הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל T3 וטסט

• פותח/ת השרשור ykill
  • פורסם בתאריך

ykill

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
התחלתי סייקל של T3 בנתיים (25 מק"ג) וטסט אנתת 500 לשבוע מחולק לשתי זריקות, ביום ראשון.
עד כה עליתי בערך 4 ק"ג במשקל גוף למרות שבפועל אני יורד במידות

האם זה הגיוני? האם נתקלתם בנושא בעבר?

בנוסף הפירמידה שאני מתכוון לעשות היא כזאת

שבוע 1 25 מק"ג
2-3 50 מק"ג
4 75 מק"ג
5-6 50 מק"ג
7 25 מק"ג

האם זאת פירמידה טובה? האם יש לכם המלצות לפירמידה אחרת?

תודה מראש לעונים..

• פותח/ת השרשור
היי,
קודם כל תודה על התגובה המהירה

לא ציינתי אבל אני מתאמן מזה שנתיים, התחלתי במשקל 130 ק"ג (שומן נטו), עשיתי חיטוב ארוך בתחילת הדרך ירדתי ל103,
מאז יצאתי למאסה וחזרתי חזרה ל120 ק"ג הפעם עם שריר אבל עדיין הרבה שומן..

בחיטוב הפעם אני מתכנן לרדת ל95 ק"ג -+

אולי המק"ג של הT3 משתנים בהקשר למשקל גוף?

בכל מקרה - האם הפירמידה נכונה? האם יש מומלצות יותר? האם צריך פירמידה בכלל (אני מניח שכן..)

תודה!

זה הכל טוב ויפה. אבל משקלים האלה אולי תשקול לרדת מטי 3 כי הוא לא ממש נחוץ תשמור אותו לזמנים שהבם הירידה במשקל תהיה איטית יותר. ואני עדיין לא הייתי מגיע למינון של 75מקג במקומך אין ממש צורך

מצטרף לשאלה.....איך פירמידה של T3 אמורה להיראות?
בהנחה ולא מגיעים ל75 מ"קג...
ובהנחה וכן מגיעים [באיזה מיקרים אז כן אמורים להגיע?]

לא צריך להגיע. ואפשר לקחת לארבעה חמישה ימים 25מקג לעלות ל50 להתייצב לתקופה של שבועים ולהתחיל לרדת

לא צריך להגיע. ואפשר לקחת לארבעה חמישה ימים 25מקג לעלות ל50 להתייצב לתקופה של שבועים ולהתחיל לרדת
והירידה היא גם ל4-5 ימים אני מניח

יש הגבלת זמן לשימוש בT3? כמו למשל עם קלן? או שאין בעיה עקרונית למשוך T3 גם שנה [שוב ידוע שלא מושכים את זה כל כך הרבה אבל עקרונית יש עם זה בעיה?]
קראתי את המאמר שכתבתם פה הבעיה היא שהוא לא נותן שם שום מידע לגבי אופן שימוש :/

נערך לאחרונה:
פעם היה מקובל לחשוב ששימוש אורך ב T3 פוגע בצמיתות בבלוטת התריס. הוכח שזה לא נכון. מניסיון אישי אין מניעה להשתמש לאורך זמן. המלצה חמה תשתמש במינון נמוך.

וואלה?....טוב לדעת
בכל אופן מינון נמוך לפי מה שהבנתי ממך זה עד 50 מק"ג לא קשור לאורך השימוש
תודה רבה שוב [ושוב ושוב ושוב]

זה יכול לקרות לזמן קצר. מאזן נוזלים משתנה לטובת השכבה התוך תאית מה שגורם לירידת הקיפים ועליה במשקל

אתה מדבר על ספיחת נוזלים בגלל הטסט?כי הוא אומר שזה קרה ב4 הימים הראשונים של הסייקל נשמע לי הזוי שתהיה עליית נוזלית כזאת חדה בהתחלה עם הנתת

עוד שאלה אחרונה-
יש צורך לפצל את המנה של הT 3 במהלך היום או שאין צורך?לקחת את כולה בפעם אחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית