עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא תוכל לעבוד בעבודות מדינה,זה הכל
להוציא 21 נפשי זה קצת יותר מורכב
לא תוכל להחזיק נשק אישי בעתיד (לקבל רישיון כמובן)
ויש מקרים בהם תצטרך לעשות איזה מבחן שטות כזה לגבי רישיון נהיגה
זה לא נכון, אגב.אתה לא תוכל לעבוד בעבודות מדינה
למה?זה לא נכון, אגב.
אין לאף משרד ממשלתי, חוץ ממשרד הביטחון, דרך לדעת מה היה הפרופיל שלך בצבא, אתה יכול לספר להם מה שאתה רוצה. מעשית יכול להיות שמי שיראיין אותך לא יאהב את העובדה שלא שירתת בצבא בלי שום קשר לסיבה, ולא יעסיק אותך על סמך זה (שזה לא חוקי בפני עצמו, אבל אי אפשר לאכוף את זה), אבל אם לא תספר לו אין לו דרך באמת לדעת אם תשקר לו ותגיד שזה היה בגלל מחלה.למה?
אם הורידו לך פרופיל על נפשי?אני דיי בטוח שכן,הרבה אמרו לי שכן וקראתי גם בהמון אתרים.
יכול להיות יש לך דוג' שתראה לי שאני טועה?
לפחות בתחום המחשבים, אם אין לך שאיפות נמוכות במיוחד \ אתה לקראת סוף הקריירה שלך, אתה לא צריך בכלל לחשוב על אופציות כאלה.כדי להתקבל לכל חברה בטחונית שהיא (אלביט, רפא''ל, תעשיה אוירית, אלתא, אלישרא,......) תעבור תחקיר בטחוני ובו שואלים אותך גם מה עשית בצבא, גם אם ראית קב''ן ואם היה לך פרופיל נפשי. לאחר מכן הם מצליבים את התשובות שלך עם מאגרי מידע שיש להם (ממשרד הבטחון). מה הם עושים עם זה הלאה ואיך זה משפיע על קבלת סיווג בטחוני - שהכרחי כדי להתקבל לחברות כאלה- אני לא יכולה להגיד לך, אבל בהחלט שואלים.
כדי להתקבל לכל חברה בטחונית שהיא (אלביט, רפא''ל, תעשיה אוירית, אלתא, אלישרא,......) תעבור תחקיר בטחוני ובו שואלים אותך גם מה עשית בצבא, גם אם ראית קב''ן ואם היה לך פרופיל נפשי. לאחר מכן הם מצליבים את התשובות שלך עם מאגרי מידע שיש להם (ממשרד הבטחון). מה הם עושים עם זה הלאה ואיך זה משפיע על קבלת סיווג בטחוני - שהכרחי כדי להתקבל לחברות כאלה- אני לא יכולה להגיד לך, אבל בהחלט שואלים.
מי שחושב שהוא יודע דבר או חצי דבר על שוק העבודה בעוד הוא עצמו בקושי התחיל צבא, שלא נדבר על תואר, מוטב שלא יביע את דעתו המיותרת.מי שחושב שאם הוא לא יוכל להתקבל לקמצוץ עבודות הזה זה ישפיע איכשהו על החיים שלו, הוא דיי חי בסרט, והייתי ממליץ לו שיראה קב"ן שיטפל בבעיה הזו.
ואם אתה אינסטלטור - אז בכלל אין לך מה לדאוג.לפחות בתחום המחשבים, אם אין לך שאיפות נמוכות במיוחד \ אתה לקראת סוף הקריירה שלך, אתה לא צריך בכלל לחשוב על אופציות כאלה.