הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילה מחו״ל

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הזמנתי חבילה מחול מאיזשהוא אתר שאני מזמין ממנו בדרך כלל הרבה
כל ההזמנות שלי עד עכשיו הגיעו תוך שבוע -שבועיים לא יותר בחיים !!!
עשיתי ממנו הזמנה ב9 לחודש שעבר ועד עכשיו לא הגיע ואני ממש מבאס מהעניין ולחוץ
הסכום של החבילה הייה 87 דולר כולל משלוח כולל הכל אך לא היה שם משה גדול במיוחד
באתר כתוב שזהה אמור להגיע עד 21 ימי עסקים משהו כזה ועבר כבר 22 או 23 ימים מה9 באפריל
צמה אני עושה עכשיו ? זה קשור שאולי החבילה הזאתי גדולה יותר מהחבילות האחרות שהזמנתי שהיו יותר קטנות והגיעו יחסית מוקדם ?
אם עברתי על איזה חוק של הפורום תנעלו מכיוון שלא ידעתי שאסור לדבר על הזמנות שאפילו לא הזכרתי את השם של האתר

אני מזמין לא מעט מחו"ל (לא רק דברים שקשורים לאימון) וכבר קרה לי שחבילה התעכבה למעלה מחודש. מעצבן - אבל קורה.

חבילה אחת שהזמנתי לא הגיעה אף פעם וקיבלתי את הכסף חזרה (מלבד התשלום על המשלוח כמובן), האתר שממנו בוצעה ההזמנה זהה לשם הפרטי של ראש ממשלה בעבר/בהווה 😃

אולי הם לא מחשיבים את יום שישי כיום עבודה
אם אתה מחשב את ימי העבודה מ ה 9 לאפריל(בלי שישי-שבת), היום זה היום ה 17
ככה או ככה, יכול להיות גם שזה מתעכב קצת בדואר

• פותח/ת השרשור
חחח לא אחי זה האתר השני שהשם הראשון שלו מתחרז עם אשתו של רמי קליינשטן לשעבר. זה מה שהפתיע אותי

אולי הם לא מחשיבים את יום שישי כיום עבודה
אם אתה מחשב את ימי העבודה מ ה 9 לאפריל(בלי שישי-שבת), היום זה היום ה 17
ככה או ככה, יכול להיות גם שזה מתעכב קצת בדואר
כן אתה צודק יום שישי אצלנו הדואר לא עובד וגם היה יום העצמאות ויום השנאה אני חושב שהוא לא עבד הם אמרו לי שזה חייב להגיע עד ה9 לחודש הזה ואם לא אני ייצור איתם קשר

אם זה קצת ינחם אותך , אני מזמין הרבה דברים מחו"ל ובזמן האחרון (חודש ~) כל מה שהזמנתי מאחר בלפחות שבוע-שבועיים מהזמן הרגיל

כן... היה גם את פסח, יום העצמאות וכל הימי זיכרון אז יכול להיות שזה התעכב עוד יותר

חידות רצות פה. יש חוקים בפורום בואו נכבד אותם.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי חודש ושבוע של יסורים קשים ולילות ללא שינה 😃 הם הגיעו זוג התאומות הכי יפות שיש וכבר עשיתי עוד 2 הזמנות נראה מתי יגיעו
הזמנה ראשונה הגיעה אחרי:חודש ו5 ימים
הזמנה שנייה הגיעה אחרי: 27 יום
הנה מה ששתי ההזמנות הכילו :http://www.siz.co.il/my/qyoqj0ty5tzn.jpg

• פותח/ת השרשור
תודה . מגנזיום אחד זה לחבר ואומגה שלוש יש לי כבר חבילה בבית שלא נגמרה אז אני לא חושב שאני צריך עוד יותר מחבילה

• פותח/ת השרשור
היום הגיעו לי עוד 2 אבקות של XTEND תוך 7 ימים בלבד ! רציתי לשאול אם לוקחים אותם רק בימים של אימון או כל יום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית