שילכו ויתאבדו אסור לי לעצור בעדם...
1. ע"פ חוק מותר לי לעצור אדם שמנסה לפגוע בגופו...
2. אתה אנוכי. אם לא היית אנוכי היית מבין שיש לעצור אדם שרוצה להתאבד מכיוון שאותו אדם לפעמים לא מבין את ההשלכות של הדבר..
מזה יעשה למשפחה שלו לדוגמא או בכלל לא מבין לאיזה דרך הוא הולך...
3. אם כל הכבוד ידידי.. חכמים ישבו ימים רבים וחוקקו חוקים וחקרו דברים והתעמקו בעניינים על מנת להגיע למצב שבו אנשים שחושבים שהם חכמים כל כך לא יעשו שטויות ולא יחשבו שהם חסינים מכל הרעות שיכולות לפקוד אדם ברגעים מסויימים ולגרום לו להשתגע ולעשות שטויות.. אבל... אתה... 11223344 אתה ! בטח אתה חכם יותר מכל אותם חכמים שישבו שנים רבות וחוקקו את החוקים האלו.. איך לא צפינו את לידתך..?
לגבי המשפט האחרון שלך.. מי שנכנסת בו רוח שטות ייתכן וצריך לשבת בכלא אבל לא למות.
לא, אבל אין ספק שצריך להגביל את הגיל לאנשים שלא עשו צבא מכיוון שחוק שירות בצבא זה חובה במדינה שלך! ואם זה לא נראה לך אתה מוזמן להפגין או לעזוב את המדינה....
אתה יכול לבכות כמה שאתה רוצה על זה שזה לא שיוויוני ולתת כמה טיעונים שאתה רוצה אבל המדינה הזאת לא תתקיים בלי החוק הזה ו"תיקון השוויון" במדינה הזאת כמו שאתה אומר יתחיל לא בהיעדר החוק הזה אלא ביישומו המלא על כל אזרח במדינה!
אישית אני לא תמים ולא צהוב ואני לא אגיד לך שהתרומה של כל חייל כל כך חשובה ובלה בלה בלה.
אדם שלא שירת בצה"ל מסיבות לא מוצדקות (ותפסיק להתחכם על זה שיש לך תואר מגיל 18 כי אין קשר..) לא מגיעה לו הפריבליגיה להוציא תואר מגיל 18 על חשבון זמן שהוא אמור לשרת בצה"ל! חד וחלק.
כמובן שאם אתה מסוגל להוציא תואר בתיכון ולשרת בצה"ל אז הדבר יתקבל בברכה.. אתה סתם מתחכם כי אתה מבין את הנקודה אבל אתה פשוט מנסה למצוא את ה"פאקים "בעניין..
המדינה הזאת קמה בדם יזע ודמעות, הדברים שאתה מציע אני לא שולל אותם יכול להיות שהם מעולים אבל הם רחוקים כרגע וכרגע אנחנו צריכים להמשיך להתקיים ולשמור על השיוויון והבטחון עד כמה שאפשר.
coldfire, קראתי את המאמר לעומק וגם קצת באינטרנט. שוכנעתי בעניין צבא מקצועי. השאלה היא האם בצורה כזאת צה"ל עדיין יוכל למשוך אליו מספיק אנשים איכותיים או לא...
אני קורא פה הרבה והדבר היחיד שאתה עושה זה לקטר כל פעם על איזה נישה אחרת שמפריעה לך, לצעוק בפורום כמה שיותר חזק שזה לא בסדר, וחוק מזה לשבת ולא לעשות כלום.נו, כצפוי חזרנו לטיעונים חסרי בסיס של פשיסטים קטנים וחסרי שכל. ככה צריך כי ככה צריך אחי ואם לא מתאים לך אתה מוזמן לעזוב את המדינה.
אני קורא פה הרבה והדבר היחיד שאתה עושה זה לקטר כל פעם על איזה נישה אחרת שמפריעה לך, לצעוק בפורום כמה שיותר חזק שזה לא בסדר, וחוק מזה לשבת ולא לעשות כלום.
למה אתה לא קם ועושה משהו? מפריע לך מה שיש היום? (אני מניח שכן, כי זה הדבר היחיד שאתה עושה בפורום) אז תעשה עם זה משהו! לכתוב את זה בפורום לא יעשה שינוי גדול. אני מבטיח לך. תעשה! תיזום. עם כל הגאונות המתמטית שלך צריכים לעלות לך כמה רעיונות איך לעורר פה איזה שינוי או מהפכה. אנשים כמוך באופן כללי מאוד מעצבנים אותי. אתם אומרים שהכל חרא, וכמה המצב הקיים גרוע, אבל לא עושים כלום בשביל לשנות אותו.
אתה מסוג האנשים שכן הייתי רוצה לראות נכנסים לפוליטיקה, או מנסים לעורר שינויים כאלו ואחרים. אנשים עם תפיסה עקבית ומסוימת, עם ידע ויכולת חשיבה רצינית. זה מה שצריך לקדם. לא חבורה של כלומניקים שלא סגורים על עצמם.
denous - מה אכפת לך אם ערבי או משתמט סיימו תואר לפני אלו שמשרתים?