הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 בלט דיסק,והורדת פרופיל

אני לא בחטיבה.
אני תומך לחימה במודיעין,מפנים אותי לאורטופד בגלילות,והאורטופד הזה אמר לי שאני בסדר.
למפקדים אין בעיה לשחרר אותי לרופאים וכו'.

מצטער שאני מקפיץ, אבל יש לי בעיה דומה, בלט בדיסק(מצאתי את האשכול הזה דרך גוגל).

אז ככה, אני מלש"ב, אמור להתגייס בעוד טיפה פחות מחודשיים.
בצו ראשון נתנו לי 4 סעיפים, 2 מתוכם משמעותיים:
1)"סטייה מאוזנת במבנה עמוד השדרה. בדרגת חומרה קלה עד בינונית." או בקיצור עקמת.
2)"ליקויים קלים במבנה כף הרגל עם הפרעות קלות בהליכה. בדרגת חומרה קלה." או בקיצור קשת גבוהה ברגל.
נקבע לי על זה פרופיל 72.

לפני כ5 חודשים הייתי בגיבוש צוללות ונאלצתי לפרוש במסע בגלל כאבים בגב וברגליים.
לאחר כמה ימי מנוחה ניסיתי לרוץ על הליכון אבל לא יכולתי לרוץ יותר מ100 מטר בגלל כאבים בשוקיים. הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שזה שין ספלינט\שברי מאמץ ואמר לי לקחת כמה שבועות מנוחה. הכאבים בשוקיים חלפו רק כעבור 4 וחצי חודשים.
בערך שבוע אחרי שהכאבים בשוקיים התחילו, התחילו גם כאבים בקשת כף רגל שמאל, שלא חלפו עד היום.

לפני חודש הלכתי לאורטופד מומחה לעמוד שדרה וציינתי לו את הבעיות האלו, ובנוסף ציינתי לו שיש לי נימולים בחלק גוף תחתון(מהעכוז ומטה). הוא שלח אותי לרנטגן וMRI. בינתיים בזמן הזה הנימולים התחילו להיות באופן יותר תדיר ויותר רציניים(לא בטוח אם זה קרה גם לפני, אבל הנימולים קורים רק בצד שמאל)
אתמול הגיעו הממצאים מהMRI:
1)מודגם קיפוזיס קל עם זוית בגובה D11-D12.
2)בגובה D11-D12 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי.

והשאלות:
לאיזה פרופיל אתם חושבים שהבעיה הזו יכולה להוריד לי, אם בכלל?

שלחתי פקס למיטב(בקו"ם) עם מסמכים של האורטופדים שהייתי אצלם שהיה רשום בהם את הבעיות שיש לי(עקמת, קשת גבוהה, שין ספלינט, כאבים בקשת ונימולים), והם ביקשו לשלוח תוצאות של הMRI ובדיקת אורטופד מסכמת. האם הם התעלמו משאר הבעיות?

התור לאורטופד שהפנה אותי הוא ב5.6, והגיוס ב23.7(ועוד יכולים להקדים). התהליך יכול לקחת עד לגיוס? כדאי לי לדחות גיוס?

• פותח/ת השרשור
יכולים להוריד לך ל45...תנסה שתהליך יהיה לפני הגיוס.ואם זה לא עובד תנסה לדחות כי בצבא הכל עובד לאט באזרחות הכל יותר קל (גם להעלות וגם להוריד פרופיל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית