הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחד בנוגע לקבלה לאוניברסיטאות לאחר הקורונה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כרגע הפסיכומטרי נדחה וזה היה המועד האחרון להתקבל לאוניברסיטה, משמע כל אלה שעמדו לעשות עכשיו יוכלו להתחיל ללמוד גם בשנה הבאה, בנוסף אם הקורונה תמשך עד אוקטובר (בתקווה שלא) ויבטלו את שנת הלימודים גם זה ידחה שנתון שלם, מה יקרה במצב כזה? בעצם יהיו פי 2 אנשים שרוצים להתקבל לעומת שנה רגילה וזה אומר שתנאי הקבלה יהפכו מעתה והלאה (כי גם בשנה אחרי יהיו פי 2, החדשים ואלה שלא התקבלו בשנה הקודמת) למטורפים שרק ממש ממש קצת יוכלו להתקבל, האם אני צודק? כרגע אני צריך 740 לטכניון למדמח, זה אומר שעוד שנה אני כבר אצטרך 770?

הקורונה תיעלם הרבה לפני אוקטובר, הסר דאגה מליבך!
לדעת לא מעט מומחים היא כנראה תחלוף עד מאי

לי יש בעיה אחרת, הגשת בקשה למלגה בעקבות המשבר הכלכלי ביום רגיל כנראה שאהיה זכאי אך בעקבות המצב מפחד להגיש שהבקשה לא תידחה

אפילו לאוניברסיטאות והמרכז הארצי לבחינות אין מושג מה יקרה, איזה תשובה אתה מצפה לקבל?
יש לי חברים שכבר בשנת לימודים וביטלו להם אפילו את הלימודים המקוונים, העולם כולו בכאוס ולאף אחד אין מושג מכלום, נראה לי מוזר לגמרי לשאול שאלה כזאת כי אתה צריך להבין שאין כרגע אף אחד בעולם שיכול לענות עליה.
הקורונה תיעלם הרבה לפני אוקטובר, הסר דאגה מליבך!
לדעת לא מעט מומחים היא כנראה תחלוף עד מאי

יש גם מומחים שטוענים שהמלחמה בקורונה תימשך עד 2021. אתה יודע למי הנבואה ניתנה.
יש כל כך הרבה אי ודאות שאי אפשר לדעת מה יהיה אפילו מחר, ובלי קשר גם אם המלחמה בקורונה תסתיים לפני אוקטובר החזרה למסלול אחרי כל הנזק שהנגיף הזה גרם בכל תחום אפשרי ייקח המון זמן, הרבה אחרי אוקטובר.

אפילו לאוניברסיטאות והמרכז הארצי לבחינות אין מושג מה יקרה, איזה תשובה אתה מצפה לקבל?
יש לי חברים שכבר בשנת לימודים וביטלו להם אפילו את הלימודים המקוונים, העולם כולו בכאוס ולאף אחד אין מושג מכלום, נראה לי מוזר לגמרי לשאול שאלה כזאת כי אתה צריך להבין שאין כרגע אף אחד בעולם שיכול לענות עליה.

יש גם מומחים שטוענים שהמלחמה בקורונה תימשך עד 2021. אתה יודע למי הנבואה ניתנה.
יש כל כך הרבה אי ודאות שאי אפשר לדעת מה יהיה אפילו מחר, ובלי קשר גם אם המלחמה בקורונה תסתיים לפני אוקטובר החזרה למסלול אחרי כל הנזק שהנגיף הזה גרם בכל תחום אפשרי ייקח המון זמן, הרבה אחרי אוקטובר.
מה דעתך לגבי הגשת בקשת מלגה? לחכות עם זה עד יעבור זעם?

אני יכול להגיד לך שהתקשרו עליי במיוחד כדיי להגיד לי שווועדת הקבלה שלי תערך באופן טלפוני האנוברסיטות מוכנות למצב הזה תבין שגם להם יש איטרנסט כלכלי בכמות הסטודנטים שהם אליהם

מה דעתך לגבי הגשת בקשת מלגה? לחכות עם זה עד יעבור זעם?

שוב , הנבואה ניתנה לשוטים, אבל במקרה הזה אין לך ממש מה להפסיד.
אני הייתי מגיש בקשה ואם יאשרו אז מצוין, זה מקרה שונה לגמרי מלהירשם לפסיכומטרי שאף אחד לא יודע מתי ובאיזה מתכונת יתקיים או להירשם לשנת לימודים שאף אחד לא יודע מתי איך ובאיזה תנאי קבלה היא תיפתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית