קב''ן בצבא

כמו שמינמנסטר כתבה זה יכול לשנות מאוד בתחום החומרה ששם ממילא יש פחות אופציות לעבוד בהן . בתחום התוכנה זה לא כלכך משנה כי יש הרבה יותר מקומות עבודה והרבה מקומות טובים יותר ,בעיקר אם אתה מתכנת טוב.

בכלליות אם שואלים אותך על השירות הצבאי בחברות שלא קשורות למשרד הבטחון אתה יכול לטעון שהסיבה רפואית ואין להם דרך ישירה לדעת אם שיקרת.

לגבי רשיון זה לא פוגע בשום דבר אחר כך.

ואם אתה אינסטלטור - אז בכלל אין לך מה לדאוג.
אני מדברת מניסיוני, שהוא בתחום החומרה, ותאמין לי שאני מכירה היטב את התנאים בחברות האזרחיות מול הבטחוניות והיתרונות והחסרונות של כולן. יש מספיק סיבות טובות לנסות להתקבל לחברות בטחוניות בכל שלב שהוא בקריירה, ובמיוחד כשכבר יש לך משפחה וילדים.
אני לא מפרסמת פה כלום. שכל אחד יעשה מה שבא לו. מה שכן, בניגוד לכל מיני ילדודס דעתנים שעוד לא ראו כלום בחיים שלהם, אני כבר החלפתי חברה או שתיים ומה שאני אומרת הוא מניסיון אמיתי.
את מצחיקה, מעולם לא טענתי דבר על התנאים שמקבלים שם (שהם מאוד טובים בתחילת הדרך), רק טענתי על רמת החומר האנושי שרובץ שם.

את מצחיקה, מעולם לא טענתי דבר על התנאים שמקבלים שם (שהם מאוד טובים בתחילת הדרך), רק טענתי על רמת החומר האנושי שרובץ שם.
לא היה בהודעה שלך (שעליה הגבתי) כלום על חומר אנושי. טענת שאין סיבה לבוא לשם אם אין לך שאיפות נמוכות במיוחד או שאתה בסוף הקריירה שלך = תנאים נטו (שאיפות גבוהות זה בד''כ תנאים, ולא לעבוד בחברת ענקי רוח).
חומר אנושי חרא יש בכל מקום, רק האופי של החרא שונה. דווקא בחברות האזרחיות הגדולות ( אינטל, אמדוקס,HP) האוירה הרבה יותר מגעילה וצבועה לטעמי, בגלל סגנון הערכות העובדים שנהוגות שם. אבל זו דעתי האישית - כל אחד בוחר מקום עם האופי המתאים לו.

תודה לעוזרים.

בנוסף גם שמעתי שפרופיל 45 יכול לעשות בעיות עם רישיון הנהיגה (לי כבר יש), יש סיכוי שיעשו לי בעיות עם הרישיון?
אם כבר יש לך - לא צפויות לך בעיות לדעתי.
כדאי שתברר במשרד הרישוי אם אתה חייב תשובה מדויקת.

כמו שמינמנסטר כתבה זה יכול לשנות מאוד בתחום החומרה ששם ממילא יש פחות אופציות לעבוד בהן . בתחום התוכנה זה לא כלכך משנה כי יש הרבה יותר מקומות עבודה והרבה מקומות טובים יותר ,בעיקר אם אתה מתכנת טוב.
לא אמרתי שזה בהכרח יכול לשנות. אמרתי שבודקים את זה, אבל אני לא יודעת איך בדיוק המידע הזה משפיע בסוף על ההכרעה כן או לא לתת סיווג בטחוני.

נערך לאחרונה:
אז אני יודע ואפשר כנראה לקבל במקרים מסוימים את הסיווג הכי נמוך אבל לרוב בכלל לא יקבלו אותך לעבודה.

נערך לאחרונה:
אין בעיה עם הרשיון- מנסיון. לי יש 45 נפשי, והוצאתי את הרשיון קצת אחרי שקיבלתי את הפרופיל ( הטסט עצמו היה אחרי), לא הייתה שום בעיה. לגבי עבודות- לא יכול להגיד לך על דברים ממשלתיים אבל עבדתי בבנק הפועלים ואומנם שאלו אותי איפה הייתי בצבא, פשוט רשמתי עובד כללי ולא שאלו אותי שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית