הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימוניים

jonatan6

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום רב אני בן 25 גובה 1.71 משקל כיום כ -72 לאחרונה התחלתי ריצה 15 דקות כפיפות בטן 15כפול 3 משקולות .
מספר שאלות: 1- האם לא מסוכן לבצע כל יום כפיפות בטן?
2- מה ניתן לעשות בכדי להוריד שומן מהחזה?
3- האם זה בסדר להתאמן בכללי כל יום ללא מנוחה?
4- איזה המלצות ניתן לקבל בכללי למתאמן המתחיל.?{מוכן להתאמץ}.
תודה רבה מראש.😃

ברוך הבא אדוני,ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים בפורטל לידע כללי וכדי לחסוך בשאלות בעתיד
לגבי שאלותיך:
1.זה לא מסוכן,זה פשוט מיותר,הבטן שלך לא תתפתח מזה והשריר צריך גם מנוחה.
2.לא ניתן להוריד שומן ממקומות ספציפיים,ברגע שתוריד שומן מכל הגוף,הוא גם ירד מהחזה.
3.זה מיותר,שריר צריך לנוח.
4.להרשם לחד"כ,ולקרוא מאמרים בפורטל על אימונים

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה:
רציתי לומר בנושא חדר הכושר לדעתי ניתן להפיק כל מה שחדר כושר מציע גם בבית עם קצת מחשבה.ו שאלה אחת,האם ישנה פעילות ספורטיבית שניתן לעבוד עליה יום לאחר יום בכדי לשמור על הכושר?.
תודה מראש

תודה על התגובה:
רציתי לומר בנושא חדר הכושר לדעתי ניתן להפיק כל מה שחדר כושר מציע גם בבית עם קצת מחשבה.ו שאלה אחת,האם ישנה פעילות ספורטיבית שניתן לעבוד עליה יום לאחר יום בכדי לשמור על הכושר?.
תודה מראש

מי נסיון שומן יורד ורמת כושר עולה מי אימוני אגרוף/MMA/יאבקות - אם מטרה שלך שרירים אז רק חד"כ (אבל לדעתי אפשר לשלב את שניהם)

לדעתי זה קצת מסוכן לעשות חלק מי התרגילים בבית וגוון שמספק לך מכון כושר אתה בחיים לא תשיג בעצמך (אלא אם כן אתה רוצה להפוך את הבית שלך למכון כושר)

• פותח/ת השרשור
הי, המטרה שלי היא הורדת אחוזי שומן בבטן, בצידי בטן, ו חיטוב הגוף מעט בפרופרציות נכונות כמובן.
ו לגבי תרגילים בבית מסוכן לחטב קצת את הידיים, או רגליים יכול להיגרם נזק שבמכון לא ? אלא אם אתה תחת מאמן אישי צמוד?

אז אני מציע לך להתחיל לקרוא טיפה מאמרים.
אבל בכל מקרה קשה לי להאמין שיש לך את הציוד בבית כמו בחדכ
וגם בחדכ לא חייב מאמן צמוד,נהפוכו.
ובלי קשר,בכל פעילות שתעשה תוכל להיפצע בין אם היא בבית ובין אם היא בחדכ.החדכ פשוט מציע מגוון מכשירים שיוכלו לעזור לך לבנות תכנית מגוונת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית