הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משך זמן לקלן

Jason.B

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
11
52
0
אהלן לכולם,
יש לי שאלה קטנה לגבי האופן שימוש בקלן.

אז אני יודע שעושים שבועיים On ואז שבועיים Off.
אבל מה שלא הצלחתי לימצוא היה כמה זמן אפשר לעשות את הסייקלים הקטנים האלו לפני שצריך לקחת הפסקה ארוכה?
יעני כל שלוש חודשים של שימוש בקלן לקחת הפסקה ארוכה? או שלא צריך ביכלל לקחת הפסקה אם עושים את הפרוטוקול של השבועיים On ואז שבועיים Off ואז פשוט לרדת מקלן מתי שאני מרוצה מהמצב שאני נמצא בו?

תודה על זמנכם,
ויום טוב.

ורוצה לצרף שאלה שקשורה, איך אמורים להיראות האימונים בסייקל קלן ?
כמה זמן לפני אימון אחרי או אירובי לא אירובי ואם בכלל לקחת כדורים סמוך לאימונים

לקחת כדור סמוך לאימון זה רק כדי שיביא לך קצת פוש. אבל בכללי לוקחים כדור אחרי ארוחה ולא יותר מי 40 מ''ג במכה. נגיד אתה צריך 120 ביום. תחלק את זה בין כמה ארוחות שכל פעם אחרי ארוחה אתה לוקח 40 מ''ג ושיהיה רווח של איזה 3-4 שעות בין ארוחה לארוחה משמע בין כדור לכדור

• פותח/ת השרשור
ממה שהבנתי אפשר לקחת הכל במכה ועדיף שלא 2 או 4 שעות לפני אימון כי זה יכול להפריע במהלך האימון ביגלל הדופק הגבוהה.

לי אישית אין שום דופק גבוהה. רק שאני עושה אירובי. ולא חושב שזה "עוזר" לפני אימון, פשוט לקחת מתי שאפשר לפי המתוכנן ולהתאמן רגיל.

אני גם לא שמעתי על ההמלצה לפצל את המינונים מכיוון שזמן הפפעולה שלו ארוך למדי ( כ- 30-40 שעות)

לקחת כדור סמוך לאימון זה רק כדי שיביא לך קצת פוש. אבל בכללי לוקחים כדור אחרי ארוחה ולא יותר מי 40 מ''ג במכה. נגיד אתה צריך 120 ביום. תחלק את זה בין כמה ארוחות שכל פעם אחרי ארוחה אתה לוקח 40 מ''ג ושיהיה רווח של איזה 3-4 שעות בין ארוחה לארוחה משמע בין כדור לכדור
קראתי איפשהו שיותר אפקטיבי לקחת את זה על בטן ריקה יחסית מאשר אחרי ארוחה
אני לדוגמא לוקח בבוקר, אוכל, אחרי 3-4 שעות לוקח שוב ושוב אוכל ואז לוקח עוד כדור אחרי אותו משך זמן

בדיוק מתחיל גם סייקל קלן לשבועיים, של בלקן 40 מ"ג, חברה אז לקחת כדור אחרי ארוחה , ולא בארוחה של לפני אימון או לפני שינה?

הבעייה היא אחי שאני מתאמן אחרי ארוחת בוקר כשאני קם, אז לקחת כבר בארוחה שאחרי האימון ובהמשך היום?

אחלה תודה
אני אקח כנראה בארוחה של אחרי אימון בסוף הארוחה, אני פשוט מתאמן בבקרים והבנתי שעדיף לא לקחת את הקלן קרוב לאימון ככה
אני רק מקווה שאין שום בעייה לקחת כשאני אחרי אימון כבר מבחינת יעילות ודופק וכאלה

נערך לאחרונה:
לאכול ארוחה לקחת קלן ישר אחריה, לחכות 40 דקות ולשתות 2 כוסות קפה שחור שאני שותה לפני אימון?....
לפי מה שהבנתי נשמע בעייתי אלא אם כן לקחת את הקלן על בטן ריקה לפני האוכל ואחרי שעה וחצי שעתיים להתאמן ......
מה עדיף?

אתה מתאמן בבוקר בלי קלן, אחרי זה דופק ארוחה ולוקח כדור 1. אחרי 3 שעות עוד ארוחה ועוד כדור. ואחרי 3 שעות עוד ארוחה ועוד כדור. תיארתי לך מצב של 3 כדורים 120 מ''ג. בהצלחה

אחרי הלקיחה של הכדור הראשון והבוסט שזה נתן לי אני דווקא שוקל כן לקחת לפני האימון איך שהוא, אבל נראה, תודה על העזרה.

איזה בוסט מה בוסט. בפעם הראשונה שלקחתי הרגשתי חום רצח ורעידות והיפר רצח. בפעם שניה והלאה כמעט ולא הרגשתי כלום, רק רעידות קטנות בידיים ודברים ממש מינוריים. אתה מתבלבל אולי בין הבוסט של הקפאין לשל הקלן. עצה שלי אל תיקח את זה לפני אימון משקולות, אלא אם כן אתה עובד עם 3.5 ק''ג כמו הזקנות.

כן חשבתי על זה והדופק באמת יזנק לשמיים מיותר, אתמול לקחתי כדור ראשון אחרי ארוחה שהייתי גם אחרי אימון ותשמע התופעות לוואי היו חזקות זה הטיס אותי משום מה גם דופק גם חום גוף רעידות
לפני אימונים בחיטוב קשה אפשר לנצל את זה אני בטוח שיש אנשים שעושים את זה אבל שטויות, אני עושה אימון כוח קשה ו 45 דקות אירובי אחרי, לא חושב שיהיה טוב כשזה יהיה עם קלן לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית