הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה ללימודי מדריכי כושר

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
יש למישהו המלצה לאיזה קרוס כדיי לי להרשם
(ונגיט,שיאים וכו..) אני גר בראשון ויש לנו ויגנט קרוב אבל ברור לי שרמה בוינגט נמוכה מאוד
אבל השאלה אם זה בכול מקום בארץ או שיש כמה פנינים נדירים?
בנוסף שמעתי שאם אתה מסיים בונגט אתה יכול לעבוד בכול מכון כושר בחול כי הוא גלובלי או משהו כזה...
תודה לעוזרים

רק אם אתה רוצה מאוד לעבוד בתחום - תעשה קורס.
הקורס רדוד, כל מי שיש לו דופק וכרטיס אשראי עובר אותו, והוא לא שווה כלום.
את ה6-7 אלף ש"ח תוציא על ספרות טובה, ושיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה אומר שלא משנה איפה אני עושה את הקרוס הרמה תמיד רדודה? אני שואל כי אני לא רוצה להחמיץ את משהו שיכול לעזור לי בתחום

לא מסכים עם מה שהראשון כתב, שווה לעשות את הקורס, תמיש טוב שיש תעודה ביד. יכול מאוד לעזור לך שתרצה ללמוד ושיהיה לך מקצוע לעבוד בו בתור סטודנט.

בכל מקרה הקורס פחות או יותר זהה בכל המקומות, תלך למקום שהכי קרוב אליך\נח לך

אני עשיתי בוינגייט ויצאתי מרוצה. אז אני ממליץ עליהם.

אני אומר לך שאלא אם כן אתה רוצה רישיון לעבוד, עדיף שתשקיע באפיקים יותר יעילים, כי לא תלמד להתאמן ובטח שלא לאמן מהקורס.

עבדתי והתאמנתי לצד מדריכים מווינגייט (ו-ווינגייט באשדוד) וממכללת קיי, עברתי על כל המצגות של הקורסים שלהם (אתה מקבל אותן במייל).
והמסקנה היא שהקורס הוא אותו קורס בכל מקום, להוציא סדנאות חסרות משמעות כאלו ואחרות (TRX, קיקבוקס, ספינינג, גמישות, וכו...).
אני למדתי בספיר, קורס נחמד עם אוירה ביתית - וכל השאר כפי שאמרתי על כל הקורסים.

בגדול אני חושב שזה חבל מאוד, כי אפשר לשלב בקורסים הללו הרבה הרבה דברים טובים במקום כל הבילבולי ביצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית