הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהוא מכיר ? Gaspari Nutrition Halodrol

• פותח/ת השרשור kozaman
  • פורסם בתאריך
לך תסביר לו את זה, מישל יגיד לך כל הזמן שהוא רוצה לקחת אבל אין לו את האומץ, אולי יהיה לו כבר 😃
למרות שלקחת ככה סתם אנאבר או אורל טורינבול, זה יהיה מיותר, אם כבר סייקל רציני עם שמנים וכדורים.

מאשהין הד, נכון אתה צודק, סייקל פשוט של 12 שבועות 500 מ''ג טסט יעשו נפלאות לגוף לעומת סייקל אנאבר 6 שבועות, אבל ואבל גדול, גם סייקל של אנאבר 6 שבועות יעלה אותך אם תשמור על תזונה נכונה, מנוחה, אימונים עצימים, ו pct למהדרין, אתה תוכל לעלות 3-4 קילו יבשים שברוב המקרים גם ישארו, לעומת כול הפרוהורמונים-וההקקות למינהם, שעולים פי 2 אם לא יותר, יעלו אותך בלחץ 2-3 קילו, וגם מהם כעבור חודש תגיד תודה לאלוהים,אללה, וישו ביחד אם ישאר לך חצי קילו.

מממ בגדול אני מסכים למרות של טיבויולוס טצרצריס הוכח יעיל בתקופה של לפני ה PCT הוא עובד בדומה ל HCG בקטע של שיחזור רמות ה LH בגוף כך שאפשר להשתמש בו במקום HCG יש להשתמש גם כמו HCG וזה אומר לסיים את השימוש לפני סיום הסייקל

בגדול שימוש בטריביולוס לבד לא יניב תוצאות יוצאות מן הכלל ויש להשתמש בו בסירקולציה

תוכל להסביר את עצמך ?איך בדיוק טריבולוס יכול "להחליף" אחרי סייקל את הHCG ?פשוט לא מסתדר לי.

וכל מי שאומר שטריבולוס לא עושה כלום, נכון הוא לא נותן איזה קיק בוסטר לפני אימון כמו כל הפורמולות למינ'. וגם זאת לא המטרה שלו,בעיקרון הוא אמור לתת קצת "חרמנות"לעלות קצת את הLH' יצא לי לקחת קופסא שלמה שהייתי בתקופת חיטוב על 100 גרם פחמימה והוא עזר קצת.

תוכל להסביר את עצמך ?איך בדיוק טריבולוס יכול "להחליף" אחרי סייקל את הHCG ?פשוט לא מסתדר לי.

וכל מי שאומר שטריבולוס לא עושה כלום, נכון הוא לא נותן איזה קיק בוסטר לפני אימון כמו כל הפורמולות למינ'. וגם זאת לא המטרה שלו,בעיקרון הוא אמור לתת קצת "חרמנות"לעלות קצת את הLH' יצא לי לקחת קופסא שלמה שהייתי בתקופת חיטוב על 100 גרם פחמימה והוא עזר קצת.
אפשר לקחת יהומבין בחיטוב כדי לעלות את שמוליק, אפקט הרבה יותר טוב ותאבד שומן בדרך.

כן יהומבין נקי במקור נועד לעורר חשק מיני
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=69
ואם תקח את הצמח (yohimbine bark) ולא את גירסת ה HCL אפשר ממש להשוות את זה לויאגרה אבל התופעות לוואי יהיו לא ממש נעימות (הרבה דפיקות לב, לחץ דם וכו')

כן יהומבין נקי במקור נועד לעורר חשק מיני
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=69
ואם תקח את הצמח (yohimbine bark) ולא את גירסת ה HCL אפשר ממש להשוות את זה לויאגרה אבל התופעות לוואי יהיו לא ממש נעימות (הרבה דפיקות לב, לחץ דם וכו')

יהומבין אני יודע מה זה והתנסתי בו.הוא פשוט לא מסתדר לי בחיטוב כי אני עם קלן אפדרין וקפאין במינונים גבוהים.ואני לא רואה מקום לשלב אותו.ומה גם התופעות לוואי שלו ממש לא נעימות במובן הטוב של המילה.
ובקיצור עם טריבולוס איכשהו כן מצליח "לעזור" אז למה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית